dans Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Buna la toata lumea. Am inceput un proiect de ceva vreme pt un Y60 care trece prin modificari radicale pentru extrem. Partea de suspensii cu coilovere si structuri teava este gata. Motorul am vrut sa il tin pe acela de 2.8 TD dar cu cateva modificari. Si aici apare intrebarea. Motorul care e in perfecta stare de functionare (160000km) a fost mutat mai in spate pentru a echilibra masina si a primit un intercooler cu electroventilator, a primit un kit care vine pe pompa de injectie mecanica de la Artechnology si care ar trebui sa ii mai dea 25cp si urmeaza sa primeasca si o noua turbina. Aici mesterii priceputi care lucreaza la el au propus o turbina de Mecedes Sprinter in ideia ca se declanseaza de la turatii mai joase. A mai facut cineva modificare e genul asta? Si daca da, cum merge? Eu imi cumparasem o turbina de Mitsubishi Evo cu cu un kit de prindere pe galerie custom dar se pare ca cea de Sprinter ar fi mai buna. Astept sfaturile voastre. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: motor Y60 schimbarea turbinei este o idee foarte buna pentru o puter mai mare. cea originala e slaba. sa ne spui si noua cum merge cu turbo de mercedes Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: motor Y60 eu am schimbat turbina de la un Landcruiser cu motor de 2.4 cu o turbina de utilaj JCB.......deja altfel se misca masina.....turbina intra in functiune mult mai repede....la acceleratie nu mai scoate fum negru...una peste alta a meritat schimbarea....spor la treaba :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: motor Y60 multumesc de incurajari. Am incredere in Costin Fantana ca face cum trebuie sa iasa bine. Eram doar curios de modificari asemanatoare pe motorul de 2.8TD si de performantele dobandite. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: motor Y60 poti avea performante foarte mari dar unui motor trebuie si combustibil nu doar aer,depinde si de pompa de injectie Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: motor Y60 Ai dreptate. M-am gandit si la asta si am luat kitu specific pt pompa de injectie mecanica pt 2.8TD Y60. Si din cate am inteles din prospect se poate regla debitul pompei f usor. Astea din prospecte ca nu am vorbit inca cu nimeni care si-a montat asta. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate