Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

In Maramures

gestme

Postări Recomandate

Salut. Vreau si eu informatii despre locuri de cazare in Maramures,daca ma poate ajuta cineva.

Ca si conditii: sa fie rustic,gazde de omenie,mancarea din ograda si sa nu fie foarte departe de atractiile zonei(cimitirul vesel,memorialul durerii,etc.).

Suntem doua persoane si nu suntem mofturosi,cat mai in natura cu atat mai bine.

Multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda si sper sa ajung si eu in zona aceasta a tarii care am inteles ca este foarte frumoasa.

Si daca aveti sugestii cu locuri interesante de vizitat de pe acolo nu va sfiiti sa-mi spuneti.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: In Maramures

Salut. Vreau si eu informatii despre locuri de cazare in Maramures,daca ma poate ajuta cineva.

Ca si conditii: sa fie rustic,gazde de omenie,mancarea din ograda si sa nu fie foarte departe de atractiile zonei(cimitirul vesel,memorialul durerii,etc.).

Suntem doua persoane si nu suntem mofturosi,cat mai in natura cu atat mai bine.

Multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda si sper sa ajung si eu in zona aceasta a tarii care am inteles ca este foarte frumoasa.

Si daca aveti sugestii cu locuri interesante de vizitat de pe acolo nu va sfiiti sa-mi spuneti.

Iti recomand cu toata caldura pensiunea Sub Cetate la Matei din Oncesti, langa Vadu Izei. Este foarte aprope de Sighet si de Sapanta. Conditiile sunt excelente, curat, rustic, primitor, gazde foarte bune si mancare excelenta.

Link spre comentariu

Iti recomand cu toata caldura pensiunea Sub Cetate la Matei din Oncesti, langa Vadu Izei. Este foarte aprope de Sighet si de Sapanta. Conditiile sunt excelente, curat, rustic, primitor, gazde foarte bune si mancare excelenta.

Site-ul acestei pensiuni :

http://www.subcetatelamatei.ro/

....Si putina istorie a zonei :

http://oncesti.ro/oncesti_istoricul%20localit%C4%83%C5%A3ii-44.html

Link spre comentariu

Intradevar nu ma uitasem pe cele doua topicuri, mea culpa Astral,dar cea mai potrivita este cea recomandata de Max,daca imi aduc bine aminte este pensiunea la care sa petrecut revelionul si la care am regretat ca nu am fost prezenti.

Multumesc inca o data pentru ajutor si numai bine.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu

...este pensiunea la care sa petrecut revelionul si la care am regretat ca nu am fost prezenti.

Exact. E pensiunea unde ne-am simtit excelent de Revelion.

Si pensiunea Rustic e super ok, proprietarul mi-e prieten dar ti-am recomandat pensiunea din Oncesti pentru ca este aproape de obiectivele pe care dorti sa le vizitati.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare