Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

top... cele mai urate mirosuri intalnite vreodata....

Postări Recomandate

Re: top... cele mai urate mirosuri intalnite vreodata....

concediu in apuseni cu niste prieteni. cumparam o punga de pui pentru gratar, vara, august, o lasam la picioarele "copilotului" si ne tot plimbam prin zona. sangele scurs pe sub covorasul de cauciuc a putit ingrozitor cateva zile bune pana cand ne-am dat seama despre ce e vorba. poate mai nasol a fost doar scarba amintirii gratarului respectiv...practic mancasem ceva din care se scursese acest miros groaznic. asta ca sa ramanem la mirosuri legate cat de cat de masini, astea cu morga sunt morbide...la propriu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haha. Si mie mi-a copto unu`. Am mers la o ofrroadeala mica vara trecuta, si cum nea luat foamea prin gura, nam mai avut rabdare sa oprim si am inceput sa halim in timpul mersului, salam, slanina cu ceapa, paine... E-uri de astea domestice. "Prietenu" de pe bancheta din spate, a omis sa-mi spuna ca a scapat o coaja de salam sub bancheta, care cazuse mai jos, sub mocheta... si cum ia fost lene sa se aplece, acolo a ramas vreo 2 sapt, timp in care, in masina mea putea mai rau ca intr-un abator cu frigiderele stricate...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

mirosul de lapte varsat pe mocheta din masina vara

si mai unul - aveam niste haine care au intrat la apa si am zis sa le trimitem la ajutoare, la baga sotia intr-un sac si raman pe hol ceva timp, intr-o sambata cand facem curat ma cheama si imi spune hai sa vezi cum miroase... :al eu artist zic sa vezi ce parfumo fi dat pe ele - bag nasu deasupra sacului si inspir ca si cum as fi stat un minut sub apa ... sa va mai zic ca se usurase catelul pe el mai demult si intrase mirosul acolo de ma durat 2 zile capul dupa :uameni

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare