Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vanzator autorizat nu inseamna intodeauna persoana de incredere

soimu

Postări Recomandate

poveste

de multa vreme am avut numeroase contacte cu domnul care detine si titlul de vanzator autorizat aici pe forum

am achizitionat multe lucruri de la el, intodeauna au fost produse bune si realtiv repde livrate

ei...dar nu e totul asa simplu si nici nu dureaza intodeauna prea mult

a venit si momentul in care am facut o comanda pentru 2 arcuri spate OME...

pret initial furnizat de el...110 euro bucata

comand arcurile... +7,5 ...pentru ca diferenta e mica , maxim 10 euro de bucata

intre timp, mai trimite 2 arcuri de fata de patrol 4,2 si 2 inaltatoare fata... si ne intelegem sa puna raambursul tot pe primul colet (arcurile spate erau pe drum din germania)

marti 24 mai primesc coletul.... sa cad jos nu alta

1.600 lei....

ah, sa vezi , arcurile de +75 erau mult mai scumpe decat de +50...dar am uitat sa iti zic, bleah, asta e

ok

ma duc la RAT urmand ca sotia sa primeasca coletul in 25 sau maxim 26 cu arcurile de spate

in 26 sun, a uitat sa le puna la curier, dar luni dimineata le pune, totul e ok

buuun

marti imi iau liber sa le montez... merg la fun curier...

nu am colet

sun ... a uitat iarasi, ca are lucrari multe, dar le pune si miercuri sunt in arad

e joi, arcurile nu au ajuns, de 2 zile il sun si telefonul e inchis iar pe fixul de la firma raspunde o domana dar numai la alte numere decat cu prefix de arad sau telefoanele mele, si ...ea nu site nimic, pt ca numai are grija de un copil, nu e angajata al firma... (pe fundal se aude flex puternic)

morala

arcurile au fost 1.450 ron adica mai mult de 700 lei bucata, platite in avans, si domnul , care a incasat banii, nu mai binevoieste sa raspunda nici la telefon, nici pe mail

sa nu patiti ca mine, incercati sa evitati ...

multa bafta

Editat de soimu`
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vanzator autorizat nu inseamna intodeauna persoana de incredere

M-am ars si eu de vreo 2..3 ori cu niste oameni pe forum. Prima data, a fost acu vreo 2 ani si ceva cu niste jante stock de Mitsupishi. Le pun la vanzare si dupa ce ma inteleg la telefon, le trimit catre nea omu de la BV fara ramburs (ca sa vada daca is bune pt intors), si peste aproape 2 luni de telefoane si PM-uri, primesc si contravaloarea pe ele. Nu era suma mare, era doar faptul in sine. Ma rog... Nu am zis nimic atunci, ca eram pe la inceputul meu pe forum si mi-am zis sa nu sara cei mai vechi pe mine, cumva ca vine puradelu in casa noua si arunca cu rahat. Acuma... :banana .... m-i se cam falfaie...

Editat de Klez
OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

:grin:Morala: nu platiti ceva ce nu aveti in fata. Eu am patit lucrul asta cu prieten bun, deci nu pe net, nici azi nu am vazut banii sau produsul dupa aproape 3 luni..

Hyundai Terracan 2.9crdi
Link spre comentariu

E un proverb evreiesc:

Daca vrei sa scapi de un prieten, da-i bani cu imprumut si nu-i cere inapoi.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Intamplarea e nefericita intr-adevar ... cu toate acestea, am mai luat una alta de la Zoli, cu mine a fost foarte prompt.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Ma uit la titlu ...E ADEVARAT! Unii vanzatori autorizati s-au transformat in BISNITARI 4x4, unii dintre ei au preturi chiar si peste reprezentanta. Pastia i-as rade din start. Nu fac decat sa profite de bunavointa acestei comunitati. Scriu asta in ideea ca poate vreodata cineva e interesat si s-ar putea sesiza in acest sens.

Daca este vorba de Zoli Unimog, pot sa-ti spun ca din punctul meu de vedere prin natura "cumparaturilor" la el este un tip foarte serios. Adica: am convenit cu el asupra pretului ptr o piesa mai mare pe care am cumparat-o ptr un om aflat la ananghie. Nu numai ca s-a deranjat ptr mine la ora 23.30 cand tranzitam Brasovul ci mai mult, auzind care este destinatia piesei respective mi-a scazut din pret benevol sub cat convenisem initial cu el. Eu zic ca poti concilia si rezolva printr-un simplu telefon eventualele probleme, CA AI CU CINE!

In ceea ce priveste pe cei doi Zoli de la Brasov: AM TOT RESPECTUL ptr ei. Sunt oameni de cuvant, oameni care au sarit sa ajute fara vreun interes sau o obligatie atunci cand am avut nevoie, niste oameni de toata isprava.

Imi pare rau de ceea ce ai patit ... dar cred ca totul are rezolvare ...in cazul tau! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fiind cel in discutie imi cer scuze lui Soimu ca i-am creat neplaceri si nervi , ( motivele sunt personale le primesti Soimu in PM) ,momentan s-a rezolvat problema arcurile in discutie au fost expediate de ieri si sper ca le-a si primit azi.

Referitor la calculul de pret as face urmatoarele corecturi

Valoarea expeditiei a fost 1550 Ron din care

Arcuri second Patrol Y 60 100 ron/2 buc

Inaltatoare confectionate 200 ron/2 buc

Arcuri OME 415 (+ 3" Nissan Y 60) 1250 ron/2 buc adica 149 eur/buc ( ca si comparatie pretul reprezentantei OME din tara este 159 eur cu TVA

Inca odata scuze

Cu stima

Kiss Zoltan

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Imi pare rau sa aud asa ceva, Fara sa pun la indoiala ce zice soimul, in mod sigur, pe undeva e o neintelegere sau necomunicare. Zoli e un baiat deosebit care a ajutat foarte multi colegi de pe forum, in momente nu tocmai usoare. Din punctul meu de vedere in spatele aceluiasi vanzator autorizat se afla un om deosebit si un coleg pe care te poti baza atat in traseu cat si atunci cand cumperi ceva de la el. Cu tot respectul ptr amandoi, sper ca lucrurile sa se clarifice si toata lumea sa aiba de castigat! Cu zoli, intotdeauna am facut afaceri bune, la preturi prietenesti si in mod sigur nu sunt singurul

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare