Irod Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 De ceva timp ma confrunt cu o problema. Am observat ca intre 2200 de ture si 2500 de ture masina isi schimba glasul in unul care nu imi place. La inceput nu i-am dat importanta. Apoi am observat ca sunetul apare in orice treapta de viteza , ba mai mult si cu masina pe loc si scoasa din viteza. Sunetul apare undeva in fata parca in zona parbrizului , dar mi se pare din ce in ce mai tare ca vine din compartimentul motor. Varful galagiei e la 2400 de ture . Apoi peste 2600 de ture dispare si nu se mai aude nimic. Masina suna peste 2600 sau sub 2200 cum suna si inainte. Singurul simptom ca sa zic asa e sunetul neplacut. Masina merge altfel foarte bine si ''rotund''. Dati-mi vreun sfat, ceva, va rog ca imi rupe urechile, asa ma enerveaza. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Duduit ciudat Pare a fi ceva desprins,slab,uzat. Ridic-o pe elevator si verifica tampoanele + galeria de evacuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tmc Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Duduit ciudat Poate altundeva decat la motor. undeva sub capota ceva slabit sau ceva care este antrenat de curentul de la ventilator. Nu cumva ai lucrat recent pe la motor sa fi uitat/sa-ti fi cazut vreo scula pe-acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Duduit ciudat poti sa verifici si "balamalele" de la capota motor, si de acolo se poate auzii mai ales pe drum de piatra :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Duduit ciudat poti sa verifici si "balamalele" de la capota motor, si de acolo se poate auzii mai ales pe drum de piatra nu are legatura cu drum de piatra sau cel mai bun asflat. Se aude si cu masina turata pe loc. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Duduit ciudat verif si tampoanele de cauciuc ce sustin intercooler-ul ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Duduit ciudat dar din motorul preopriuzis nu ar putea fi nu e asa? Ca nu scoate nici fum negru si trage de rupe. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Duduit ciudat salut! plaja asta de turatie de care pomenesti ma duce cu gandul spre turbina(care este sub parbriz, unde zici ca se aude) sau intercooler. verifica coliere slabite sau tubulatura fisurata pe traseul filtru aer-turbina-intercooler-admisie. scoate intercoolerul si asculta sunetul motorului fara el si compara duduitul, poate gasesti buba. si apropos de nervi, are terrano un talent sa enerveze omul, ceva de speriat. al meu, cel putin, e foarte talentat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Duduit ciudat gata s-a rezolvat dupa 20.000 km. tubul de aluminiu de la clima ce trece chiar pe sub parbriz era usor slabit din suruburi si trepida foarte tare. L-am vazut , l-am strans si gata nu mai face. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate