andreiflp Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Buna seara,ma numesc Andrei si m-am gandit sa mi prezint si eu "utilajul",Suzuki Vitara 1.6 8v made in cami am inteles ca acestea sunt mai bne facute nu stiu sigur poate ma puteti lamuri,luat in decembrie anul acesta cu gandul de a fi masina de iesit la munte, la campie etc si m-ai ales de a cunoaste si alti pasionati de acest sport.Masina am luat -o stoc la 80000km (asa zicea kilometrajul :)), arata destul de bine, fara rugina la ,doar un pic la capacul de la portbagaj dar s-a rezolvat, geamuri el,oglinzi el, volan reglabil etc.Am inceput cu schimbatul uleiulilor de peste tot motor, cutie,diferentiale,am schimbat filtrele,distributia si termostatul dupa am continuat cu upgrade-uri, gume federal couragia m/t , body de 3 Cm + suspension de 5 cm si scuturi de motor si cutie.Pe viitor am in plan sa- i pun un troliu si daca stau bine cu bugetu un kit de suspensie OEM.Acesta este "sareta mea" care m-a socat cat de bine se misca in offroad.Va multumesc,Andrei pozele am sa le pun maine ca nu le am descarcate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: O noua veverita la Cluj:Suzuki Vitara 1.6 8v SWB Hai cu pozele trebuia sa te trezesti de dimineata sa le pui :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiflp Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: O noua veverita la Cluj:Suzuki Vitara 1.6 8v SWB Salut,poze cu masina :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate