Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grand Cherokee cu tractiune 4x2

Max

Postări Recomandate

Nu am crezut pana cand nu am vazut. Un Jeep Grand Cherokee fara tractiune fata, fara reductor.

M-am bagat sub masina si in locul diferentialului fata era o punte simpla, seaca. :ha:

An 1994, motor 4L benzina, cutie automata.

Ce naiba de farmec mai are masina? La ce categorie il putem baga? Ca nici la utilitare nu merge.

Masina este de vanzare la o reprezentanta si ei spera ca sa obtina 2500 de euro plus TVA. :grin:

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Grand Cherokee cu tractiune 4x2

Buna seara !

Cherokee exista cu 4x2, este unul la mine in Cugir, exact in configuratia descrisa de tine, dar Grand doar am auzit sa fie, dar n-am vazut cu 4x2...

O poza, ceva ?

Esti sigur ca era Grand si nu doar Cherokee ?

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

Dap sunt, acum 5-6 ani cand cautam sa cumpar un GC am gasit din intamplare prin Bucuresti 3 exemplare de vanzare.. dar din cate imi aduc aminte aveau tractiunea pe spate, desi nu mai sunt sigur de asta.. cert e ca nu erau 4x4..

Iar la americani sunt destul de multe, probabil ratiunea fiind ca se foloseste mai mult in oras nu in teren..

Link spre comentariu

Buna seara !

Cherokee exista cu 4x2, este unul la mine in Cugir, exact in configuratia descrisa de tine, dar Grand doar am auzit sa fie, dar n-am vazut cu 4x2...

O poza, ceva ?

Esti sigur ca era Grand si nu doar Cherokee ?

Stima,

Dragos

Garantat e Grand pt ca am avut unul care arata la fel dar era 4x4 si avea motor de 5,9L.

Link spre comentariu

Intra la categoria "in asteptare de transplant punte fata si reductor". Cea mai simpla incadrare :ha:

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Buna ziua !

E ca si cand ai avea tot timpul cardanul fata imprumutat cuiva, persoana pe care acum n-o mai gasesti...

Conversie la 4x4 se poate, dar, pe langa puntea cu raportul pereche, mai ai de umblat dupa cutie, reductor, cardane, apoi imperecheaza-le, directie, etc...

Neseriosi americanii astia...

Mai stiu eu ceva Oldsmobile Toronado al lui Jay Leno, care stock avea transmisie fata, oamenii lui convertind masina la tractiune spate, asa cum ar fi trebuit de fapt sa fie, daca ma intrebau pe mine la momentul respectiv. Ca 385Cp si 650Nm sigur nu menajeaza planetarele fata, daca ai un V8 de 7 - 7.5 litri sub capota...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

:ha: Parca ma vad pe mine acum doi ani cand am vrut sa cumpar un Cherooke de 4l HO ... aproape ca batusem palma cu vanzatorul si in ultimul moment am observat ca nu are maneta de cuplare 4x4 !!! Cand m-am uitat sub masina ... exact ce a vazut si Max ... adica nu am vazut planetare, cardane, cutie transfer ....:cr1

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare