Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SJ410 and Samurai

Vizitator Light

Postări Recomandate

Vizitator Light

O intalnire in zona Valcea cu o iesire soft, dar care a avut si o incursiune de "speciala", pana la Cheia ...vinerea trecuta

protagonisti SJ410 si Samurai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Light
Stati sa postez intai toate fotografiile si o sa va raspund la toate intrebarile ...imi ia mai mult timp sa le compresez....si sunt multeee..
Link spre comentariu

iesire de pe cheia

Salut Light,in sfarsit te-am gasit...Ma simt dator sa te corectez putin pt. ca acolo nu era la canton,ci la cabana celor de la Parcul National.Cantonul se afla pe partea cealalta a muntelui ,dupa ce treci de tunel mai mergi pe forestier inca 4-5 km,dar dupa cum ai vazut si tu era blocat de avalanse si nu se putea trece,poate la urmatoarea iesire...Zilele astea,vrem sa mergem sa reparam celebra masa arsa si poate reusim sa trecem de avalanse...

P.S.Oricie e binevenit!!!

Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4
Link spre comentariu

Vizitator Light

Re: iesire de pe cheia

Salut Light,in sfarsit te-am gasit...Ma simt dator sa te corectez putin pt. ca acolo nu era la canton,ci la cabana celor de la Parcul National.Cantonul se afla pe partea cealalta a muntelui ,dupa ce treci de tunel mai mergi pe forestier inca 4-5 km,dar dupa cum ai vazut si tu era blocat de avalanse si nu se putea trece,poate la urmatoarea iesire...Zilele astea,vrem sa mergem sa reparam celebra masa arsa si poate reusim sa trecem de avalanse...

P.S.Oricie e binevenit!!!

ok scuze am fost in eroare ...oricum voi ati fost ghizi buni :h5 ...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

bravo!!!

Inca o data, Bogdane, ma simt nevoit sa raman :oo :oo :oo si sa zic :rsp :rsp :rsp si :B pentru poze si...intreaga aventura...

Ar fi un vis implinit sa ies cu voi, mai ales ca...sunt "efectiv" din zona (mi-am luat un teren pe acolo, pe la cheia). Ar fi o rusine sa nu explorez si eu nitel si sa nu invatz locul putin, asa ca o sa iau in serios afirmatia prietenului tau cosmacatalyn, cum ca oricine e binevenit si o sa va rog sa-mi dati si mie un semn de cate ori avetzi chef de..."una mica"...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare