plastec Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Duminica cand unii se dadeau in gropi pentru a testa agregatele din dotare, altii faceau tranzactii cu masini si veneau bucurosi spre casa... Principalul vinovat este Mircea Ardelean, care mi-a vandut pontul cu pricina, sa va detaliez Miercuri 25.05.2011, la 7.30 AM, pe cand calatoream cu metroul, ma suna Miricu si-mi povesteste de acest minunat agregat care e disponibil la un pret avantajos si mai ales de la un om deosebit CosminD(din Ovidiu). Asa ca am plecat duminica dimineata spre Navodari unde am lasat familionu` pe plaja si impreuna cu Mirciu am plecat la CosminD. Vazut, placut, probat, platit si plecat, bineinteles ca e vorba de Greuceanu nu de CosminD. Agregatul il stiti de pe forumuri, ce poate sa faca a dovedit in nenumarate ocazii. Are motor 1.4L benzina, "gatuit" cu GPL, arata foarte bine si merge excelent. Am rulat cu el FIN pe autostrada A2, cu 80Km/h si va asigur ca poate mai mult dar intervin vibratiile exagerate, puse la dispozitie de minunatele MTuri Sahara. A capatat porecla Greuceanu pentru ca urca foooarte greu pantele cand e pe gaz. Starea tehinca e foarte buna, asta pana ma apuc sa o verific complet http://www.aro-mania.ro/images/smilies/icon_mrgreen.gif . Umpic de rugina, ici colo, ca deh, a stat la mare pana acum, niste chestii prin interior de aranjat, bara fatza in dreptul nr. de inmatriculare a incasat-o pe coclauri...in rest numa de bine. Ar mai avea nevoie de un set de jante+cauciucuri de strada si de doua scaune rabatabile (sofer+pasager). In week-end daca ma poate ajuta tata Baciu, as vrea sa-i fac schimbul de ulei, sa-i verific, gresez si aliniez crucile...cam atat deocamdata ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 sa ai parte de el si sa fie intr-un ceas bun:x...in copilarie a avut si tata unul,cumparat nou de la campulung-muscel parca ,daduse pe el 117.000(cat2-3 apartamente(in zona olanesti)..stiu asta ca a fost o discutie in familie,mama vs tata...tata win:grin:)..asta in anul 1987,era modelul pentru italieni,jante canadiene pe 14" cu 3 gauri 8 spite, cu anvelope victoria(o floare super) 175/75r14,bord electronic...si multe alte imbunatatiri..era o bijuterie de masina,avea suprastructura alba si restul masinii era albastru...pe unde trecea salutau toti militienii...ne bufnea si rasul:ap..vreau sa spun ca fugea cu 130-140km/h...singura problema care o avea..motorul mic de 1,4 consuma mult,masina avea 1650kg, se supraincalzea in coaste mai mari...si grupul conic spate a trebuit inlocuit..dupa care trenul fix din reductor s-a "stirbit",mlr-urile manuale se ascuteau varfurile alea cat unghia ..solutia fier de 6 in forma de "U"...dar dupa toate astea am amintiri super frumoase in legatura cu faimosul aro 10 pe care am si invatat sa conduc,o masina buna,ieftina,cu sasiu solid...pacat de fabrica ...ca nu a evoluat..cred ca ieseau utilaje super.. ..Scuze de interventie..dar cu topicul tau ai trezit niste amintiri mai vechi..se poate sterge daca "e off-topic":h5 Bafta cu masina si sa ne tii la curent cu lucrarie de transformare ale lui "greuceanu 10"...daca ai grija de ea..are si ea de tine:br Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 Sai ai parte de ea si sa te plimbareasca pe unde vrei tu.....Numa bine Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 Faina masina , sa o stapanesti sanatos ! Am si eu una la fel :ha: (deocamdata) Lasa rotile in pace ca nu de la ele este vibratia , ci de la cruci . Masina asta rula pe autostrada cu cauciucurile profil Sahara cu 110 km fara vibratii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 Multumesc de urari, Nu rotile vibreaza, ci toata masina, e ca si cum ai merge numa pe piatra cubica... L-as mai dota si cu un roof tent asemanator cu http://www.shippshape.com.au/packag5.jpg, ca deh familie numeroasa, dar sa vedem ce buget se aproba in sedintele din senatul familiei ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 Revizie 11-06-2011, 71.000km, Mecanic Sef BaciuDibaciu: -inlocuit uleiul in motor si filtrul de ulei -completat nivelul de ulei in diferentiale,reductor si cutia de viteze=sunt oarece pierderi din cauza unor semeringuri -inlocuit o cruce de cardan ,care pierduse http://www.aro-mania.ro/images/smilies/icon_question.gif cam 1/4 din ace si avea uzura la unul din lagare -reglat jocul culbutorilor care avea valori ciudate=asta trebuie urmarit cu atentie.spre ex la un cilindru admisia nu avea joc absolut de loc iar evacuarea avea 0.6mm . -un mic reglaj al amestecului de aer la carburator , inlocuirea jiclorului 'de relanti' si umpic reglat avansul au facut ca motorul sa sune si mai ales sa mearga altfel -verificat directia si sitemul de rulare=si aici umpic de lucru si de schimbat cate ceva ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Prezentare Greuceanu 10 Sa o stapanesti sanatos,si câti mai multi km fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate