johnny_22_83 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Incep prin a-mi cere scuze daca am postat unde nu trebuie. Am si eu nevoie de diagnoza pentru un Freelander 2, diesel, 2008 (Bucuresti sau imprejurimi). Evident, prima data am sunat la reprezentanta, insa sincer sa fiu mi se pare exagerat sa dau 200 lei pt 5 minute de conectat masina la calculator. Am incercat si pe la alte service-uri mai rasarite, insa pe mine ma intereseaza, in principal, diagnoza pentru senzorii de parcare si pentru trapa, iar service-urile pe unde am fost eu nu aveau soft care sa citeasca aceste module. Asadar, intrebarea mea este: unde gasesc si eu niste baieti priceputi cu niste scule potrivite si cu bun simt, care sa nu vrea sa-mi ia pielea doar pentru modelul de masina nu este asa raspandit. Multumesc baieti si inca o data imi cer scuze daca am incalcat cu ceva regulile forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 (editat) Re: diagnoza Freelander 2008 La domeniul diagnoza nu ma pricep dar din cate stiu nu sunt multe interfete (am zis bine?) care functioneaza pe LR. La a mea am avut ocazia sa-i fac o diagnoza cu aparatul de la Premium (multumesc John!). La LandAtelier mai gasesti diagnoza si mai departe sper sa mai primesti raspunsuri de la baieti aici pe forum despre ce cum si unde. Eu iti recomand totusi sa nu te duci la orice mecanic inchipuit cu laptopul in brate si sa mergi undeva sau la cineva specializat pe LR. PS: ..si daca esti din Bucuresti poti sa apari si la intalnirile de joi (18:00 - Pta.Constitutiei). Acolo poti sa primesti sfaturi si informatii mai mult decat avizate. Editat Mai 21, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 (editat) Re: diagnoza Freelander 2008 Salut. Iti dau numarul unui electrican care a lucrat la Premium, am fost la el pentru o lucrare care a necesitat o reprogramare a softului masinii. Are garajul undeva in Ferentari. Nr. de telefon este : 0722.722.297 begin_of_the_skype_highlighting 0722.722.297 end_of_the_skype_highlighting Editat Mai 21, 2011 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LandMarcel Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: diagnoza Freelander 2008 Da se face diagnoza pe orice vrei pe modelul tau (testar original folosit si in fabrica) 0722.722.297 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnny_22_83 Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: diagnoza Freelander 2008 multumesc mult baieti pentru sprijinul acordat. pana la urma am gasit la anglocars aparatul de diagnoza potrivit. cat priveste intalnirea de joi, desi mi-ar placea sa particip, serviciul nu-mi da pace in perioada asa, astfel incat o sa ratez ocazia. oricum, multumesc frumos pentru invitatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate