Vizitator red patrol Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 ma intereseaza daca ati montat,adaptat un intercooler pe un motor care nu are din fabricatie . ce efect are , sunteti multumit ? eu personal am pus pe un y60 dar fara mari rezultate,deci efortul si banii nu au meritat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: adaptare intercooler Salut, Si cam la ce rezultate te-ai fi asteptat? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator red patrol Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: adaptare intercooler de exemplu la marire de putere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: adaptare intercooler Eu mi-am montat pe un y60,2.8 un intercooler de mitshubishi2.8,l-am pus undeva in coltul radiatoruli de apa,a ramas si ventilatorul lui,toata operatiune a fost impreuna cu montare si unui snorkel si credema ca se cunoaste mare(in limita tehnica) diferenta,am pe el 285/75/16 de la insa profilul extrem,la inclinatii schimb lejer si a doua si am turatie la roata... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: adaptare intercooler Rolul intercoolerului e sa scada temperatura aerului incalzit de turbina...pentru asta are nevoie de un flux de aer destul de mare...pe langa ventilatorul suplimentar atasat lui,la Pajero se dirijeaza un curent de aer din zona mastii fata cu 2 captatoare si printr-un sistem ''canalizat'' pana deasupra lui prin capota...iar intre capota si intercooler exista o garnitura etansa care nu permite aerului sa iasa pe langa...daca racirea intercoolerului nu e ok ...nici rezultatul nu e ok...oricum nu te astepta la 15 cp...poate 3-5 cp...asta daca e montat si aerisit cum trebuie fara a obtura alte sisteme de racire si ventilare ale motorului masinii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: adaptare intercooler Montare intercoolerului aiurea si cu tubulatura realizata cu coturi de mai mult de 90 grade dauneaza in loc sa ajute. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: adaptare intercooler de exemplu la marire de putere Daca diferenta de putere nu e de 10%, nu o sa simti nimic. Probabil ca s-a modificat usor curba de cuplu, lucru care trebuie sa se simta. Fiind tot un radiator, trebuie debit de aer prin el, altfel e degeaba. Nu e o modificare dupa care merge masina racheta. In special daca doar il pui sus si gata. Trebuie studiate pozitii, presiuni de aer, diferente de temperatura.... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: adaptare intercooler @red patrol Poti sa ne pui o poza cu lucrarea executata? (poate intre timp te hotarasti si asupra unui nume mai crestinesc) ...ca dupa mail pari cam "doamna" ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate