minitehnicusro Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 (editat) Curge ulei pe la iesirea din cutia de viteze, pe unde intra cardanul mic. Nu mult, dar suficient cat sa faca o mare mizerie pe dedesupt. Am schimbat deja de doua ori simeringul 24780-83010 tot cu unul original suzuki ca sa nu existe dubii, dar treaba asta nu a ajutat situatia. Ramane de inlocuit bucsa care ghideaza cardanul. Cardanul este revizuit, are cruci noi GKN, nu prezinta jocuri. Culisanta se prezinta bine, nu are urme de rosaturi sau uzura anormala. Este normal sa aiba ceva uzura, dar nu pot aprecia pentru ca nu am un cardan nou sa-l masor si sa-l compar In manualul de service scrie ca daca exista joc mai mare de 0,2mm trebuie inlocuita bucsa respectiva, dar cu tot cu bucata de carcasa in care este presata! Drept pentru care nu am gasit pe nicaiei part-number pentru acest lagar. Am gasit la producatrii aftermarket bucsa vinovata, la www.lowrange.com (Rear Tail Shaft Bushing) si la www.roadlessgear.com, la preturi intre 25 si 30 usd. Dar America e cam departe, iar transportul pana in .ro ii tripleaza pretul. Pretul de fabricatie este de 10-20 de ron, max 50 ron la un atelier cu pretentii. :pl Are cineva disponibila la vanzare in .ro aceasta piesa? Are cineva disponibila o bucsa noua sa fac pe ea reverse engineering? Stie cineva care este cota pe interiorul bucsei cind este noua? Contra unei cantitati impresionate de bere :x. In caz extrem o sa-mi fac una custom-izata dupa cardanul meu, dar daca o sa schimb cardanul nu as vrea sa schimb si bucsa iarasi ca e cam mare deranjul. :tk Editat Iunie 3, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Bucsa CV Samurai (Rear Extension Transmision Bush) Partea cu piesele de schimb cu un inalt grad de universalitate poti s-o lasi deoparte , unii fabricanti chiar au abandonat-o . Stiu ca e un gind linistitor , dar perfectiunea e doar un miraj , iar rezolvarea nu poate fi decit compromisul ...perfect . Exista si un termen tehnic care defineste interschimbabilitatea , pina si pe el l-am tras cu prastia peste gard . Verifica cilindricitatea , rectifica daca crezi ca e posibil sau/si necesar , apoi arunca-te cu capul inainte la bucsa , daca poti rectificata in carcasa .... Mai elegant ar fi o colivie cu ace , intr-o carcasa custom , paremi-se ca ar fi spatiu .Vise , taica ... Dar , totusi ...nu's ce loc de veci ai destinat , dar probabil ca nu incape si masina ...Te stresezi prea mult ...nu-i rau , dar nu-i bine ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Bucsa CV Samurai (Rear Extension Transmision Bush) Daca e asa complicat de facut rost de bucsa mai incearca odata cu un semering nou.Dar inainte sa il montezi pe masina, desfa-i siguranta metalica (care arata ca un arc) si mai stringe-o cu citeva spire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate