Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

accesorii vitara ,sau suzuki de tot felul

adi dma

Postări Recomandate

va salut domnilor incerc aici sa aduc intro ordine de idei variante de accesorii pentru masinile noastre ,

am intrat intamplator pe ebay si am vazut o gramada de accesorii ele ,dar banuiesc ca sunt si pe la noi prin tara dar?

ca sa fiu mai explicit daca vrei sa pui niste zorzoane pe vitara tre sa cauti si sa te zbati ca nu gasesti si cand gasesti e un pret de ti se taie pofta sa mai pui ceva ,eu pana la urma o sami fac overfrendere cu "gaborii" ca nu am sa fiu dispus sa dau 5-6 mil pe 4 bucati de plastic la roti.

Deci daca sunt colegi pe forum care se ocupa cu chestii deastea rog postati cate ceva sa ne mai informam, si noi:pl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: accesorii vitara ,sau suzuki de tot felul

adi dma citeste toata sectiunea suzuki si o sa gasesti raspunsurile la foarte multe intrebari.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

va salut domnilor incerc aici sa aduc intro ordine de idei variante de accesorii pentru masinile noastre ,

am intrat intamplator pe ebay si am vazut o gramada de accesorii ele ,dar banuiesc ca sunt si pe la noi prin tara dar?

ca sa fiu mai explicit daca vrei sa pui niste zorzoane pe vitara tre sa cauti si sa te zbati ca nu gasesti si cand gasesti e un pret de ti se taie pofta sa mai pui ceva ,eu pana la urma o sami fac overfrendere cu "gaborii" ca nu am sa fiu dispus sa dau 5-6 mil pe 4 bucati de plastic la roti.

Deci daca sunt colegi pe forum care se ocupa cu chestii deastea rog postati cate ceva sa ne mai informam, si noi:pl

eu nu am nici o treaba cu astral, dar fac parte din acei oameni care mai mult a dedus ceea ce vrei sa exprimi decat a inteles.

am observat ca ideiile tale sunt alambicate si lipsite de esenta.

daca ai vazut cele de trebuinta pe e-bay de ce nu cumperi de acolo. eu am cumparat ceea ce nu am gasit pe la noi

nu stiu cum sunt overfrendere cu "gaborii" dar am 2 overfendere pt spate, de vanzare, la rubrica vanzari.

sper sa dezvolti putin topicul, sa ne deschizi ochii ca poate cumparam si noi mai ieftin de la tine .

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Salutare

overfrendere cu "gaborii" creca sunt facute de gaborii (tiganii) care se ocupa tot felu de confectii metalice streasine, burlane, palnii asa ca mare atentie la ce tabla folosesc ca au obiceiul de a folosi tabla de proasta calitate

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

da am suparat agentii de vanzari de pe acest forum .

Am spus ca nu sunt dispus sa dau 5 milioane pe overfrendere.

Am spus ca am vazut accesorii pe ebay: prezoane cu sigla suzuki,paravanturi,huse de tot felul ptr rezerva etc....multe altele

AM SPUS CA NU STIU DACA E CEVA ECHIVALENT SI PE LA NOI,DE ACEEA AM APELAT LA VOI.

Am spus ca o sa optez pentru overfrendere facute manual.

Deci, nu vad de ce am deranjat cu topicul acesta

rog pe astral sal stearga ,,multumesc"

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

Te incapatanezi aiurea.........doar am subliniat sa fii mai clar in a-ti exprima ideea .....atat.

Tot ce am inteles pana acum este ca te-ai gandit la un topic similar cu cel initiat de Omoroka :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59671-Lista-producatorilor-si-a-vanzatorilor-de-piese-aftermarket-si-tuning-Suzuki

Link spre comentariu

da am suparat agentii de vanzari de pe acest forum .

Am spus ca nu sunt dispus sa dau 5 milioane pe overfrendere.

Am spus ca am vazut accesorii pe ebay:prezoane cu sigla suzuki,paravanturi,huse de tot felul ptr rezerva etc....multe altele

AM SPUS CA NU STIU DACA E CEVA ECHIVALENT SI PE LA NOI,DE ACEEA AM APELAT LA VOI.

Am spus ca o sa optez pentru overfrendere facute manual.

Deci, nu vad de ce am deranjat cu topicul acesta

rog pe astral sal stearga ,,multumesc"

Nu cred ca cei care au raspuns sunt "agenti de vinzari" dar in fine cum crezi.Sincer nici eu nu as da 150 de euro pe overfendere adica cam 10% din pretul masinii dar nici nu as face asa un tam tam:ha::ha::ha:

Pina la urma tot ce faci cu mina ta(overfenderele) iti creaza atit o placere mai mare cit si o multumire pe masura.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare