yitzack Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 (edited) ...................... Edited May 13, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlady_V Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. frumoasa, dar...... eu n-as avea incredere,e din Borsa, pe acolo se intampla multe "lucruri" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. E prea scumpa pt o masina de Anglia pe care o cumperi de acolo cu maxim 1500 de lire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miu Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. O astel de toyota nu cred ca e doar 1500 ,eu personal mi-am adus un pajero de la ,Londra si la momentul cautarii ,adica acum 3 luni o astfel de toyota era in jur de 2500 lire , Abia am gasi pajero fara rugina ,dotari ,sub 100k mile la 1500 ,asa ca masina de mai inaint are un pret real daca functioneaza si arata bine ,pozele par sa o avantajeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. parca ...zic si eu, asa, ca ala, cu nume indian....gen, "trei cardane" ....ca era un topic dedicat, pentru masini gasite pe net...deschis de unu, ursu nanuk.... sau poate avem aici, o tanara speranta, care, musai, trebe promovata...:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. Nu trebuie promovat nimeni.......pe langa traditionalul topic pentru masinile vazute pe net, adica asta de aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36628-pe-net oricine poate deschide un topic nou pentru o masina care i se pare deosebita cu conditia SA NU FIE POSTATE DATELE DE CONTACT !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. @Max, e o vorba romaneasca - "a trecut baba cu colaci". Daca mai gasesti masini ca asta in UK la pretul de 1500 lire (si care sa arate si sa functioneze asa cum si-o lauda omu' pe asta prezentata), te poti considera fericit! Acum 2-3 ani, da! Erau mai multe si mult mai ieftine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selejan Raul Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. Frumoasa, daca era si un motor de 3.0L era si mai bun pretul, iar in Anglia cam la 2500 lire + transportul, are si el un pic de castig si sigur mai lasa din pret. TODAY IS A GIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. @Max, e o vorba romaneasca - "a trecut baba cu colaci". Daca mai gasesti masini ca asta in UK la pretul de 1500 lire (si care sa arate si sa functioneze asa cum si-o lauda omu' pe asta prezentata), te poti considera fericit! Acum 2-3 ani, da! Erau mai multe si mult mai ieftine! Eu personal am cautat asa ceva pt un prieten si am gasit (e drept ca era anul trecut) mai multe variante in stare foarte buna cu preturi de 1200-1500 lire. Intradevar, e posibil sa fi crescut preturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALAUR Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. Hehe, am dat peste topicul asta astazi. Eu am cumparat masina din poveste si cred ca am facut o afacere buna. E in stare excelenta si merge perfect. Detalii la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64125-Englezoaica-noua-in-oras-LJ78&highlight=lj78 Balauru T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Re: O Toyota faina..si la pret si mai fain.. Hehe, am dat peste topicul asta astazi. Eu am cumparat masina din poveste si cred ca am facut o afacere buna. E in stare excelenta si merge perfect. Detalii la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64125-Englezoaica-noua-in-oras-LJ78&highlight=lj78 si cat a costat halatul? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts