Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motor cu 180000 km

Lucian_JLX

Postări Recomandate

Salutare!

In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca mai este pe undeva un topic asemanator.

As dori sa achizitionez o masinuta Suzuki Vitara din 96 cu 180000 km, este dotata cu motorul 1,6 benzina 90cp, modelul in 4 usi cu aer conditionat etc.

In timp o sa-i fac ceva modificari dar in acest moment nu-mi pot permite, masina nu este echipata de off-road deci cred ca a rulat in mare parte pe sosea.

Dupa parerea voastra cam cati km functioneaza un astfel de motor in conditii normale? Sa stiu daca fac pasul sau caut alta masinuta.

Va multumesc,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Motor cu 180000 km

Salut.

Daca imparti 180000 la 15 ani o sa ai o medie de 12.000 de km pe an. O medie normala pentru o masina de anii astia. Depinde si cum a fost ingrijita masina si apoi intervine norocul. Poti sa ti se strice la doua zile dupa ce o cumperi sau sa o duci la Remat si motorul sa mearga foarte bine.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

180.000 km?

Este nimic daca este vb de 8v.

Duc fara probleme 400.000 de km.

Ca si idee, vechea mea masina avea cca 75.000 pe bord asa imi aduc eu aminte.

Fostul proprietar se jura pe toti sfintii ca ala este kilometrajul.

Eu cand am dat-o i-am spus cumparatorului faptul ca estimez 175.000 km.

De cateva zile am vb cu el la telefon.

Omul a demontat bordul, nu stiu ce o fi vrut sa faca si a gasit o hartiuta de la nu stiu ce electrician din belgia de unde rezulta clar, dupa ceva calcule ca masina are acum 375.000 km.

Si de mers inca merge perfect si daca eu n-am reusit sa topesc motorul ala stai linistit ca nu ai sanse sa-i faci felul.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Daca are 180.000 va mai merge fara probleme 200.000, dar ............, exceptie facand masina cu istoric si care ai dus-o la o verificare amanuntita (gaze, bucse, rugina, etc - pt. a putea vedea cam cat mai tr bagat in ea $$$) si nici atunci nu poti fi sigur.

Eu am luat o Vitara la 178.000 dar a mai tr bagat cam 600 euro in piese reglaje antifonat etc, dar nu ma pot plange merge impecabil si a devenit massina de zi cu zi cu toate ca mai am o masina noua (All it's about love!).

Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

Pe langa motor verifica si restul masinii. Mai ales rugina. Pare o nimica toata dar costa foarte mult sa o repari cum trebuie.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare