Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire spectaculoasa in zona Prahova

omoroka

Postări Recomandate

Am efectuat o iesire extrem de spectaculoasa, adrenalinoasa si pe alocuri dramatica cu yoke zilele acestea. Traseul a fost ingreunat mult de noroi, pante abrupte, coborari pe torenti si ravene. Nu au lipsit momente tensionante cum ar fi rezemari de copaci, mersul pe 3 roti sau inclinari laterala agresive... toate acestea pe noroi!!!

Nu pot sa va dau mai multe detalii despre zona de desfasurare din motive personale. Va invit insa sa vedeti filmuletul.

BISs2x1HWbU

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire spectaculoasa in zona Prahova

Omoroka te-a tradat copacul pe care l-am taiat impreuna ... asa ca stim pe unde ati fost ... :ha:

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Re: Iesire spectaculoasa in zona Prahova

Omoroka te-a tradat copacul pe care l-am taiat impreuna ... asa ca stim pe unde ati fost ... :ha:

aaa, nu e un secret inceputul. Practic am continuat traseul de data trecuta coborand pe celalalt versant de acolo de unde ne-a prins ploaia.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63353-Plimbare-sambata-30.04-Valea-Doftanei-Cheia&p=698264&viewfull=1#post698264

Dupa aia insa, am dat-o in altele :grin: Sper sa nu primim ceva prin posta.

Va salut !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare