Unimog Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 M-am saturat de suspensie stoc, am montat un cit OME de 2" (arcuri +telescoape) cred ca masina era lasata pe vechea suspensie de greutati suplimentare ca fata de 4 cm cat zice OME asta s-a ridicat 6 cm , ba-i frate am ajuns sa nu ma uit de "jos" la Landcruisere (altii oricum stoc mai inalte nu erau). Cauciucurile 165/70 R 17 dintr-o data sunt cam mici. O intrebare stie cineva daca exista chit avansare roti ca la patrol vreu sa pun 285/70R17 Cooper STT Si premiera :in 15 dec a anuntat ARB dif. blocabil pentru Pathfinder din primul transport pentru Europa 1 buc.pentru mine in sapt 10-11. Din pacate pentru fata m-au transmis ca trebuie sa mai astept vreo 6 luni asta inseamna min. 1 an 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Nu stiu daca exista chit avansare,la suspensia pe bascule nu stiu cum ai putea sa avansezi roata,far in cazul tau eu as taia din aripi. Toata treaba e sa gasesti un meserias si sa-ti faca lucrarea cum trebuie,o sa trebuiasca modificate si overfanderele.... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 Aici pe poza inca nu sunt puse distantiere de roata , nu era nici o problema, cum le-am montat atinge in aripa interioara 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 In sfarsit vedem si un Pathfinder modificat pe forum. Mai baga poze! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Aici pe poza inca nu sunt puse distantiere de roata , nu era nici o problema, cum le-am montat atinge in aripa interioara Pai exact asta iti spuneam si eu,solutia e sa decupezi din prag si din aripa si sa faci alte overfandere dupa noua forma a aripii.Dar o sa te coste ceva lucrarea cu overfanderele daca vrei sa iasa bine,de taiat cu flexul si facut retusuri la vopsea nu cred ca e o probema la ce am vazut ca faci tu cu masina aia :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 Unde gasesc overfendere? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Pai nu gasesti,trebuie sa le modifici pe ale tale. Trebuie un meserias care lucreaza fibra de sticla,iti face matrita dupa ele si pe urma ti le modifica pe forma dorita de tine. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 Varianta asta o stiam dar dureaza destul de mult , plus ca Pathfinderul nu are din plastic aripa este bombata sub forma overfenderului , care normal ca nu mai ajunge 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Nu stiu de ce te chinui sa faci cheltuiala cu masina asta, stii si tu ff bine ca nu e pt off road ! La ce-i mai trebuie blocante? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Nu stiu de ce te chinui sa faci cheltuiala cu masina asta, stii si tu ff bine ca nu e pt off road ! La ce-i mai trebuie blocante? Pentru ca se fabrica! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2008 1. Niros are dreptate 2. Chiar fac off-road cu el 3. Sa te vad cum scoti de pe un camp plin cu noroi remorca cu masina de concurs pe ea care cantareste 3 tone 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Nu stiu de ce te chinui sa faci cheltuiala cu masina asta, stii si tu ff bine ca nu e pt off road ! La ce-i mai trebuie blocante? Pentru ca se fabrica! Argument stupid! Se fabrica si camase de forta, asta insemna ca trebuie sa ne cumparam? Ma astept la un novice sa bage caciula de ban intr-o masina pocnitoare nu la unu care stie cu ce se mananca 4x4. Da ma rog, fiecare face cu banu lui ceea ce doreste ! Personal nu cred ca Pathfinder-ul poate trage de prea multe ori platforma aia din camp , cand spun asta ma gandesc la basculele alea firave de pe spate, planetarele grisinele, volata dinamica care si asa e firava, ambreiajul..................... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 Iti pun la indoiala afirmatiile chiar s-a facut ce am scris despre off-road, referitor la camasa de forta as aduce un alt argument: daca nu ne-ar pasa cu ce ne dam si cum arata respectiv ce poate am ajunge ca-n '89 toti cu dacii 1300 sau Oltcituri . De ce nu-l critici pe Koala care presupun ca umbla mai putin pe drumuri fara drumuri si si-a pus la punct o masina model pentru multi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Felicitari pentru modificare, si eu caut bull bar pentru Pathfinder-ul de strada si am gasit acelasi model ce necesita decuparea partii de jos a barii (lucru ce nu mi se pare ok din cauza prinderilor). Cat despre cauciucuri eu am pus (de vreo 2 ani) 265/70/17 Dueler A/T cu flanse distantiere de 30 de mm/roata si nu atinge nicaieri. Am vazut in poze si ceva scuturi metalice. Le-ai pus peste cele originale? Sunt pe toata lungimea/suprafata acoperita de scuturile de fabrica? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 Si la asta s-a decupat bara dar este mascat de un cheder.Azi am facut poza cu unul stoc in paralel, se vede diferenta si nu observ doar eu m-a oprit unul la semafor ce i-am facut de este asa inalta 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ...De ce nu-l critici pe Koala care presupun ca umbla mai putin pe drumuri fara drumuri si si-a pus la punct o masina model pentru multi... - koala are masina de familist ... a mai ascuns cate un banut, de ochiu' aprig al nevestei, si si-a mai modificat nitel acaretu' ... e departe de a fi un model de urmat :ga ... - koala nu vrea sa faca buba mare la tu-tu, pentru ca are copil mic de crescut acasa si pentru ca la bloc gazele e mici :ga ... - koala merge mult pe asfalt pentru ca, daca iese de pe drum, se rataceste ... a facut-o la fiecare iesire de pana acum :ga ... - koala nu face offroad, el iese la o "socializare" ... PS : ... misto Pathfinderu' ala ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 koala... mananca eucalipt ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 ... - koala merge mult pe asfalt pentru ca, daca iese de pe drum, se rataceste ... a facut-o la fiecare iesire de pana acum :ga ... ... Asta e farmecul tau personal... :ha: Repet, ne-ai dezamagi pe toti daca ai ajunge la destinatia corecta din prima... :ha: S-ar pierde tot farmecul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Modificari Pathfinder Hai salut, si eu am tot unu' bleumarin :)) te-am sunat in legatura cu revizia aia de brasov, mi-ai zis ca ma poti ajuta cu un mecanic calumea, care sa nu ma fure pe fata :)) Are aproape 29000 km si tare as vrea un raspuns cat mai urgent posibil daca poti, ca altfel nu mai pot folosi masina (imi pierd garantia ma-sii). Mersi. Nr meu de tel e 0721057439, daca vrei sa suni. Raman dator vandut :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Modificari Pathfinder In principiu am vorbit la service de atunci , sper sa nu uit daca nu scrie un scurt sms si te sun (imi scrie pe frunte lecitina!!!) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Septembrie 14, 2008 Partajează Postat Septembrie 14, 2008 Re: Modificari Pathfinder Apropo de Pathfinder. Am si eu unnl din 2007, la 40.000 km mi-a crapat caseta de directie in parcare. M-am dus la Nissan in Brasov si mi-au schimbat-o in garantie. Defect de fabricatie cica. daca aveam 150 la ora pe DN1 si se rupea? Asa ca masina e de vanzare acum... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Modificari Pathfinder mersi mult. kit-ul de suspensii cat te-a dus? ca as vrea si eu unul, cam pe la anu' asa, daca ma lasa astia sa mi-l pun cat masina e inca in garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: Modificari Pathfinder max 1100 eur cu TVA arcuri si telescoape OME (se acorda si discount si se poate si monta la noi) Sper sa nu fie considerat reclama 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Modificari Pathfinder maine o sa fiu in bv la revizia aia. mersi inca o data. daca ai timp, poate iti dau si o bere ... sau mai multe :D :x :x :x :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Modificari Pathfinder Suna-ma daca orice problema ai , sau cauta-l pe Horatiu (el este seful) Popa si zi ca eu (Kiss Zoltan)te-am trimis sa nu ma faca de ras Putine sanse sa fie totusi probleme 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate