Vizitator BobbyFurtuna Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Pana acum foloseam un elevator cu o singura coloana de maxim 1,5 tone care de astazi a plecat dintre noi luand cu el un Oltcit :( S-a rupt coloana si masina a fost destul de avariata pe partea dreapta, dar din fericire cei de la ISCIR care au facut inspectia de siguranta pe anul asta (Acum 3 saptamani) au spus ca este ok desii doar l-au actionat de 3 ori. Acum vreau sa imi achizitionez un alt elevator dar as fi curios ce tip de elevator ar fi indicat sa imi cumpar. Fiecare au avantajele si dezavantajele sale dar acela a fost singurul elevator folosit de mine pana acum. Deci sa aleg unul cu o coloana, doua coloane, patru coloana sau unul tip foarfeca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Buna seara ! Punctul meu de vedere: Intr-un atelier trebuie sa fie minim doua elevatoare de tipuri diferite si calibrate pe greutatea masinilor care o sa vina in lucru. Astfel, unul care sa ridice masina de elementele de sasiu/caroserie (lonjeroane/semilonjeroane), cu cate coloane vrei tu sau ai loc in atelier, si altul care sa ridice masinile direct de roti, adica masina sa urce complet cu rotile pe el. Al doilea poate fi la randul lui cu doua/patru coloane sau foarfeca. Acest al doilea elevator este util in identificarea jocurilor la bucsile directiei si suspensiei, pentru ca utilizand prima varianta, totul se tensioneaza pe dedesubt, si nu va mai reiesi nici un joc clar. In al doilea rand, la schimbarea liniei de evacuare, exact din acelasi motiv, masina fiind astfel asezata pe elevator ca si cand ar sta pe sosea. Binenteles ca in cazul bugetului sau locului neprielnic pentru doua elevatoare, eu as lua al doilea model, pentru ca are aplicatii mai largi. Numarul de coloane ramane sa-l alegi in functie de ce gasesti, dar as zice nu mai putin de doua. Ca idee, eu lucrez la masina pe un elevator cu patru coloane. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BobbyFurtuna Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Nu bugetul este problema fiindca nu sunt exagerat de scumpe dar problema este ca lucrez singur acasa intr-un atelier destul de bine dotat dar micut si nu are rost sa iau doua elevatoare fiindca nu imi permite spatiul, si nici nu am ce sa fac cu un al doilea fiindca lucrez singur. Eu as alege unul cu 4 coloane dar sincer sa fiu nu am lucrat nici o-data pe unul si nu stiu cat de bine imi permite de exemplu sa dau un scut jos care este pe sub toata masina sau sa dau o cutie de viteze jos, sau cat de accesibil este spatiul de sub elevator fiind 4 coloane. As alege or doua coloane or 4, fiindca cele tip foarfeca imi ocupa tot spatiul de sub elevator si cele cu o singura coloana nu sunt deloc sigure... dar astept si parerile altora! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Eu am unul nou, cu 2 coloane, la 220 V, electro-hidraulic, care ridica 3.2 tone (2.8 verificat). Avantajul ar fi ca daca se opreste curentul, nu-mi cade masina in cap, dar o pot si lasa jos fara sa fie nevoie de generator, intrucat la coborare, nu se foloseste motorul (coboara singur incet de la greutate). Dezavanajul ar fi ca la auto mai grele de 2.5 tone, fiind pe 220 V, urca destul de incet. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BobbyFurtuna Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Acel sistem il au si cele cu 4 coloane de coborare manuala fara curent, prin eliberarea uleiului prin supapa, nu doar cele cu 4 coloane, dar cele cu 4 as fi interesat ce acces asupra masinii ai, nu neaparat de metodele de coborare fiindca nici unul nu iti cade in cap, in primul rand ca in momentul in care ramai fara curent ramane blocata masina acolo unde este fiind supapa de la grupul hidraulic inchisa si pe deasupra cam greu de crezut la cele cu 4 coloane ca va pica vre-o data linia de 380V! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Buna seara ! Scut dintr-o bucata sub toata masina poate doar la masini de Dakar sau WRC sa gasesti. De obicei, scuturile sunt pe bucati si se imbina unul intr-altul, ca sa dea continuitate si rigiditate. Sau nu se imbina intre ele, dar tot pe bucati sunt. Cutie am dat jos fara probleme pe un astfel de elevator (cu patru coloane), iar la scuturi iar nu vad nici o problema. Ca sa nu avem dubii, asta numesc eu elevator cu patru coloane, si in poze se lucra la demontat cutia de viteze: http://i51.tinypic.com/35b8k7p.jpg http://i54.tinypic.com/f108cw.jpg Stima, Dragos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tipuri elevator! Incep prin a-ti spune ca aceasta nu este o parere avizata, ci una care s-a bazat pe logica si sfaturile prietenilor(mecanici auto) care au lucrat cu astfel de utilaje. Modelul cistigator: 2 coloane; 2 motoare.Foarte fiabil si intretinere minima, deloc costisitoare. Acum nu vorbesc de preturi de achizitionare sau de marci, ci doar de principiul de functionare.Cel cu un singur motor si lant, "munceste" cam mult.Cel electro-hidraulic, daca te lasa pistonul(depinde citi ani ai de gind sa il tii) o sa te coste ceva reparatia.Cel cu 2 motoare / 2 coloane nu are decit un ax filetat pe fiecare coloana si un motor care plimba bratele pe filetul coloanei.Un mecanism foarte simplu si eficient cu intretinere aproape 0.Ce se poate defecta la el in conditii normale de exploatare?Motorul electric si atit. Asa cum am spus este doar parerea mea, nu sint de specialitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Tipuri elevator! Zilele astea am reparat un elevator cu doua coloane si un singur motor . Simplu si eficient , am montat un motor mai mare ( pentru 220 V , cel original , 2,2 kW cam se ineca la mal , desi nu era deloc obosit ) . E cea mai simpla si sigura varianta , mecanic , cu surub si lant de transmisie intermediar de la un surub la al doilea surub , ungerea suruburilor automata . Sigur , cu piulite de siguranta , nu cade la intreruperea curentului , etc . De numai 2,5 T , totusi cred ca dupa instalarea definitiva pe fundatie ( tot il frec mai in fata , mai in spate ...) il voi ancora de capul coloanelor , cu cite o tija filetata , de cite un stilp de beton . Nasoala de tot faza cu caderea masinii ...desi poate avea multiple cauze si motive .... Am renuntat la elevatorul hidraulic , in special din cauza costurilor mari de reparatie . Mi-ar fi placut mult unul cu patru coloane , insa independente ....din podea .... Vrabia...malai viseaza . Totusi , arcuirea coloanelor sub sarcina e un aspect care pe mine personal ma preocupa pina la obsesie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Tipuri elevator! -elevator cu 4 coloane sau cel foarfeca: f bun pt masini grele si de lucrat pe transmisie, dificil de lucrat la roti, chiar daca este dotat cu cric -elevator cu 2 coloane, e ok de lucrat pe roti, suspensie, dar mai dificil de lucrat cu el pe transmisie, masina se batzaie destul de rau la chestii grele, gen cutie. In plus, datorita barelor Pachard la ridicari repetate, masinile se repozitioneaza stramb intre stalpi - elevator 1 coloana, excelent pt masini usoare si de lucrat numai pe roti, suspensie...... Factori de decizie in alegere: - pret ( o foarfeca de 4 to costa 5800E) - 220V/380V............preferabil 380V - mecanic sau hidraulic ..........preferabil mecanic - 1 sau 2 motoare .................preferabil 1 motor - 1, 2, 4 coloane, foarfeca.......... in functie de spatiu, tip masini servisate ( daca sunt usoare merge cel cu 2 coloane, daca sunt grele, e mai bun cel cu 4 coloane sau foarfeca Indiferent ce tip de elevator iti place mai mult, iti pot spune ca rampa (groapa) este sfanta, pt ca: - masina nu "pleaca" nicaieri, never - nu are intretinere, nu se strica - nu depinde de tensiune electrica - se poate lucra simultan si pe sus dar si pe dedesubtul masinii E drept ca , sa faci o rampa cum trebuie ( sapatura, evacuare pamant, cofraj, armatura, turnat beton, faianta, gresie ) .........costa mai mult ca un elevator! Succes, si poate, dupa ce iti cumperi noua scula , postezi ceva poze.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Tipuri elevator! Noi am avut in groapa o platforma foarfeca mica ( pina i s-a bulit planul de lucru superior si surubul , dar va fi reparata in viitorul apropiat ) , ajuta foarte mult la munca la cutie , punti .De asemenea o mai foloseam ca podea de lucru reglabila pe inaltime , la masinile inalte sau ridicate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BobbyFurtuna Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Tipuri elevator! Pai ca sa lamuresc toata povestea: - Scutul meu de exemplu este dintr-o singura bucata la o toyota Land Cruiser nu este din bucati cum sunt deobicei, stiu despre ce vorbesti si ai dreptate dar exista si exceptii; - Referitor la intretinere si reparatii oricum am totul asigurat deoarece atelierul este intr-o zona foarte expusa inundatiilor, aproape de raul Varsag si am avut de doua ori probleme si de atunci am optat pentru o asigurare completa; - Referitor la masini lucrez la orice tip de masini, am avut de la Evo X la Sprinter, deci si grele, si usoare... In concluzie cred ca cel mai ok elevator ar fi unul cu 4 coloane, ma gandesc la un model de la lincos dar nu stiu prea multe despre acest dealer (sau chiar producator nu stiu sigur daca sunt din productie proprie sculele). A lucrat cineva cu aceasta firma? Inafara de Lincos ce as putea gasii in Romania de calitate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Tipuri elevator! Referitor la calitate, inca nu ma pronunt, eu il am de vreo 4 luni montat pe al meu, dar ca pret cred ca bate cam tot ce tine de produs nou + certificare + garantie. Vezi de twin busch . Au depozit la Deva OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BobbyFurtuna Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Tipuri elevator! Ms mult am sa caut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate