Vizitator Light Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 O intalnire in zona Valcea cu o iesire soft, dar care a avut si o incursiune de "speciala", pana la Cheia ...vinerea trecuta protagonisti SJ410 si Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 traseul a fost soft. dar pitoresc...pana la sus la tunel..o simpla plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Nu ati fost pana la canton? E foarte frumoasa zona,mergeam anual la catarat acolo :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 n-ai pus si o poza cu masina ta.... iti mai ating gumele ? acum? misto zona oricum , cunoastem 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 descrie un pic traseul ca din sibiu e relativ aproape si as iesii si io prin zona aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 De ce nu zicetzi si voi dinnainte Poate se mai gasesc doritori de alergaturi pe muntzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Stati sa postez intai toate fotografiile si o sa va raspund la toate intrebarile ...imi ia mai mult timp sa le compresez....si sunt multeee.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Dincolo de tunel... pozele astea .. nu merg decat cate 5... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Am ajuns si la canton..unde am baut o cafea iar apoi.... :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 waaaa, ce misto. Asta imi aduce aminte de revelion... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ,,,apoi a inceput distractia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 :twisted: :twisted:... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 si a urcat! si a urcat si.... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 si a mai urcat.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 finalul...la intoarcere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Bravo Super distractie Tineti-o tot asa dar zicetzi si voi ca sa venim si noi cand suntetzi pe aici pe aproape Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Pai de unde sunte-ti? un tel. in pm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 iesire de pe cheia Salut Light,in sfarsit te-am gasit...Ma simt dator sa te corectez putin pt. ca acolo nu era la canton,ci la cabana celor de la Parcul National.Cantonul se afla pe partea cealalta a muntelui ,dupa ce treci de tunel mai mergi pe forestier inca 4-5 km,dar dupa cum ai vazut si tu era blocat de avalanse si nu se putea trece,poate la urmatoarea iesire...Zilele astea,vrem sa mergem sa reparam celebra masa arsa si poate reusim sa trecem de avalanse... P.S.Oricie e binevenit!!! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Re: iesire de pe cheia Salut Light,in sfarsit te-am gasit...Ma simt dator sa te corectez putin pt. ca acolo nu era la canton,ci la cabana celor de la Parcul National.Cantonul se afla pe partea cealalta a muntelui ,dupa ce treci de tunel mai mergi pe forestier inca 4-5 km,dar dupa cum ai vazut si tu era blocat de avalanse si nu se putea trece,poate la urmatoarea iesire...Zilele astea,vrem sa mergem sa reparam celebra masa arsa si poate reusim sa trecem de avalanse... P.S.Oricie e binevenit!!! ok scuze am fost in eroare ...oricum voi ati fost ghizi buni :h5 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 bravo!!! Inca o data, Bogdane, ma simt nevoit sa raman :oo :oo :oo si sa zic :rsp :rsp :rsp si :B pentru poze si...intreaga aventura... Ar fi un vis implinit sa ies cu voi, mai ales ca...sunt "efectiv" din zona (mi-am luat un teren pe acolo, pe la cheia). Ar fi o rusine sa nu explorez si eu nitel si sa nu invatz locul putin, asa ca o sa iau in serios afirmatia prietenului tau cosmacatalyn, cum ca oricine e binevenit si o sa va rog sa-mi dati si mie un semn de cate ori avetzi chef de..."una mica"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Re: SJ410 and Samurai Ce mai fai Light,nu mai vi pe la Valcea?La noi in ograda a mai aparut un Samurai,cand ai timp poate facem o iesire... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: SJ410 and Samurai sunt plecat acum in vacanta prin ue...dar ma intorc :twisted: :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: SJ410 and Samurai Vacanta placuta!!! :hi :hi Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate