faitonu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 am primit acest anunt pe mess,comunitatea acestui forum este foarte mare si poate gasim binevoitori,multumesc... Nevoie urgenta de sange B3 Negativ - fetita nou-nascuta, mama a decedat saptamana trecuta(lucra in BRD Finance)- va rog sa trimiteti mai departe mesajul pana se gaseste o persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon il aveti aici - 0741 864 495 - 0765 262 424 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: anunt umanitar Unde e nevoie? In Cluj? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: anunt umanitar Mare atentie la mesajele care le primiti prin messenger , multe dintre ele sunt de acum cativa ani. De exemplu : Donez ghetute ortopedice...... si acum mai circula mass-ul si eu l-am primit prima data acum cativa ani (4-5) crezi ca nu gasea sa le dea la cineva de atunci? sa fim seriosi. Nu zic ca acest anunt e un bullshit, nu stiiu , si eu am avut nevoie de sange odata pentru o cunostinta din Baia Mare si m-au ajutat multi din toata tara. Insa mesajul asta eu l-am primit de vreun an cred......ooare mai are valabilitate? Ce se omite in astfel de mass-uri e ca nu se pune data ca sa stiii cand s-a trimis primul mesaj. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: anunt umanitar Bine, dar eu cred ca aici nu e mess si userul care a inceput thread-ul presupun ca are vreo legatura cu persoana respectiva, altfel nu vad dc ar posta acest anunt aici doar ca l-a primit pe mail sau mai stiu eu ce. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate