macfero Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau ceva de prin SUA ca pe la noi nu prea te apropii de preturi. oricum nu va fi inaltata foarte mult, aprox. 2''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau ai min 2 variante pentru inaltare: 1. daca arcurile sunt bune si nu sunt duse, poti sa o ridici putin prin modificarea ochelarilor care tin arcurile.... + adaptare la amortizoare... 2. spinguiesti arcurile si mai adaugi o foaie suplimentara ca sa le curbezi..... ... restul il sti.... cumperi un set nou de arcuri...sau un KIT complet....pb este ca nu e f scump in state, dar te omoara transportul, vama si TVA-ul care sunt peste 50% din valoarea KIT-ului..... Stima. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau salut, pune si u ceva poze, ca tare frumoasa masinutza ti-ai luat. poate reusim sa facem o intalnire a propietarilor de Jeep, si atunci ne-am cunoaste toti felicitari pt achizitie Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau salut, pune si u ceva poze, ca tare frumoasa masinutza ti-ai luat. poate reusim sa facem o intalnire a propietarilor de Jeep, si atunci ne-am cunoaste toti felicitari pt achizitie salut. poze am pus la inceputul topicului. se vor mai pune alte poze cand primeste simexuri pe 31'', kit inaltare, rapoarte noi si blocanti. p.s.: sa deschidem un nou topic pt. intalnire a posesorilor JEEP. sunt foarte interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Jeep Wrangler in Bacau sal......... esti multumit de masina.......tinind cont ca e pe foi........eu de a mea nu prea sunt..... am rupt o foaie si mai urmeaza una...... intentionez sa ma mut pe elicoidale.......:h5 in rest e destul de agresiva...ceea ce imi place la o masina.......:jp1 Editat Noiembrie 15, 2011 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau avand in vedere ca fac doar off road cu ea sunt multumit. arcurile le-am springuit acum o luna si au inceput sa se lase. ca solutie : ori mai bag o foaie ori iau acuri cu liftare. ce ma nemultumeste este faptul ca atunci cand intru de pe asfalt in teren si o trec pt prima oara in 4L imi cam face figuri. imi intra mai greu si mai imi sare cateodata. dar dupa cateva incercari nu mai am probleme. probabil ceva probleme cu vacumul ca furca din reductor am schimbat-o. in rest stie sa faca multe in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Re: Jeep Wrangler in Bacau eu am mai pus cite o foaie si nu sa mai lasat deloc....am vreo cinci iesiri cu ea...........destul de saritoare:grin:....vezi sa i faci opritoare la cercei in cazul in care i modifici..scapi de stresul cu ruptul foi..eu am neglijat si am patito...si ar mai merge un blocant fata....:wink:si unul spate.....:grin:... Editat Noiembrie 16, 2011 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau eu am mai pus cite o foaie si nu sa mai lasat deloc....am vreo cinci iesiri cu ea...........destul de saritoare:grin:....vezi sa i faci opritoare la cercei in cazul in care i modifici..scapi de stresul cu ruptul foi..eu am neglijat si am patito...si ar mai merge un blocant fata....:wink:si unul spate.....:grin:... din ce ai facut opritoarele ? ai cumva o poza ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau ...ce spune in manualul JK-ului despre 4L Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau ...ce spune in manualul JK-ului despre 4L[ATTACH=CONFIG]121772[/ATTACH] e ok. stiu asta. dar eu am un Wrangler YJ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau asta o spune si in manualul de la TJ ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau e ok. stiu asta. dar eu am un Wrangler YJ. JK-ul e tot un Wrangler. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau am rezolvat problema cu maneta reductorului care intra foarte greu in 4L. sub burduful de cauciuc de la schimbatoare am mai gasit o protectie de cauciuc. am taiat din ea si acum intra bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau avand in vedere ca fac doar off road cu ea sunt multumit. arcurile le-am springuit acum o luna si au inceput sa se lase. ca solutie : ori mai bag o foaie ori iau acuri cu liftare. ce ma nemultumeste este faptul ca atunci cand intru de pe asfalt in teren si o trec pt prima oara in 4L imi cam face figuri. imi intra mai greu si mai imi sare cateodata. dar dupa cateva incercari nu mai am probleme. probabil ceva probleme cu vacumul ca furca din reductor am schimbat-o. in rest stie sa faca multe in teren. EU AM PUS PE SPATE INCA O FOAIE , AM DOUA IESIRI , SE COMPORTA FOARTE BINE - NU S-A LASAT . iNAINTE DE A PUNE FOAIE , S-A LASAT DESTUL DE MULT CHIAR DUPA PRIMA IESIRE . DOAR ... SPRINGUIREA ESTE ACEEASI CATALINE , MAI PUNE O FOAIE PANA NU SE LASA MAI TARE . IN CEEA CE INSEAMNA RIGIDITATEA , NU MI S-A PARUT DIFERENTE FOARTE MARI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau EU AM PUS PE SPATE INCA O FOAIE , AM DOUA IESIRI , SE COMPORTA FOARTE BINE - NU S-A LASAT . iNAINTE DE A PUNE FOAIE , S-A LASAT DESTUL DE MULT CHIAR DUPA PRIMA IESIRE . DOAR ... SPRINGUIREA ESTE ACEEASI CATALINE , MAI PUNE O FOAIE PANA NU SE LASA MAI TARE . IN CEEA CE INSEAMNA RIGIDITATEA , NU MI S-A PARUT DIFERENTE FOARTE MARI ai adaugat o foaie pe spate dar cu fata ce ai facut ? ce fel de foaie ai pus ? homemade su de la alta masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Jeep Wrangler in Bacau ai adaugat o foaie pe spate dar cu fata ce ai facut ? ce fel de foaie ai pus ? homemade su de la alta masina ? pe fata la mine , dupa springuire , era o diferenta vizibila in inaltime , asa ca nu am mai adaugat foaie si pe fata , ci doar pe spate . Foile le-am folosit de dacia papuc . Am luat doua foi de la fier vechi . Am dat 40 lei pe amandoua . s-au potrivit la fix . Adaugarea foi noi am facut-o dupa oberlagar. Inelele de prindere au ramas aceleasi . masina acum este dreapta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate