Mugur Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Enjoy... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 dureroaseeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Acest Defender cu 2 minute in urma era la un alt topic :D :D :D Pana am apucat sa scriu un raspuns, a plecat :D :D :D :D Faina!!! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 'ca-ti-ash gura ta............sunt posesor si iubitor de TOYOTA.........dar imi plac masinutele astea de ma c.c pe mine. precepi matale complementu' ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 misto echipate...impresionante... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 Defender... :shock: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 cit ar costa asa o masina la noi inmatriculabila si cu grupuri beton nu de alea care se rup motor pe motorina si cu citi mai multi cp si daca stiti de vindut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Din toata haita asta de ...Defendere....parca ala primul mi-a placut cel mai mult :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 Un alt fel de Defender...Ibex... :shock: :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Pentru cei interesati in proiecte ambitioase de Land Rover (printre ei sper sa ma numar si eu ... :grin: :grin: ), am gasit un site extrem de interesant , poate Mugur stie , si ne poate spune mai multe despre ei ... http://www.devon4x4.com/gallery/photos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Pentru cei interesati in proiecte ambitioase de Land Rover (printre ei sper sa ma numar si eu ... :grin: :grin: ), am gasit un site extrem de interesant , poate Mugur stie , si ne poate spune mai multe despre ei ... http://www.devon4x4.com/gallery/photos ------------------------------------------------------------------------------------ :grin: :roll: ...Super firma Devon 4x4 / D44, l-am dat si eu mai demult, la link-uri utile pentru posesori, fani si simpatizanti Land Rover !... 8) Se pare ca acolo prin zona lor s-a inventat off road-ul, au multe inovatii pentru masinile Land Rover, sunt specializati in bricolari / modificari si ca atare am vazut la ei cateva proiecte deosebite. Personal, este una din firmele agreate de mine, anumite componente HD de pe masina mea am preferat sa le iau de la ei, desi existau acele componente si la alte firme serioase, ale lor mi s-au parut a fi cea mai buna alegere !... :grin: Exemple : -tendoane spate cu unghi corector HD D44 ( DEVON 4X4 ) -suporti amortizoare fata relocati HD D44 -suporti amortizore spate relocati gresabili HD D44 -conuri de dislocare arcuri fata / spate HD D44 -spring reteiner-e fata / spate HD D44 -suport roata de rezerva pentru roti mari HD D44 -diverse altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Toate sunt misto da TOMCAT-ul intrece orice masura :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 poza cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Ultima moda in materie de proiecte Land Rover Defender !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 http://www.autoblog.com/photos/land-rov ... er/637096/ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 :10 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 e tare tipul! E tare cel care a facut masina! E si functionala? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate