theorg13 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 (editat) Am gasit azi un pliant in parbriz cu chestia asta si m-am gandit ca poate va intereseaza, avand masini cu vizibilitate limitata in spate. Cred ca o sa-mi iau si eu una. Are si un filmulet: Editat Mai 19, 2011 de theorg13 Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: Oglinda cu lentila Fresnel (mareste viibilitatea) Salut, mai ai vreun numar de contact? Multumesc. Robby. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theorg13 Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: Oglinda cu lentila Fresnel (mareste viibilitatea) Salut, mai ai vreun numar de contact? Multumesc. Robby. Numarul de telefon al persoanei de la care am cumparat-o eu este 0741-044214. Costa 60 sau 65 lei, nu mai stiu exact. Eu am cumparat-o pana la urma si chiar este utila si in oras si la drum intins (mai ales in oras, la parcari). Daca moderatorii :cl considera acest post reclama, sunt rugati sa-l stearga si voi transmite informatiile pe pm. :tk Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate