Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anunt umanitar

faitonu

Postări Recomandate

am primit acest anunt pe mess,comunitatea acestui forum este foarte mare si poate gasim binevoitori,multumesc...

Nevoie urgenta de sange B3 Negativ - fetita nou-nascuta, mama a decedat saptamana trecuta(lucra in BRD Finance)- va rog sa trimiteti mai departe mesajul pana se gaseste o persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon il aveti aici - 0741 864 495 - 0765 262 424

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: anunt umanitar

Mare atentie la mesajele care le primiti prin messenger , multe dintre ele sunt de acum cativa ani. De exemplu : Donez ghetute ortopedice...... si acum mai circula mass-ul si eu l-am primit prima data acum cativa ani (4-5) crezi ca nu gasea sa le dea la cineva de atunci? sa fim seriosi.

Nu zic ca acest anunt e un bullshit, nu stiiu , si eu am avut nevoie de sange odata pentru o cunostinta din Baia Mare si m-au ajutat multi din toata tara. Insa mesajul asta eu l-am primit de vreun an cred......ooare mai are valabilitate? Ce se omite in astfel de mass-uri e ca nu se pune data ca sa stiii cand s-a trimis primul mesaj.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Re: anunt umanitar

Bine, dar eu cred ca aici nu e mess si userul care a inceput thread-ul presupun ca are vreo legatura cu persoana respectiva, altfel nu vad dc ar posta acest anunt aici doar ca l-a primit pe mail sau mai stiu eu ce.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare