Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

geometrie directie niva

adi fulgheci

Postări Recomandate

Re: geometrie directie niva

nu mai sunt mecanici pentru nive.....:uameni

saibe distantiere sunt pe bratul superior,acolo unde e prins pe lonjeron,sunt 2 suruburi..si pe ele... intre brat si lonjeron sunt acele saibe distantiere.....dar trebuie sa stie cine face treaba asta...nu e asa de simplu:h5,acolo e vorba de alte unghiuri...

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unde se poate face geometria la Niva?

pe unde am fost ,toti reclama lipsa saibelor distantiere.

avem aparat de geometrie

saibele distantiere de fapt sunt calutzi = saibe deschise ce permit montajul fara demontarea basculei.

Dar........... ai probleme cu unghiul de cadere ( perpendicularitatea rotii pe sosea) de iti trebuie calutzii?

In mod obisnuit , masinile au problema cu convergenta ( paralelismul rotilor).....

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Am schimbat tot ce inseamna bucsi fata, rulmenti, capete de bara, caseta de directie si ce o mai fi pe acolo.

Doresc sa fac si geometria sa fiu sigur ca am facut tot ce trebuie .

Am notat nr de telefon si te contactez imediat ce masina e disponibila ptr geometrie

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Am gasit la un momentdat ceva legat de geometrie, si era ceva de genul intre 1,5 si 3 grade trebuie sa se incadreze caderea rotii pe sol (perpendicularitate) mai desfacute in partea superioara, si pana in 2 grade mai desfacute in fata (cracanate), fiindca are tractiune si pe fata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare