soimu Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 http://www.incont.ro/legislatie/nu-mai-primesti-amenda-pentru-centura-vorbit-la-telefon-si-viteza.html forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? Legea a trecut de Senat. Urmeaza Camera deputatilor si domnul presedinte. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? daca trece legea asta ar trebui suplimentate echipajele Ambulantei si SMURD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? daca trece legea asta ar trebui suplimentate echipajele Ambulantei si SMURD mda, nu prea e ok , nici asa nu se respecta, acum , ca tot va fi mai putin sanctionat... o sa fie UN DEZASTRU daca ar fi pentru cei care conduc inconstient...nu ar fi rau, dar ei ii implica direct si pe cei din jur forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? asta e buna rau: - Nerespectarea obligatiei de semnalizare a manevrei de schimbare a directiei de mers; eu personal le-as rupe capu' la astia care nu semnalizeaza (si care sunt o gramada), oricum nu-i las sa se bage si chiar ma bag eu peste ei, cu atentie totusi sa nu se ajunga la coliziune. de cand sunt cu "tractorul", am mai mult spor la faza asta, ca ma vad bine si nu mai au curaj sa se bage cand vad ca vin peste ei. :grin: e clar, va domni legea junglei... multi nu stiu sa conduca nici cu doua maini, darmite cu una ocupata cu telefonul... mama ei de viata! imi vine sa borasc cand ma gandesc ca eu muncesc ca sa ia salarii niste parlamentari si niste militieni de 2 lei care imi fac mie viata mai complicata... poate imi cumpar un TAF, si rezolv problema... pot apoi sa modifice codul rutier cum vor ei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? daca trece legea asta ar trebui suplimentate echipajele Ambulantei si SMURD ... Si vor inflori afacerile cu servicii funerare. Si vom avea mult mai multi donatori de organe. Daca trece, legea asta va face ravagii. Cel putin in Bucuresti, unde numarul de dobitoci pe centimetrul patrat creste exponential de la o zi la alta. Si ar mai fi cateva drumuri renumite din tara pentru mortalitatea ridicata. Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: asa o fi sau nu? E clar... Vand tot si imi iau elicopter...:uameni Cum altfel se poate sustine legal idiotenia in Romania, decat prin astfel de legi ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate