bogdan.sb Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 (editat) Da, Caphonne, dar incerc sa gasesc cat mai apropiate de dimensiunea data de producator. Si ma gandesc asa: toate cele de dedesuptul masinii sunt calculate pentru acele dimensiuni/forte (transmisie, directie, fortele exercitate in brate/punti, etc totul a fost calculat de niste ingineri dcestepti zic eu, ca daca nu erau destepti nu ne luam masini facute de ei :ha: ). E drept ca, toate au un grad de toleranta, dar habar nu am intre ce limite variaza ... E drept ca diferenta de cateva procente nu cred ca este semnificativa... Acum am mai gasit ceva care pare interesant si pret super ok: GENERAL GRABBER AT2 205/75R15 97T Pe net am vazut ca exista si MT-uri. Stie cineva ceva despre ele? Am mai gasit si: KUMHO KL71 ROAD VENTURE MT 195/80/R15 Q M+S care iarasi arata interesant ... Editat August 25, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: A/T versus H/T versus pietre [ATTACH=CONFIG]187934[/ATTACH] astea sint un compromis foarte bun. le-am vazut in actiune si sint ok. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: A/T versus H/T versus pietre N-am avut asa ceva pe masina de teren, dar am avut un set pe una din dube. N-am folosit anvelopele decat 5 luni ptr ca au inceput sa apara o groaza pe probleme ...La 2 luni mi-a aparut prima galma ...dupa care ... inexplicabil a aparut pe flancuri crapaturi mici pe toate 4, in a 5-a luna 3 din 4 anvelope aveau galme pe flancuri...Precizez ca nu merg cu greutate pe masini ... Desi pe fiecare C este specificat maximum load 1360kg/roata ... niciodata n-am depasit 1000kg/roata iar regimul de rulare a fost unul domestic. Nu viteza, demaraje, chinuieli, suceli... Anvelopele le-am pus pe masina in 2012 luna 12 si aveau DOT sapt 10/2012 deci destul de proaspete. N-am putut sa ma leg de garantie ptr ca setul de anvelope le-am comandat/platit/ridicat direct de afara. Poate am fost eu ghinionist dar niciodata nu voi mai pune anvelope Kumho pe nici o masina. Indiferent de oferta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: A/T versus H/T versus pietre :(((((((((((((((((((((((((((((( Am mai gasit si Hankook. Astea cum sunt ca producator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: A/T versus H/T versus pietre Despre astea GENERAL GRABBER AT2 205/75R15 97T s-a discutat si rasdiscutat pe forum, si toata lumea care le-a folosit a zis numa de bine de ele ;) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64361-General-Grabber-AT2-205-75R15-97T&highlight=GENERAL+GRABBER http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61993-General-Grabber-AT2-vs-Goodyear-Wrangler-AT-SA-vs-BF-Goodrich-A-T&highlight=GENERAL+GRABBER http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57558-BFG-All-Terrain-T-A-KO-vs-GENERAL-GRABBER-AT2-vs-INSA-TURBO-RANGER&highlight=GENERAL+GRABBER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: A/T versus H/T versus pietre Am gasit Goodrich Mud Terrain T/A KM2 LT215/75R15 la 555 lei si mi-am bagat picioarele in ei bani si le-am comandat. Sper sa fie ok ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 (editat) Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Intrucat discutiile pe acest topic s-au departat de la tema din titlul topicului si au fost amestecate AT-uri cu MT-uri, etc, acesta a fost schimbat, iar topicul mutat la "Discutii generale" Multumesc pentru intelegere ! PS : @bogdan.sb : Te rog frumos doua lucruri : -inainte de a mai intreba ceva foloseste functia "Cautare avansata" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 -respecta tema unei discutii, iar daca dupa "Cautarea avansata" n-ai gasit pe nici un topic raspunsuri la intrebarea ta, poti deschide un nou topic cu tema/intrebarea care te intereseaza Gandeste-te ca daca altcineva va fi interesat de tema din titlul unui topic si in discutii gaseste cu totul altceva, atunci nu e ok si nici tie nu ti-ar placea sa cauti ceva si sa gasesti altceva....... Editat August 26, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Ok, m-a prins "febra" cautarilor de cauciucuri si m-am lasat "dus de val" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate TEAPA !!! Dupa ce am comandat, am primit un email prin care sunt anuntat ca, de fapt pretul este de 622, iar discountul oferit de 5% nu de 15% afisat initial... Asa ca, mi-am facut nervi si acum apelez la OPC - probabil degeaba, dar macar o sa ii agit putin pe vanzatiri. NESERIOSIIIIIII !!! HOTIIIIIII !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate TEAPA !!! Dupa ce am comandat, am primit un email prin care sunt anuntat ca, de fapt pretul este de 622, iar discountul oferit de 5% nu de 15% afisat initial... Asa ca, mi-am facut nervi si acum apelez la OPC - probabil degeaba, dar macar o sa ii agit putin pe vanzatiri. NESERIOSIIIIIII !!! HOTIIIIIII !!!! Le-ai comandat de la cineva de aici de pe forum ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Nuuuu, de la un magazin care vinde si online. Si se considera mari si seriosi ... Pe Google apare in primele 2 pagini ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Nuuuu, de la un magazin care vinde si online. Si se considera mari si seriosi ... Pe Google apare in primele 2 pagini ... Pot sa te intreb de ce n-ai apelat la un coleg de-al nostru ? Efectiv au toata gama de anvelope 4x4..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate La pretul de 555 lei / bucata, asa cum se laudau cei in cauza - 15% discount, pentru BFG MT 215/75R15 nu are nimeni, nici pe site, nici la alte magazine... Doar ca, brusc au revenit asupra discountului si l-au transformat in 5%, pretul urcand la 600 si ceva ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Si de ce nu i-ai refuzat ?!?? De ce n-ai anulat comanda ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Am refuzat si am insistat sa isi onoreze oferta la 555lei, dar ei nu sunt de acord. Ma gandesc sa fac o sesizare la OPC, dar imi este teama sa nu fi gresit intr-adevar un simplu angajat al firmei si in final sa se indrepte totul impotriva lui. Nu as vrea sa fac rau nimanui ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Nu as vrea sa fac rau nimanui ... singurul caruia ii faci rau esti tu. nu faci nici un rau niciunei firme daca scapa de incompetenti. incompetentii = pierderi. asa ca da-i bataie, site-ul este considerat contractual. de ce dracu nu-si scot romanii din cap asta cu "nu vreau sa fac rau nimanui" care nu-si face treaba sau care incalca legea nu pot sa inteleg. de asta sintem in asemenea cacat, ca nu vrem sa facem rau nimanui, ce daca fura si el acolo 5 lei sau 5KK lei... ca sa revenim la topic: comanda de pe forum, este mult mai sigur decit de la diversi. da, poate diferenta de 200 de lei (pentru toate 4 gumele) zici ca este mare, dar te scuteste de batai de cap. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate singurul caruia ii faci rau esti tu. nu faci nici un rau niciunei firme daca scapa de incompetenti. incompetentii = pierderi. asa ca da-i bataie, site-ul este considerat contractual. de ce dracu nu-si scot romanii din cap asta cu "nu vreau sa fac rau nimanui" care nu-si face treaba sau care incalca legea nu pot sa inteleg. de asta sintem in asemenea cacat, ca nu vrem sa facem rau nimanui, ce daca fura si el acolo 5 lei sau 5KK lei... ca sa revenim la topic: comanda de pe forum, este mult mai sigur decit de la diversi. da, poate diferenta de 200 de lei (pentru toate 4 gumele) zici ca este mare, dar te scuteste de batai de cap. Ai dreptate. Dar gandeste-te ca, poate un angajat a tastat 15% in loc de 5%, din gresala. Si nu neaparat din incompetenta, poate din stres generat de patroni, poate din oboseala, etc. In acest caz, daca se ajunge la imputarea sumei, o sa plateasca acel angajat care, poate are un salariu de 1000 lei/luna si mai are de intretinut si o familie ... E adevarat ca, poate firma a trecut 15% doar ca sa atraga clienti in speranta ca o sa inghita ulterior si 5%. Daca este asa ar merita desfiintati. Dar care este realitatea? Nu vreau sa-i scot pe ei victime si nici sa fiu melodramatic dar nici nu vreau sa ma gangesc ca, poate un necajit a luat un sut in fund pentru o neantelegere ... Asta e. Asa gandesc eu. Si de multe ori am avut pierdut ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Asta e. Asa gandesc eu. Si de multe ori am avut pierdut ... da, asa faceam si eu. pina la urma, de ce sa pierd si sa ma enervez eu? hai bafta la cumparat si sa ne spui ce gume ai reusit sa achizitionezi :h5 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate @bogdan.sb: Colegule, tu vrei gume pentru masina, sau nu? Ca din toate postarile tale de pana acum eu nu am inteles ce vrei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate @bogdan.sb: Colegule, tu vrei gume pentru masina, sau nu? Ca din toate postarile tale de pana acum eu nu am inteles ce vrei... Da, vreau gume, dar a cam luat-o discutia razna ... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Da, vreau gume, dar a cam luat-o discutia razna ... :wink: colegu', atat alegi pana culegi. uite astea, mura in gura: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79550-Vand-pentru-NIVA-SUZUKI-195-80R15-de-noroi-si-zapada-4-anvelope-pe-jenti si nu te lua dupa ce s-a scris, ca profilul "sahara" ar fi de desert :-). Sau daca vrei neaparat sa dai banii pe niste AT-uri noi (mie mi se par AT-urile o gaselnita de marketing, dar tu esti cel care stie mai bine ce vrea), da un PM. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate Multumesc pentru link, dar la aproximativ 325 euro / 4buc. gasesc noi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate sunt tare curios pana la urma ce vei alege :grin: daca vei alege Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate sunt tare curios pana la urma ce vei alege :grin: daca vei alege Pana la urma am ales prea mult :grin: Aveam pe masina 2 anvelope de iarna noi si am mai gasit 2 Brigestone cu profil apropiat de un AT, aproape noi asa ca le-am luat "de oras". Si pentru off o sa imi iau Simex-uri (sau similare). Am ajuns si eu, pana la urma, la concluzia ca, cu un singur rand de gume nu faci treaba nici in oras nici in off ... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Discutie despre diverse anvelope amestecate A venit primavara asa ca ... am incaltat masina: Insa Special Track, 205x70r15. Am ales aceasta dimensiune ca sa fie cat mai apropiate de 195x80r15 standard. S-au echilibrat nesperat de bine (intre 60-70 g si 130 g / roata). Fac cam ca avionul pe asfalt, dar sper sa fie ok pe munte. Sambata o sa le fac "inaugurarea". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate