AdiZ Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 (editat) Cred ca ar fi momentul sa va prezint si eu 70-ul meu, nu atat pentru faptul ca ar avea ceva special, cat mai degraba din dorinta de continuare a povestii unei masini bune. Este masina de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44237-Am-un-nou-agregat-toyo-l70 .......si din care motiv, dupa ce a ajuns la mine, am remarcat ca toti ma invatasera ca fiind "ala cu masina lui Pinti"........:ha::ha::ha:......mai ales dupa episodul fumegator de la Impotmoliada 2010........:ha: La mine a ajuns in faza asta : Am participat la REA 2010 cu Flash (Mircea) ca si copilot (si sper sa ajung din nou si anul acesta...) : Editat Mai 16, 2011 de AdiZ 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Am facut show :ha::ha::ha: la Impotmoliada : [ATTACH=CONFIG]105971[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " L-am molipsit iremediabil pe Astral de Toyota : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " sa ai parte de ea cat mai mult ! :h5intradevar o masina deosebita ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Arata fain sa o stapanesti sanatos, snorkel-ul ce model este? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 (editat) Re: "The show must go on ! " Arata fain sa o stapanesti sanatos, snorkel-ul ce model este? Oauuu.......ce rapizi sunteti............Multumesc de urari !!! Snorkelul este un no-name.....n-avea rost sa pun ceva de firma pentru ca oricum il rup......la fel si oglinzile, mi le-a luat Astral de la Unix : arata de nu se poate cu dosul cromat !!! :ha::ha::ha: Editat Mai 16, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Ne-am vazut la REA Sa o stapinesti cu bine si sa ne vedem la cit mai multe! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Adi, Geniala poza cu acaretu intr-o rana si cu banerul ala ... "take control!" :al (o fi fost cu dedicatie ptr locul ala? ) Arata-ne bre poze cu masina asa cum este ea acusica ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Sunt foarte bucuros ca mai vad fosta masina.Poate ne vedem la vreun concurs,prieteneasca sau intalnire in partea asta de tara si ma mai lasi sa o conduc.Ceva modificari ai facut la ea? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " In primavara asta a fost dusa la Razvan - GTC Auto unde i s-au montat : -suspensie OME -blocant ARB -turbina Garret Motorul a fost schimbat cu cel luat de la Raduok din Cluj, care motor avea instalat si intercooler. Tot de la el i-am luat si incaltari noi pentru noul sezon. Apoi am dus-o la Didone - Grizzly4x4 pentru cosmetizarea tablariei si vopsirea in negru mat structurat. Multumiri ! Acum arata asa : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " Adi, Geniala poza cu acaretu intr-o rana si cu banerul ala ... "take control!" :al (o fi fost cu dedicatie ptr locul ala? ) Arata-ne bre poze cu masina asa cum este ea acusica ... Ai sa razi, dar sa stii ca intr-un fel de la bannerul la mi s-a tras pt ca m-am uitat mai degraba la el decat la pragul ala care urma.......:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " In sfarsit, ai aparut...........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: "The show must go on ! " A fost tare si reactia ta ...Baietii de la organizare cautau sa te scoata din masina si tu ti-ai scos calm telefonul sau aparatul foto sa faci poze ... :ha: In mod evident trebuie sa verifici cam cate tigle iti lipsesc de pe casa, nu neaparat ca li s-ar simti lipsa, doar asa statistic vorbind ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: "The show must go on ! " Arata fain sa o stapanesti sanatos, snorkel-ul ce model este? :) E ramasita de la unul no name la care i-am refacut eu grila de aspiratie, ca saracu' ramasase cam scurt si se uita direct la cer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: "The show must go on ! " I s-au montat si piulite noi, "marca GPScu" : (......:ha:...) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: "The show must go on ! " Bine ca ai aranjat-o pe la tablarie!!! Ca asta ii trebuia! Blocant i-ai pus? Ca de asta am dus lipsa cel mai tare!! Buzau, mmm ce amintiri, cu fierul de calcat!! Anul asta la buzau tot cu flash copilot??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: "The show must go on ! " In primavara asta a fost dusa la Razvan - GTC Auto unde i s-au montat : -suspensie OME -blocant ARB -turbina Garret Motorul a fost schimbat cu cel luat de la Raduok din Cluj, care motor avea instalat si intercooler. Tot de la el i-am luat si incaltari noi pentru noul sezon. Apoi am dus-o la Didone - Grizzly4x4 pentru cosmetizarea tablariei si vopsirea in negru mat structurat. Multumiri ! Bine ca ai aranjat-o pe la tablarie!!! Ca asta ii trebuia! Blocant i-ai pus? Ca de asta am dus lipsa cel mai tare!! Buzau, mmm ce amintiri, cu fierul de calcat!! Anul asta la buzau tot cu flash copilot??? Hmmm........blocant zici ca ti-a lipsit ?!? Ala rosu de mai sus, ti-o placea ?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: "The show must go on ! " Ha ha, pai la toyote le trebuie si fata si spate si pe capota!!! Doar unu nu e de ajuns!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: "The show must go on ! " Ha ha, pai la toyote le trebuie si fata si spate si pe capota!!! Doar unu nu e de ajuns!! Unu si bun.......Cum zice Astral : Toyota spinteca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate