Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

top... cele mai urate mirosuri intalnite vreodata....

Postări Recomandate

incep eu...eram la tara la consoarta...taie ai ai un curcan mare si alb si ma pun pe mine sa pun apa clocotita peste el...mama ce vapori se ridicau...era sa dau pe mine... ,ce damf venea....

..si altadata pana in craciun,dupa ce am taiat porcul...transand la el..am ajuns la faza cu matele...si eu sef transator am taiat unul...mama ce chin...noroc ca bausem ceva tuica de la mama soacra...ca daca nu...:ha3

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: top... cele mai urate mirosuri intalnite vreodata....

nu... ca topicul asta, cu adanci radacini in fenomenul 4x4, m-a dat gata....nu mai fac niciun comentariu, ca sa nu se interpreteze ca ma iau de oameni, asa, fara rost....dar asa as fi zis ...una, doua, trei sau poate chiar patru, cinci....vorba lui Vadim Tudor!:grin::grin::grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Eram in padure pe un traseu cu ruxacul in spate, eu si inca 2 tovarasi si aproape se innoptase.

Ne-a surprins un lup de undeva din spate si spre norocul nostru era singur si nu a avut tupeu sa sara pe noi ci doar maraia.

Mirosul transpiratiei reci, care mi-a inundat corpul instant si pe care il simteam cum urca la nasul meu prin gulerul bluzei, mi s-a parut cel mai groaznic. Nu pentru ca mirosea urat, dar pentru ca eram sigur ca mi-l simte noul meu prieten.

Pe locul doi. Daca ati avut ocazia sa intrati intr-un salon de muribunzi in spital, atunci stiti si voi ce miros are moartea. Nu doresc nimanui sa-l cunoasca.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

da ,moartea pute ,nu miroase .......urate senzatii ai cand dai de asa ceva ,am trecut prin situati de genu ........dar ce ma deranjeaza mirosul transpiratiei ,fiind sofer de camion ,cate-odata din mila ,alteori din nevoie mai opresc sa iau autostopisti,si ma pune al de sus sa opresc ptr. o ,,doamna,, cu un purdi .aaaa,bine de sus nu pute-i sa-ti dai seama dar cand s-o infipt in cabina mirosul de transpiratie asezonat cu un spray ieftin ,va dati seama ca am mers cu 90 km/h si geamul deschis sa pot scapa mai repede de chin .acum incerc sa mai sortez pe cat pot,, clientii.,,(si arata si bine ,mandra) ,,

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

...V-am povestit de rozatoare in masina...ei bine sa le simtiti moarte dupa cateva zile cu ploaie si 2 de caldura...in masina vecinului au decedat 2 asemenea fiinte...iar azi cand a deschis masina era sa cadem lati.

Si daca vreti senzatii tari stati langa un container deschis in plin soare in care se arunca resturi de carne din gradina zoologica...

Link spre comentariu

Cel mai urat miros intalnit de mine a fost cand am primit cado, una bucata pisica moarta, ascunsa in contra-aripa spate a Daciei mele model CN. Era august, cald, masina neagra, si un amic mi-a facut-o. Pret de 5 zile nu s-a mai suit nimeni la mine in masina, conduceam cu capul pe geam si nu odata am vomat din aceasta cauza.

A trebuit sa desfac toata masina pana sa gasesc sursa aerosolilor. Dupa ce am gasit pisica, inca 2 saptamani s-a mai simtit izz-ul.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

apropo de animalute.

Un prieten era sofer pe un camion de distributie inghetata. Eram prin liceu si vara il ajutam sa mai scot un ban + inghetata moca :grin: (inclusiv spaga la organe era pe bat).

La un moment dat, mergeam din constanta spre eforie sa facem aprovizionarea la clienti. Din santul de langa drum ne-a sarit o dihanie de caine in fata. Cand zic "sarit" ma refer in sensul cel mai propriu pentru ca a intrat prin radiator in compartimentul motor unde a fost facut tocanita si imprastiat literalmente in tot spatiul motorului.

Era August, 40 de grade la umbra si n-a avut cine sa vina sa o tracteze pentru ca era sambata seara. Masina a fost dusa in service abia luni dimineata dupa ce statuse aprox. 2 zile pe marginea drumului in soare.

Cand au deschis capota la service, 2 baieti au vomat instant, iar al 3-lea a reusit sa se tina cam 5 min. Nu stiai de ce sa vomiti mia intai, de modul in care era imprastiat bietul animal sau de modul in care mirosea.

Le-a luat 6 ore si 5 oameni sa spele motorul cu pistolul cu jet pentru ca mai mult de 5 min nu puteai sa stai langa masina cu masca pe fata si faceau cu randul. Pe o raza de 20m toata lumea era alba la fata si nimeni n-a mai mancat carne o luna.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

@Koais incep sa regret ca am deschis topicul...asta cu cainele..deja e prea"imputita"..abia am mancat si m-a pus "al din lac" sa citesc postarea ta...:bleah:bi

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

islanda. ma duc intr-o pravalie de gen wild west( de la haleala pina la piese de masina) si intr-un colt gasesc niste pachete maronii intr-un galantar frigorific printre tot felul de sortimente de carne alba si rosie.intreb o pustoaica ce contin. raspunsul vine promt: faimosul rechin islandez. intreb cam intr-o doara, si se maninca? da, e foarte popular. ma duc in tabara, il desfac asa jumate inghetat cum era si halesc rapid o bucata. scuipat instantaneu, dau sa apuc restul pachetului dar nu-i chip sa ma apropii, il proiectez cu coada pioletului linga cortul vecinilor care au un ciine curios. urmarea puteti sa v-o inchipuiti. seara la o circiuma aflu metoda de preparare: se impacheteaza in propria piele si se ingroapa 3 saptamini sa iasa amoniacul din el.

Link spre comentariu

Luci, daca povestea lui Koais te-a oripilat, sunt curios daca ai vazut episodul Mythbusters in care au inchis doi porci morti intr-o masina timp de 2 luni. Intentia a fost sa imputa masina apoi sa vada daca pot sa o curete suficient cat sa o si vanda.

http://dsc.discovery.com/videos/mythbusters-stinky-car-minimyth.html

Samurai incepator
Link spre comentariu

ferodou ars e destul de nasol...

un alt miros in top este abanosul slefuit.... te ustura gatul pana in plamani

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pe vremuri cand nu se gaseau viermusi de cumparat umblam dupa cadavre de caini , gaini , pisici , vulpi ca sa strang viermii......mirosul de hoit e incomparabil

Never stop exploring
Link spre comentariu

Un alt miros ce merita sa fie in top este cel al uleiului vechi ce se foloseste in furca la motociclete.

Cei ce au "testat" pot confirma. Pe langa el sulful paleste!

Link spre comentariu

..dar din armata si acum am amintirea sumbra ..cu ciorapii de lana pe care niste camarazi de arme ii purtau si in sezonul cald...lana era neagra din cauza culorii bocancilor..si daca zbura prin zona un tantar sau o musca..pica ca la Balotesti secerata de arma asta "biologica"...doamne cate poate indura un om:uameni

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Da, mi-ai provocat flashback: mirosul unui dormitor comun de 25 de militari TR care ziua lucrau pe campurile patriei culegand sfecla/porumb si care initial trebuiau sa faca asta 2 saptamani dar au ajuns sa presteze 3 luni.

Evident ca uniformele si lenjeria au fost calculate pentru "sejur" de 2 saptamani, asa ca in a treia luna culoarea uniformelor a ajuns greu de ghicit (negrul de fum de la Copsa) iar izurile lor, dar mai ales ale ciorapilor "de lucru" au ajuns antologice. S-a dovedit ca acel concept al ciorapilor care se lipesc de tavan nu este o exagerare.

Samurai incepator
Link spre comentariu

gangrena frate..puroiul...l-ati mirosit vreodata?Sau protezele dentare imbaxite cu lichide bucale?:ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

ora de medicina legala, curs practic la institutul mina minovici,

vara, fix in sectia de autopsii

stiam ca nu va fi usor, fusesem si intr-o iarna tot pentru acelasi curs

m-am pregatit cum am putut mai bine, vata imbibata in parfum totul bagat cu japca in nas :ha:.

cadavre - majoritatea de bschetari, aflate - la propriu - in descompunere si aduse pe holurile sectiei

inutil. mirosul mortii - DE NEUITAT - ne-a dat pe toti peste cap, pana la sfarsit doar putini au rezistat.

bomboana de pe coliva - am inchis un coleg care cauta toaleta in asa-zisul frigider - care evident ca nu functiona...:uameni

hainele le-am aruncat acasa direct in pungi, iar parfumul respectiv nu l-am mai folosit niciodata...

Link spre comentariu

am asistat si eu la o autopsie...

o batrana la vreo 80 primaveri

totul a mers cum a mers, dar cand a deschis cavitatea toracica... inauntru intestinele erau lichefiate

a fost greu

dar cu mandrie ...ca am ramas

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

nu pot sa cred, cat succes poate sa aiba un topic morbid, pestilential, ca sa zic asa, pe un forum de oameni cat de cat normali...??? am tras, din prima, un semnal de alarma...degeaba...mirosurile tari "place" la lume... nu pot decat, ca si in alte randuri, sa raman contemplativ si chiar siderat...

PS: despre mirosul de cacat...domnilor...chiar nu face nimeni o exegeza...ceva???

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

...ne mai descarcam si noi ..ca nu o sa ramanem cu astea pe suflet sau sa ne povestim la consoarte....e ceva intre noi!!:h5

..Unii zic ca tot ceea ce traieste in mare ..miroase a peste...nu e asa ..sunt si pe uscat "chestii"...pe langa care pestele stricat..e "lady-pizdic":shrk:as

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Hai Dom' Semaca , acest topic are un iz de umor...pe langa izul de cadavre.

Cel putin pe mine ma bufneste rasul cand citesc raspuns ca a lui dan ionescu. Auzi la el , l-o inchis in frigider :ha::ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare