Kibitz Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Salut, La o plimbare prin Slatina am dat peste acest deosebit specimen. Nu stiu daca proprietarul il si scotea de pe sosea dar marimea si felul in care arata m-au impresionat suficient incat sa ii fac niste poze pe care sa le pun aici pe sit. Sper ca persoana care detine masinocul asta sa nu se supere ca am pus poze cu el aici. :wink: Cele bune, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Masinocul din Slatina Buna ziua ! Se cheama Dodge RAM masina respectiva. Si nici macar nu e cea mai mare. RAM 3500 cu dually pe spate e si mai mare, la fel si Ford F-350/450/550/650. Si mai sunt si Chevy, si GMC, etc. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Masinocul din Slatina @VITARA: era frumos sa-i fi ascuns numarul in poze...ca sa poti sa-l rogi sa nu se supere pentru ca ai pus pozele. Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Masinocul din Slatina Asa arata cele mari: http://i56.tinypic.com/25vl4.jpg http://i52.tinypic.com/20kzwgw.jpg Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Masinocul din Slatina e o masina care a e cunoascuta de unii forumisti. A trecut si pe la atelierele harniciei http://suzukidojo.blogspot.com/2010/11/dodge-ram-1500-59-magnum-upgrade.html Cred ca se referea la faptul ca este inalta. Totusi...are gume pe 40" :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Masinocul din Slatina Salut, Cineva imi spunea odata: "Ei, vezi daca nu citesti cartile bune?!". Avea dreptate si cred ca adum pot parafraza "Ei, vezi daca nu citesti blogurile bune?!" (SUZUKIDOJO). Mea culpa, a trecut ceva timp de cand nu am mai "citit" articolele de pe suzukidojo - altfel nu as fi inceput un thread nou ci - mai degraba - as fi adaugat la cel existent cu "Intalniri in trafic":wink:. @verssatu: Sa stii ca m-am gandit sa sterg numarul (imi era mai greu pt. ca eram la serviciu cand am pus pozele), dar acum, ca am vazut ca apare in clar si pe suzukidojo, nu imi mai pare rau. @Heavy D.: Multumesc pt info. Nu stiam ce model de Dodge este. @koais: Multumesc pt link. Cu stima, Sorin Editat Iunie 4, 2011 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Masinocul din Slatina Apropo de "masinoace" mari :grin: una cu mine in Japonia (acum doi ani)... :h5 Precizez ca am 1,85 m inaltime... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Masinocul din Slatina Buna ziua ! Sa fi facut americanii versiuni de H2 cu volanul pe dreapta, sau a fost convertita de careva, ca si stergatoarele stau in pozitia tipica "volan pe dreapta" ? Cat despre inaltime, totul e relativ daca faci comparatia cu ceva mai mare ca tine... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Masinocul din Slatina masina si-a gasit un nou proprietar acum o saptamana. va fi un show car si o vom vedea promovand un brand nou pe la diverse evenimente.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Masinocul din Slatina Buna ziua ! Sa fi facut americanii versiuni de H2 cu volanul pe dreapta, sau a fost convertita de careva, ca si stergatoarele stau in pozitia tipica "volan pe dreapta" ? Cat despre inaltime, totul e relativ daca faci comparatia cu ceva mai mare ca tine... Stima, Dragos Volanul era pe partea corecta... :wink:, pentru noi! :grin: Am observat ca japonezii nu se chinuie ca volanul la masinile straine sa fie pe partea lor..., :wink: corecta! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Masinocul din Slatina masinocul ala s-a vandut saptamana trecuta cu 28000 euro! este al unui prieten din Slatina! nu cred ca o sa se supere Lucky ca ai pus poza cu numarul ca masina este deja vanduta! salut TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Masinocul din Slatina masinocul ala s-a vandut saptamana trecuta cu 28000 euro! este al unui prieten din Slatina! nu cred ca o sa se supere Lucky ca ai pus poza cu numarul ca masina este deja vanduta! salut masina a fost a mea si am vandut-o acum 4 ani cu 15.000e ,punte de rezerva dana 60 fata deoarece 44'ul de pe ea l-am rupt in 2:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: Masinocul din Slatina Uita-ti aici "masinuta"...:pr1 Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: Masinocul din Slatina Buna ziua ! @hdrracing: In poza ta este un Ford F650, care intr-adevar e mare, dar nu are nimic de-a face cu marca Dodge. Ramai pe topic, te rog ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate