Astral Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Am constata o diferenta intre ce am eu la motor si ce am vazut la alta masina si as vrea sa stiu daca lipsa furtunului din a doua poza impieteaza in vreun fel functionarea turbinei/motorului. Poza cu furtun lipsa : Poza cu furtun (cel indicat de sageata galbena) : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT salve! nu stiu precis ce rol are furtunul in cauza , insa in momentul in care mi-au montat snorkerul , mie mi l-au anulat iar orificiul ramas l-au etansat pentru a impiedica aspiratia apei pe acolo, probabil ca era o a doua gura de aer ptr aspiratia motorului(in situatii forte in care nu prea'i ajuge aerul).... probabil TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Banuiesc ca respectivul furtun are ceva legatura cu kit-ul de intercooler montat pe respectiva masina. O sa ma uit atent cand o sa vad masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Nu cred sa aiba pt ca pe carcasa filtrului exista din fabrica urechea aia care sustine acel furtun...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Si eu am furtunul acela. Interesant este ca la capatul liber are un dop. Nu intra in filtrul de aer. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Ar putea avea rol de amortizor de zgomot. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Si eu am furtunul acela. Interesant este ca la capatul liber are un dop. Nu intra in filtrul de aer. [ATTACH=CONFIG]105647[/ATTACH] Ahaa.....daca zici ca are dop la capat, inseamna ca la mine doar a fost desfiintat furtunul si s-a pastrat dopul....... Banuiesc ca totusi are un rol de camera compensatoare de aer sau ceva in genul asta...... e doar o parere , nu dati cu pietre..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Intre timp m-am uitat in catalogul de piese. Zice "resonator hose" la furtun. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Ce rol are acest furtun ? LJ70, motor 2LT Da.......amortizor de zgomot.......alt rol n-are........poti s-o lasi asa fara furtun, dar cu dop !!! FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate