MAsterD Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Am vazut astazi la Varfurile jud. Arad un convoi de masini pregatite pentru offroad, cu numere de austria. Stie cineva mai multe detalii? Imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze, oricum au fost doar masini adevarate, G-uri, Patrol, Land rover,.... mai mult sau mai putin echipate, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni a fost concursul in zona halmagiu in weekendul trecut daca citeai pe forum le legai forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni de citit am citit, problema ii ca are multe pagini. si nu descoperi in timp util. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni Este " Superkarpata 2011" in desfasurare. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni Este " Superkarpata 2011" in desfasurare. stii cumva daca sosirea este la medias si cand.:tk sau daca cunosti mai multe detalii sunt curios. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni simbata 28 mai am vazut si eu vreo 8 masini mergind spre zona Beius dinspre Oradea majoritatea aveau cauciucuri peste 31 '' si echipate mai degraba de expeditie. suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Sunt curios la maxim ce-ar zice " austriecii " daca ne-am duce si noi la o plimbarica prin ograzile lor ... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Sunt curios la maxim ce-ar zice " austriecii " daca ne-am duce si noi la o plimbarica prin ograzile lor ... :ha: Daca ei gauresc cu bormasina statiile CB cu putere mai mare de 4W, imagineaza-ti ce-ar face masinilor de off-road.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 E un subiect discutat si paradiscutat (vezi si in anii trecuti)...Daca autoritatile romane sunt nesimtite si fara reactie, ce le-am putea face noi la astia ptr care offroad inseamna drujba pe copac, luarea sub roti a puietilor ...samd? O sa mai deschidem desigur o data cutia Pandorei, o sa constatam ca nu e nimic inside si o sa o inchidem la loc ...asa cum am facut si anul trecut. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Ce solutii ar fi, dar eu nu mai zic nimic ... poate se interpreteaza gresit ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 totusi de ce atata suparare pe austriecii ca mai vin si altii de alte nationalitati pe la noi,si mai strica una alta chiar si dintre noi am vazut cativa ,si de ce nu participa echipaje din romania la concurs.multumesc Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 problema ca la ei poate au restrictii prin padure ,la noi este libertate si mai ales strainii cauta locuri cit mai virgine , cauta drumurile facute de baietii cu taful '' care au taiat padurea ''inainte sa vina ei cu masinile sa ne calce puietii .plus ca prin apuseni sunt o gramada de obiective turistice :grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 din ce am vazut eu mai mult de jumate nu erau foarte echipate masinile, doar AT, si eventual inaltate. La noi se poate orice, ca si in alte domenii, am vandut mai multe de ce sa nu vindem si asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Daca reclamam toate acestea s-ar putea sa ne taiem craca de sub picioare. Multi dintre noi au masini inmatriculate in Bulgaria,UK,etc. Nu cred ca accesul poate fi limitat doar pe considerente de nationalitate.Si noi mergem in zonele respective Mare grija pe unde intram,pe unde iesim si ce lasam in urma. Noi suntem mai multi si iesim permanent. Faptul ca vin nu tb. decat sa ne bucure(atata timp cat respecta legile tarii) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Daca respecta ceea ce e in jurul lor, sa fie sanatosi si sa aiba trasee frumoase. Daca nu, sa ii beleasca cine ii prinde. Si noi patim la fel - ba ai sosonii mai mari decat scrie la talon, ba e murdara masina de noroi, ba ai o usa indoita si nu ai dovada - sa mai continui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Daca respecta ceea ce e in jurul lor Anul trecut le-am spus foarte clar ca sa evite zona rezervatiilor de pe langa Sovata pt ca acolo treaba e mai sensibila. I-a durut fix in c..r Au pus un CP in mijlocul rezervatiei si toate masinile a ajuns acolo. Au inceput probleme cu autoritatile de acolo iar ei ghici ce au facut: Au dat autoritatilor numarul meu de telefon de parca eu eram organizatorul. Noroc ca autoritatile s-au lamurit ca nu e asa. De ce ne deranjaza ca ei se dau la noi? Va spun eu. Eu cand organizez o competitie umblu ca sa obtin aprobarile necesare. Ei nu au nici o autorizatie. Deci eu sunt mai prost in tara mea. Asta inseamna respect... Hmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 max . asta cu eu sunt mai prost in tara mea e decad lumea si pamantul la noi din pacate si spre surprinderea mea vad ca continua la infinit. totusi poate cineva care stie sa raspunda de ce nici un echipaj romanesc in competitie. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Stiti de ce ii doare in cur de tot ce inseamna rezervatie naturala? Ptr ca la noi totul e permis ...daca astupi cu bani ochii legii ... :uameni Uite asa arata un RB la TRKPT... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 pai si mai aveti pagini ? ca daca imi mai ramane benzina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Au ajuns la Cluj, sunt cazati la West City Hotel, langa Metro. Am fost eu pana acolo si am facut ceva poze la masini, majoritatea sunt austrieci si ceva numere de Germania, masini, Defender multe, G-uri, Pinzgaoer, Patrol , Land Cruiser , Jeep . TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Se pare ca maine este premierea, concursul a fost din 28 mai pana in 5 iunie,asa scrie la ei pe site, care este tot in germana. taxa de participare era de 1200 euro. Sunt tare curios cum poate sa se organizeze un astfel de concurs de straini intr-o alta tara, au ei autorizatie sa faca asa ceva sau nici nu trebuie, am vazut ca au adus cu ei si asistenta medicala cu numere de austria, presa tot de la ei care aveau doua masini rare si foarte vechi Toyota Land Cruiser seria 6 sper sa nu gresesc, daca reusesc pun poze cu una din masini. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Au ajuns la Cluj, sunt cazati la West City Hotel, langa Metro. Am fost eu pana acolo si am facut ceva poze la masini, majoritatea sunt austrieci si ceva numere de Germania, masini, Defender multe, G-uri, Pinzgaoer, Patrol , Land Cruiser , Jeep . pune niste poze sa le vedem si noi acareturile la ''Unsere Freunde'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Raule, Ce naiba nu intelegi? Banii provoaca tulburari de vedere, amnezii, fibrilatii ... Un alt fenomen mi se pare mie bizar ... SuperKarpata asta se tine de multi ani ...1200 euro halatu? Autorizatii canci, roadbook ati vazut si voi tot canci, servicii la greu, tot canci adica ... :ha: ...ma uit la astia ai nostri ...cer 200 euro ...da' e mult ... :uameni Vreti sa zdruncinati supercacata asta? bun, contactati participantii si sugerati-le sa vina la kamikaze, la rat, si la altele ... acolo unde aia de la organizare se streseaza sa iasa macar "la leu" ... si nici macar nu stiu daca vor iesi ...sa fie bine ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Ceva poze cu masinile in parcare la hotel. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Austriecii Prin Apuseni - SuperKarpata 2011 Inca cateva poze, masina alba este cea despre care spuneam ca ar fi Land Cruiser seria 6? TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate