Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Goodyear MT/R sau General Grabber AT2?

Cristi S

Postări Recomandate

Buna seara. A sosit momentul sa-mi inlocuiesc anvelopele de pe Discovery. Ma intereseaza sa stiu mai ales de la cei care au avut sau au unul din din cele 2 modele de anvelope care este cea mai buna pentru mers 70 % sosea si restul off road. Am ales aceste doua modele pentru ca ele se incadreaza in bugetul meu de aproximativ 700 lei/bucata.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Goodyear MT/R sau General Grabber AT2?

General Grabber, te vor tine cel putin 50-60 mii km, si se descurca bine. Englezoii cu LR le prefera foarte mult; MT/R vor sa fie mai de noroi, dar se incarca usor din ce am auzit.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

"70% sosea...." = AT.

PS - M-am rezumat sa-mi exprim parerea fata de cerinta ta, pentru ca altfel n-as intelege de ce comparam un MT cu un AT......

In caz ca inca n-ai citit topicul de mai jos, s-ar putea sa-ti fie util :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61993-General-Grabber-AT2-vs.-Goodyear-Wrangler-AT-SA-vs.-BF-Goodrich-A-T&p=703864#post703864

Editat de Astral
Link spre comentariu

Am citit pe diferite site-uri internationale ca GoodYear MT/R ( Most Traction / Reinforced cum este specificat pe site-ul lor oficial ) nu este unul pentru noroi cum s-ar crede, desi profilul asa arata, ci tot un fel de A/T. Una peste alta indiferent de model cel mai mult ma intereseaza cum se vor comporta in timp (cati km pot scoate din ele), nu merg agresiv, nu merg cu viteza, nu ma deranjeaza daca sunt putin mai zgomotoase si am roti separate pentru iarna

Link spre comentariu

Salutari ! Multumesc pentru sfaturi, dar pana la urma n-am luat nici unul din modele pe care le vroiam intitial. Am achizitionat anvelope Cooper STT. Voi reveni cu pareri, poate voi ajuta pe cineva care isi doreste aceste model de anvelopa. O zi buna !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare