Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vara 2007

mihnea_vlad

Postări Recomandate

de cele mai multe ori lacatul de la bariera e pus doar ca aspect vizual....in general este deschis...cred ca din comoditate il lasa sotia padurarului (pierzandu-mi ceva vreme pe acolo la gratare am vazut-o de mai multe ori procedand astfel)....daca nu....ai doua variante ori o iei inapoi in poiana si cobori pe asfalt...ori la cativa metri mai sus se poate trece vadul paraului....dar cu siguranta atingi ceva la masina deoarece e cam ingusta trecerea....
Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer nu cred ca sunt multi care stiu in primul rand de drumul asta....poiana-brasov...poate doar daca e cineva de prin zona care sa le spuna...pentru cei mai multi care nu sunt din zona brasovul se termina la poarta schei.....iar poiana incepe la telescaun pana la stana turistica......
Link spre comentariu

Brasovul se termina la Poarta Schei :-P ......striga asta in gura mare prin Piata Prund.....ai sa fi uimit ce repede poti alerga...... :grin: :grin: :grin: acum ...lasand gluma la o parte....ai dreptate.....Cetatea Brasovului se termina la Poarta Schei.....Stana Turistica se afla in Poiana Mica (nu te lua dupa placa aia rutiera.....e o tampenie)......asta din cate stiu eu.... :h5
Link spre comentariu

drumul in schimb e super.....daca mergi pe el....nu prezinta dificultati.....dar.....exista si un dar....ai observat acele drumuri care urca drept in sus pe vaiugi???....cine vrea extrem...poate incerca .....dar va avea enorm de lucru.....iar cine insista poate ajunge pana prin Crucuri....si mai departe in poiana Ruia.....iar de acolo,.....ori de vale...inspre Poiana.....ori la deal.....spre Cristianul Mare..... :grin: :grin: :grin: :h5
Link spre comentariu

drumul in schimb e super.....daca mergi pe el....nu prezinta dificultati.....dar.....exista si un dar....ai observat acele drumuri care urca drept in sus pe vaiugi???....cine vrea extrem...poate incerca .....dar va avea enorm de lucru.....iar cine insista poate ajunge pana prin Crucuri....si mai departe in poiana Ruia.....iar de acolo,.....ori de vale...inspre Poiana.....ori la deal.....spre Cristianul Mare..... :grin: :grin: :grin: :h5

las ca ni le arati "live" la primavara :h5

Link spre comentariu

He, he , he cine are cunostinte la Brasov numai pe acolo urca chiar daca este bariera pusa.

Dar am o intrebare ala o fi fost primul drum ca totusi am vazut la inceput niste parapeti cazuti foarte vechi ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Da am fost de mai multe ori cu Lazar - tractari - si am ocolit bariera am trecut vadul si am luat-o pe un drum pietruit la inceput iar la curbe se mai observa stilpii care tineau parapetii.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

ce ai vazut cu parapeti e Drumul Vechi....urci pe el si ajungi in Poiana Mica la cab Vanatorul......drumul de care spune Mihnea e prin Pietrele lui Solomon si ajunge in Poiana aproape de partia de sub Trambulina

....sunt doua drumuri total diferite :h5

Link spre comentariu

Nu Marius, nu drumul din dreapta pe care cobor turistii . Mai in spate mai incepe un drum iar pe ala sunt ici colo niste stilpi de 1/2 m sau chiar mai putin care nu se prea vad pentru ca sunt aplecati spre exteriorul drumului si drumul este doar la inceput cu pietris dupa care se merge pe pamint.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

ai dreptate....sunt ceva parapeti pe acolo...dar numai acolo.....pe o singura portiune....sunt aplecati spre rapa.....dar drumul merge in sus spre Poiana......la un momentdat se ramifica in drepta...pe coasta.....si ajunge in Poiana.....iar inainte.....ajungi in poiana Ruia :grin: :grin: :grin:
Link spre comentariu

Ba sa sti ca scrie ca nu e voie.....e un panou, ba chiar mentioneaza si amenzile....referitor la atv-uri.....baietii ce inchiriaza acareturile in poiana au drumul asta ca traseu pentru tura cea mai scumpa ... am vazut pe drum si baietii cu snow-mobile.....asa ca o masina de teren ce trece ocazional pe acolo si nu zilnic ca astia......
Link spre comentariu

eu am fost cu masina pana sus .....pe Cristianul Mare....si dupa ce am coborat in Poiana ....am mers pe drumul cu pricina....pana in BV......dar tabla cu interzis n-am vazut :grin: :grin: :grin:

or fi trecut reciclatorii pe acolo inaintea mea :-P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare