mitraliera Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Salutare, Inainte de toate, bine v-am gasit ! Sunt un potential cumparator de Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 2.8 si poate si un membu activ al activitatilor de tip offroad. Sunt in dubii privind achizitia acestei masini si as ruga membrii experimentati ai acestui forum sa-mi dea cateva informatii utile. In primul rand vreau sa mentionez ca doresc aceasta masina atat pentru familie cat si pentru un offroad mai "light" (avand in vedere ca sunt la inceput). Stiu ca as putea alege alta masina (avand in vedere ca nu ma voi catara pe munti) dar mi-a cazut cu tronc acest model. Credeti ca merita aceasta investitie? Este o masina fiabila? Sunt costuri mari de intretinere? Va multumesc anticipat. Mihai. Editat Mai 23, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Buna seara ! Masina pare OK, pretul nu-l comentez, dar ar fi interesant sa aflu cum anume se transforma o trapa standard in una de offroad... Se monteaza patru roti si ceva blocante, pe langa cele ale masinii ? Troliu, hi-lift, ocheti, sufe ? Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Salut, masina este OK pt familie si plimbari, pt Off-Road , insa, este cam lunga...ai ales modelul cu 4 usi...era mai recomandat modelul cu 2 usi.... dar pt ceea ce vrei tu este OK..... ce ai vrea sa faci la ea ?.... avand in vedere ca este un Wrangler, optiunile sunt nenumarate ca si elemente suplimentare / modificari...totul este la alegerea ta. inainte sa faci ceva te invit sa itrii pe galerii sa vezi cam ce si cum : http://jeepmania.ro/galerii-poze/4-JeepMania--Garage/ sau: http://www.quadratec.com/community/jeep_news/reader_rigs.php?model=jk&t=2007-2011+Jeep+Wrangler+JK precum si pe : http://www.pirate4x4.com Sa o stapanesti sanatos. Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Sa te bucuri de el! Inainte de orice magazin online pt jku tau iti recomand calduros sa cauti pe forumuri incepand de aici si mergand pe la jk-owners.com, jk-forum.com, wranglerforum.com sau ptr crd ausjeepforum.com Nu te grabi cu achizitiile de peste mari si tari ca poti gasi idei si prin EU (indiancars.fr, taubenreuther.de, asp-eberle.de si destule altele asemenea) Numai bine :x Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Salut. Prietenul cu care am facut cele mai multe trasee montante si drumuri forestiere are un Wrangler Rubicon din 2007. Ce informatii iti pot da eu despre masina lui ( inclusiv cele furnizate de el in timp ) sunt urmatoarele : Masina este echipata suficent si chiar mai mult din fabrica pentru o persoana care vrea sa faca ocazional off road. Dif blocabile fata/spate standard pentru Rubicon. Foarte interesanta pentru ca se poate decapota si arata f bine decapotata ( lucru mai mult sau mai putin important) Inconfortabila la drum lung pentru cei din spate ( vb din propria experienta a unui drum Romania - Austria) Rapoarte scurte comparand varianta Rubicon cu spre expl Sahara ( lucru bun in off road mai putin bun atunci cand vrei o viteza de croaziera mai mare pe sosea/autostrada ). In afara de o mica problema cu hard-top-ul ( apa se infiltra putin in interior) nimic altceva Destul de usor de intretinut mai ales daca nu este in garantie si esti obligal sa mergi la reprezentanta, nu cred ca a dat vreodata mai mult de 700 lei pe o revizie exceptand schimbarea placutelor si a altor consumabile mai costisitoare ; consum decent 11-13 % regim urban si 8-10 extraurban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Salutare, Multumesc foarte mult de sfaturi/pareri. Maine este ziua cea mare....daca totul merge struna (Doamne'ajuta), maine seara voi fi posesorul acestei "bijuterii" :) . O sa-mi incep si eu "cariera" de offroad cu ceva trasee usoare pe la munte (eu sunt din Buzau si probabil ca voi merge prin zona lacului Mocearu unde am inteles ca se organizeaza in vara un offroad profesionist)....Pentru orice problema tehnica/achizitie voi apela intai la acest forum pentru sfaturi. Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Salut, am avut si eu 2 ani un Wrangler JK RUBICON din 2008 pana in 2010 motor 2.8 CRD - VM Motori... De noua am luat-o de la reprezentanta din Sibiu. Masina "super", cum am ajuns cu ea acasa, m-am dus direct la reprezentanta in Bucuresti, la Casa Auto sa-i schimbe amortizorul de directie... imi sarea volanul din mana de la 100 km/h in sus... cica problema de fabricatie... Am fost cu ea (cand avea vreo 3500km la bord) la mare... pe drum s-a aprins chek engine... cica nu stiu ce senzor a detectat o exploatare necorespunzatoare pe autostrada, ce-i drept si eu am fost necrutator cu ea, am mers vreo 50 de km fff tare, adica cu 140-150 si nu i-i prieste regimul asta constant... (explicatie data de seful de service de la Casa Auto- cu care m-am imprietenit dupa a doua vizita in service, baiat de gasca -mi-a inlocuit intinzatorul de la curea imediat... aveam atunci 2500 km la bord). Cat despre zdranganitul usilor si in general zgomote produse de suspensie (la un moment dat nu-ti mai auzeai nici gandurile...) totul era ok, mai ales dupa ce am schimbat bieletele de la bara stabilizatoare pe fata si am inlocuit si bara stabilizatoare decuplabila electric... In rest, in afara de faptul ca s-a stricat nu mai stiu ce calculator care gestiona injectia de motorina, compresorul de aer conditionat, senzorul de la ABS si inca cateva lucruri de care nu mai tin minte, masina este super OK. Apa in interior nu intra decat la ploi abundente si la spalatorie cu jetul, daca o speli cu furtunul , nu ai probleme... Soft topul este super ok, mai ales daca ai o facultate tehnica te descurci negresit cu el, da' singur nu. Tb sa fie cel putin doi ingineri cu experienta ca sa-l moneze/demonteze! P.S. Am dat-o la 23000 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon ah, ce ghinion ai avut ! in ceea ce priveste coborarea si ridicarea soft-top-ului, cred ca exagerezi un pic. e-adevarat ca-i un pic mai greu sa prinzi clemele de deasupra parasolarului atunci cand o capotezi (eu mi-am facut o bucla de cordelina cu care trag de ele), dar poti face toate operatiunile singur (trebuie sa ocolesti masina de cateva ori). prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Sa speram ca noul proprietar de JK Rubicon nu va avea aceleasi ghinion. Daca o cumpara ii urez de pe acum sa o stapaneasca sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 (editat) Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Modelul asta(pregatit pentru off road) am avut ocazia sa-l vad cum se comporta intr-o mica competitie 4x4. Vreau sa spun ca au participat patrole, land si range rover, suzuki si nicio o masina din acestea nu a reusit sa completeze circuitul in asa putin timp. In urcari(destul de grele) nici macar nu-i sa aude motorul, parca zici ca mergi pe strada. Succes cu achizitia :h5. Editat Iunie 1, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Achizitie Jeep Wrangler Rubicon Salutare, Gata, am facut tranzactia....am fost la autotest2000 si mi-au spus baietii ca e ok in afara de un pivot care trebuie inlocuit. Masina mai are o mica problema la care chiar v-as ruga sa-mi dati un sfat: fostul proprietar a montat niste cauciucuri BFGoodrich mai mari decat cele prevazute in talon (arata belea, nu ma pot plange) si atunci cand rotile sunt bracate la maxim ating ceva (nu caroseria din cate mi-a spus el ci altceva dar nu stia exact cum se numeste) si masina tremura din toate incheieturile. Am inteles ca se pot monta niste distantiere dar cei de la Jeep spun ca nu pot furniza astfel de piese nefiind in standard. Ma puteti ajuta cu o recomandare? Multumesc, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate