nessum Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Vf. Leaota 21.05.2011 Asa si cine crezi tu ca o sa-i traga la raspundere? Autoritatea :uameni in Ro este disoluta de cel putin 10 ani...:old Editat Iulie 22, 2011 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vf. Leaota 21.05.2011 salut, Am si eu o imtrebare pt cunoscatori: unde duce primul drum dupa intersectia cu drumul spre manastire? Ieri am urcat cam 3 km dar nu am reusit sa ajung mai departe( am incins motorul si nu avem apa la mine asa ca am coborat). Drumul nu este super dar se poate urca. Duce cumva la cabana Leaota? Multumesc. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vf. Leaota 21.05.2011 salut, Am si eu o imtrebare pt cunoscatori: unde duce primul drum dupa intersectia cu drumul spre manastire? Ieri am urcat cam 3 km dar nu am reusit sa ajung mai departe( am incins motorul si nu avem apa la mine asa ca am coborat). Drumul nu este super dar se poate urca. Duce cumva la cabana Leaota? Multumesc. La un KFC mai sus putin dupa pietrele alea nasole si sleauri. mici. :ha1 Care drum nene. Care manastire?? fi mai explicit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vf. Leaota 21.05.2011 La un KFC mai sus putin dupa pietrele alea nasole si sleauri. mici. :ha1 Care drum nene. Care manastire?? fi mai explicit. domnului LorD'eko: intrebarea nu va era adresata e clar ca nu aveti habar de zona... Dvs va urez in continuare succes in cartografierea zonelor cu specific KFC unde se pare ca sunteti cu adevarat expert.:wink: Dupa ce treci de Runcu , mergand dupa indicatoarele catre cabana Leaota, ajungi in zona denumita "LA ZIDURI" unde , in dreapta sunt portile manastirii Adormirea Maicii Domnuluiu( de altfel, SINGURA manastire din zona exceptand poate Manastirea Invierea care nu are nici o legatura cu Leaota). La 500m pe drumul principal urca un drum in dreapta, care la un moment dat merge in paralel cu gardul manastirii. Despre acest drum este vorba- doar pentru cei care cunosc zona. Multumesc. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vf. Leaota 21.05.2011 Daca identific corect drumul , intr-adevar acela urca la Cabana Leaota. Este un drum relativ greu pentru masini nepregatite. Dupa Cabana Leaota, poti merge prin golul alpin pana la Varful Leaota. Sigur ca da, tinand cont de observatia lui Stelea de mai sus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vf. Leaota 21.05.2011 Watcher, :tk pt informatie. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate