Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut service pt Pajero

geologu79

Postări Recomandate

Cam in 10 zile ajung in tara si as dori sa imi bag Pajero intr-un service specializat 4x4 (cu experienta de ce nu chiar in modelul meu).

Si cum inca nu am gasit in Iasi inca asa ceva, sunt dispus sa o duc si la un service din alt judet (sa spunem 500 km departare dus). Vreau sa mentionez ca ITP-ul va fi expirat asa ca as dori ca acel service sa mi-o pregateasca si sa ma ajute cu ITP. Deci intrebarea e unde sa apelez? Daca sunt si posesori de servicesuri pe forum as fi recunoscator sa iau legatura cu dansii. Ma repet vreau pe cineva cu experienta in Pajero 3000 16v V6 din '93 lung.

La masina sunt multe de facut. Vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62833-In-sfarsit-am-4x4-!-Mitsubishi-Pajero-3.0-V6-12V-LWB

Momentan pot fi contactat numai pe pm sau l_aur_mur@yahoo.com

Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut service pt Pajero

Sincer m-am gindit mult daca sa ma bag iar sa iti raspund dar cum nimeni nu iti dadea nici o replica intr-un final am zis sa risc asa ca uite ce a iesit:

1.Nu inteleg de ce nu intelegi ca si in Iasi ai serviceuri bune si mecanici la fel,care la orice ora iti repara tot ce vrei

2.Serviceuri 4x4 dedicate greu gasesti mai cu seama dedicate modelului tau de masina (in afara desigur de reprezentanta dar care nu recomand)

3.Spuneam odata si pe alt site ca daca vrei lucru de calitate o sa te coste,nu erai de acord cu lucrul asta dar acum vrei sa te duci si 500 de km dupa un service ceea ce presupune costuri in plus

4.Sincer nu te-ai saturat sa tot intrebi in stinga si dreapta de service?Inclusiv eu ti-am prezentat niste variante si presupun ca si altii au facut acelasi lucru.

5.Vezi ca nu prea iti raspunde nimeni din cauza ca aici cu reparatiile e ca la doctor fiecare se trateaza dupa posobilitatile financiare.

6.De ce ti se pare tie ca masina ta e asa o chestie la care putini oameni se pricep?Oricit de "chisat" ai fi dupa cum spun moldovenii tot iti gasesti usor mecanic.

7.Am vazut ca inainte aveai sau mai ai un Polo pe ala nu il reparai tot in Iasi la vreun mecanic?

8.Scuze ca mi-am permis sa comentez cerinta ta dar peste tot unde ma duc(forumuri) dau de tine si de vesnica intrebare"Stiti vre-un service....":ha::ha::ha:

9.Daca nu m-ai injurat deja citind rindurile astea oferta ramine valabila,cind vii in oras imi fac timp daca vrei sa iti fac turul serviceurilor din Iasi:ha::ha:

Ps:mai stiu cite ceva si despre statiile ITP din Iasi asa ca ,cred pot da informatii utile.........................

Ps2 sper cu postul asta lung cit o zi de post sa ii stirnesc si pe ceilalti colegi din Iasi care iti pot oferi si alte variante.

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Cam in 10 zile ajung in tara si as dori sa imi bag Pajero intr-un service specializat 4x4 (cu experienta de ce nu chiar in modelul meu).

Si cum inca nu am gasit in Iasi inca asa ceva, sunt dispus sa o duc si la un service din alt judet (sa spunem 500 km departare dus). Vreau sa mentionez ca ITP-ul va fi expirat asa ca as dori ca acel service sa mi-o pregateasca si sa ma ajute cu ITP. Deci intrebarea e unde sa apelez? Daca sunt si posesori de servicesuri pe forum as fi recunoscator sa iau legatura cu dansii. Ma repet vreau pe cineva cu experienta in Pajero 3000 16v V6 din '93 lung.

La masina sunt multe de facut. Vedeti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62833-In-sfarsit-am-4x4-!-Mitsubishi-Pajero-3.0-V6-12V-LWB

Momentan pot fi contactat numai pe pm sau l_aur_mur@yahoo.com

Daca esti dispus ca sa o aduci pana la Baia Mare, putem face tot ce este necesar la masina inclusiv ITP-ul.

Link spre comentariu

@GrandVitara: mai bine intreb decat sa iau tepe.....

te sun de data asta cand ajung acasa sa faci cu mine turul servicesurilor ''bune'' din Iasi - desigur ai de la mine :x

@Max: ai pm

@GrandVitara: poate nu mai inteles gresit: nu caut ieftineala ci calitate si seriozitate - daca te intereseaza am corespondat si cu oldtimer studio dar nu mi-au accepatat masina caci e noua pt ei si timpul de finalizare se masoara in luni sau ani

Desigur la ei ar fi insemnat o completa restaurare, am renuntat pana la urma la asa ceva, dar totusi caut un service care sa faca ceva mai mult decat un service banal din Is. Deci cineva care e specializat 4x4.

Spuneai ceva de Polo... Da am fost acolo si cu Pajero si mecanicul respectiv a pierdut 4-5l de benzina in timpul schimbarii filtrului de benzina. Nu caut mecanici care sa invete sa repare Pajero pe masina mea.

Editat de Astral
Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salutare,

Fiind o discutie intre ieseni si despre service-uri din zona as vrea si eu sa aflu pe cine ati recomanda in Iasi sa ma ajute cu reparatii la un Pajero din 94 motor de 2.5. Problema principala in momentul acesta este la frane pe spate si ar mai fi si altele.

Mersi mult.

Alex Stan

Mitsubishi Pajero MK2 2.5 tdi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare