Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

G 300 TD

catalinrs4

Postări Recomandate

vreau sa va aud parerile voastre despre masina asta! ma bate gandul rau de tot la un G si am pus ochii pe masina asta..adevarul e ca nu prea ma pricep asa de bine la ce poate un G am auzit doar ca poate destul de multe :P dati-va cu parerea!!! are 3 diferentiale blocabile!!! maine merg sa vad masina!

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... id=5342476

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

vb cu supunere si umilinta:

e buna masina.mult mai buna decat patrolul.si nu o spun k sa imi fac dusmani,e un lucru firesc, de nou costa si de 3 ori mai mult decat un nissan.

in mod normal poti sa pui pe g 33" fara alte modificari gen kit de suspensie si bodylift.la modelul 463 ai mai mult plastic pe afara asa k este posibil sa te pasca niste bari after market.atentie insa: masina are airgbag(uri) si o bara facuta la misto poate crea probleme...

modelul asta are 3 dif blocabile pt k este 4x4 permanent....singurul dezavantaj este pretul,dar cand a fost un G ieftin?

ah,si sa stii k,din experienta propietarilor de G motoarele diesel consuma la fel sau chiar mai mult decat cele pe benzina,asa k poate reconsideri.....

Link spre comentariu

ursule merci mult :grin: chiar nu ma deranjeaza deloc consumul 8) am avut masinii care au consumat serios :P acuma ma duc sa vad masina!!! si mie mi se pare putin cam marisor pretul dar asta sunt preturile din pacate :twisted:
PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare