Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pipe and tube bender

alex22_xxx

Postări Recomandate

Dupa ceva asteptari mi-am adaugat in patrimoniu si una bucata masina indoit teava.momentan am doar 3 dimensiuni de matrite .25,34 si 42 mm pe viitor urmand sa mai achizitionez mai multe dimensiuni.

Acum urmeaza doar sa exersez manuirea ei si sa ma apuc de treaba. ...un roofrack ,pragare,bari,etc.

in curand o sa postez poze cu ea montata si cu primele probe.

Pe viitor sunt in cautarea unui abkant.daca stiti vreunul....

[ATTACH=CONFIG]105501[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105502[/ATTACH]

IMAG0226.thumb.jpg.330399788e447fef6dfe51d0e6114e8f.jpg

IMAG0227.thumb.jpg.0e0dbc5ef16786badfd2fb8d913dc6f2.jpg

Editat de alex22_xxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pipe and tube bender

Am eu un abkant de Sibiu (PIT 180 sau 220) cu masa de 3,5 m - prisma asa si asa si cateva cutite.Hidraulica ok,facuta acum 2 ani (70 mil.) si nu am lucrat cu el,am altul.Pret ceva peste fierul vechi.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Am eu un abkant de Sibiu (PIT 180 sau 220) cu masa de 3,5 m - prisma asa si asa si cateva cutite.Hidraulica ok,facuta acum 2 ani (70 mil.) si nu am lucrat cu el,am altul.Pret ceva peste fierul vechi.

Nu ma pricep ce inseamna nr alea(presupun ca lungimea de indoire),insa ce ma intereseaza este grosimea maxima de indoire.Cam care ar fi?

Link spre comentariu

Presa din imagine este fara hifraulica.

E sistem USA. atentie la masura formelor ca este pe sistem inch si nu metric. in rest ok si trebuie bine ancorata in pamant sau peton sau pe banc greu. de obicei vine cu placa si piciorul il faci as a cum zice producatorul.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Presa din imagine este fara hifraulica.

E sistem USA. atentie la masura formelor ca este pe sistem inch si nu metric. in rest ok si trebuie bine ancorata in pamant sau peton sau pe banc greu. de obicei vine cu placa si piciorul il faci as a cum zice producatorul.

Masura formelor este convorm cerintelor mele! hidraulica consta intr-un piston si o pompa hidropneumativa.

Ma gandesc ca odata comandata o sa reusesc sa o si ancorez!

Link spre comentariu

Nu ma pricep ce inseamna nr alea(presupun ca lungimea de indoire),insa ce ma intereseaza este grosimea maxima de indoire.Cam care ar fi?

180 sau 220 tone forta,-3,5 m are prisma.

Grosimea maxima depinde de raza si de lungimea indoiturii.Poti sa indoi si tabla de 20 mm la 90 de grade pe lungimi mici si cu raza suficienta.

Cel mai mult am indoit tabla de 8 mm pe 2 m si nu parea sa-i pese.

Daca ai nevoie de precizie -cu mari eforturi scot 5 zecimi cu unul similar- uita-l si ia un cnc (ustura rau la buzunar).

Hidraulic? -ce forta si cat a costat?

Scuze,acum m-am uitat la poze si m-am dumirit.Pentru teava de 42 iti urez sa ai brandu tare,o sa ai nevoie.

Editat de Astral

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare