ARNO Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 salut, poate sa ma ajute cineva cu ceva coduri de piese pentru bara de directie?(capetele de bara)Disco 2 din 2003. Pe linga codul QFS000010 de la BEARMACH de ce piesa mai am nevoie sa rezolv :grin:toata bara?Celalalt capat am impresia ca este capsulat si trebuie sa cumpar piesa cu codul QEK000020 ?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: bara directie disco2 Ai aici tot ansamblul : http://www.land-rover-parts-shop.com/en/ui/imgcord.php?p=ANR1000&tid=04701&h=t&model=Discovery 2&engine=Td5&cattext=Steering&subcattext=Steering Rods&illustrations=true Vad ca nu copiaza toata adresa asa ca fa si tu copy/paste. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: bara directie disco2 ... sau asta http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVERY_2_%281998-2004%29/Steering/Heavy_Duty_Steering_Rods_for_Discovery_2_-_with_4_ball_joints.html "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: bara directie disco2 salut, poate sa ma ajute cineva cu ceva coduri de piese pentru bara de directie?(capetele de bara)Disco 2 din 2003. Pe linga codul QFS000010 de la BEARMACH de ce piesa mai am nevoie sa rezolv :grin:toata bara?Celalalt capat am impresia ca este capsulat si trebuie sa cumpar piesa cu codul QEK000020 ?Multumesc Pe langa QFS000010 mai ai nevoie de QFS000040, astia sunt capetii de bara, trebuie cate doi din fiecare ca sunt la fel pentru ambele... QEK000020 e bara in sine pentru RHD, daca vrei sa schimbi si bara, atunci iti trebuie QEK000030(asta-i pentru LHD) ...sau poti merge pe varianta HD propusa de Bogdan ... eu zic ca merita. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: bara directie disco2 Si eu am primit linkul mai demult de la Deadnoise.... Sa traiesti Traiane!!:x "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: bara directie disco2 @ ARNO: eu mi-am schimbat barile de directie, si , intr-adevar, un cap de bara e fix, celalalt se poate inlocui (ma refer la barile de directie standard) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARNO Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: bara directie disco2 @ ARNO: eu mi-am schimbat barile de directie, si , intr-adevar, un cap de bara e fix, celalalt se poate inlocui (ma refer la barile de directie standard) poti sa-mi dai furnizorul si codurile?trebuia sa schimbi neaparat barile? multumesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: bara directie disco2 Ceau Arno, Eu mi-am pus din asta la Defender ca aia veche s-a indoit ca taiteii E muuult mai heavy decat aia originala.Capetii sunt cu orificiu de ungere. http://www.firstfour.co.uk/heavy-duty-steering-links/heavy-duty-steering-links-with-greasable-track-rod-ends-for-discovery-2-2064622-388746-652209.php De la ei iau de o buna bucata de timp.Poate in alta parte sunt mai ieftine insa astia imi trimit cu factura fara TVA. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: bara directie disco2 poti sa-mi dai furnizorul si codurile?trebuia sa schimbi neaparat barile? multumesc... Ajung deseara acasa si fac poze. Rebuia sa schimb bara pentru ca un cap de bara distrus era cel "capsat " de bara. Mi-am pus bari HD care sunt , asa cum zicea si nick, muuuuuuuuuult mai serioase decat originalele...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: bara directie disco2 Iata mai jos si pozele promise: parte stg a barilor de directie e fixa, iar partea dreapta este reglabila. Am cantarit barile sa-ti faci o idee cam ce carne are bara HD..... PS 1 Nu uita ca barile stok sunt cu rotule cu tot, iar bara HD e "cheala".... PS 2 Ai si codurile de la capetele de bara, DAR nu le poti pune pe o bara stok "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: bara directie disco2 Deja capetele de bara (2 dintre ele) trebuie schimbate.... Si off road am facut NUMAI in Bucuresti........ "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: bara directie disco2 Cred ca poti sa treci la una HD ca au aparut gropile !! http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: bara directie disco2 Cred ca poti sa treci la una HD ca au aparut gropile !! .....poi de aia aveam.....:hl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 (editat) Re: bara directie disco2 Am schimbat si eu bara de directie ,(track rod- cea din spatele puntii) , avea joc intr-unul din capete, dar masina are 225 mii. Se poate sa fie o problema de calitate, eu n-am mers prin Bucuresti prea mult dar cred ca am mers pe drumuri mult mai nasoale, si cu roti pe 18". Editat Martie 7, 2012 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate