deadnoise Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 (editat) Stie cineva ceva despre acest diferential? Pro, contra?:hl De ce Ashcrost si nu altceva? De ce altceva si nu Ashcrosft? Detalii AICI Am postat aici deoarece nu am stiut unde sa deschid topic. Editat Mai 17, 2011 de deadnoise Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 (editat) Re: Ashcroft Air Locking Differential Buna seara ! Am eu cateva ganduri. Mai intai minusurile: - cu aer, deci non-leak proof. - multe elemente componente in sistem, deci multe chestii prone to fail. - scump (475 lire, fara compresor). Trebuie vazut, cu sau fara TVA, respectiv transport pana la tine in brate. - compresorul, desi poate ajuta si la altceva, daca merge, presupune fire, furtune, relee. Deci, alti posibil factori de stres. Ca avantaj, adica plus, e frumos ca fiecare componenta e disponibila separat. Deci daca pica ceva, se poate comanda exclusiv acea componenta. Dar si aici e un minus: piesa e departe de tine, si daca ai urgente, poate nu-ti convine sa astepti. Stima, Dragos Editat Mai 18, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Ashcroft Air Locking Differential In principiu produsul este aparut nou pe piata. Asa ca nu are un istoric din care sa-ti dai seama daca este bun sau nu. Exista garantie pentru el numai sa vedem ce scrie pe acel certificat. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Ashcroft Air Locking Differential Stiu ca este nou, tocmai din aceasta cauza am si intrebat. Ma bate gandul la un blocant pe spate si as vrea sa cantaresc variantele nitel. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Salutare, Acum, dupa mai bine de 9 ani, avem ceva păreri despre acest blocant ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate