macfero Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Salutari la toti posesorii de Jeep. Fiind printre cele mai populare masini de teren, deschid acest topic, nu stiu daca s-a mai propus asa ceva, pentru o eventuala intalnire a posesorilor de Jeep. Ca si motiv : socializare, prezentare masini, discutii diverse, spritz si de ce nu iesiri in teren. Asa cum altii pot, cred ca exista si pentru marca asta o initiativa de intalnire a posesorilor din Romania. Ca si locatie nu stiu - undeva in mijlocul tarii sa vina mai usor la toata lumea. Ca data iar nu stiu. Rog pe fiecare sa vina cu propunerea locului si datei de desfasurare. IT IS A MUST!:grin: Cu respect, Catalin [ATTACH=CONFIG]107918[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep owners meeting nimeni nici o propunere? cam nasol atunci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna seara ! Considerand ca eu sunt circa zece luni din an in afara tarii, nu pot decat sa astept propuneri si idei, si daca se nimereste cand sunt home, ma bag si eu. Daca nu, n-am cum sa vin, si sper sa nimereasca bine cu urmatoarea ocazie. Deci, asteptam variante. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna seara ! Considerand ca eu sunt circa zece luni din an in afara tarii, nu pot decat sa astept propuneri si idei, si daca se nimereste cand sunt home, ma bag si eu. Daca nu, n-am cum sa vin, si sper sa nimereasca bine cu urmatoarea ocazie. Deci, asteptam variante. Stima, Dragos poate facem in septembrie intalnirea ca sa treaca si perioada concediilor. sau alta luna. doritori sa fie.si chiar cred ca sunt multi interesati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep owners meeting Onorabil ar fi sa-l intrebati pe HeavyD care sunt alea doua luni cand e in tara si poate sa incercati sa stabiliti atunci, cumva, daca e posibil......parerea mea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Jeep owners meeting Salut, Astral ! Alea doua luni sunt pe bucati de doua sau trei saptamani. Si aflu de obicei cu o saptamana-doua maxim inainte de a se intampla, de fapt, plus ca pot aparea decalari, si vacanta mea se poate amana cu o saptamana sau doua... Deci, daca voi fi in tara, cu mare placere, oricand si oriunde va fi meeting-ul. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Jeep owners meeting este o idee buna ! Locatia ... eu propun Brasov ! e la mijlocul tarii . Data ... oricand , dar nu August ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Jeep owners meeting Mi se pare o idee super, ma bag si eu de ceva!:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Jeep owners meeting iulie, august sau septembrie ar fi bine? ca si locatie pt. centrul tarii : brasov, sibiu... faceti propuneri pt. locatie fratilor sa stim unde ar fi convenabil pt. majoritate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Jeep owners meeting eu sunt pt brasov dar merge si sibiu,relativ la data nu prea am restrictii dar cred caeste mai bine in perioada 1-10 septembrie Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Jeep owners meeting pt. cei dintre noi care participa in campionat si la cupe avem in septembrie asa: 15 - 18 Septembrie 2011 - Iaşi Adventure Raid, clubul OFF ROAD CLUB IASI, locatie Iasi, IS - campionat 2 - 4 Septembrie 2011 - Cupa Covasna, clubul Autocrono, locatie Covasna, CV trebuie sa tinem cont si de acest aspect. deci in cazul cand se bate in cuie luna septembrie ne ramane : 10 - 12 septembrie 24 - 26septembrie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 (editat) Re: Jeep owners meeting Eu va propun urmatorul lucru, o intalnire in zona Brasov - Codlea, putem facilita si cazari, etc... pecum si niste trasee de vis pentru ambele gategorii de preparari: Standard si ceva Open cu putin Extrem in zona.... Deci puteti stabili o data cu singura conditie ca sa nu se intercaleze cu data uneia dintre ETAPELE de Campionat ! Sunte-ti bineveniti :br !!! Cu stima, WorldScape. Editat Noiembrie 14, 2012 de Max Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Jeep owners meeting Daca este intre etape ma bag si eu Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Jeep owners meeting Daca e in septembrie, ma bag si eu ca pana atunci termin de reconditionat si modificat YJ-ul, si votez pt zona Brasov-Codlea sau imprejurimi! Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Jeep owners meeting Cred ca 10-12 septembrie e cea mai buna perioada. Am si eu un Jeep. Daca se organizeaza, vin si eu. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Jeep owners meeting deci ramane stabilit luna septembrie? daca e ok ramane sa stabilim data exacta si locatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Jeep owners meeting Cu tot respectul pentru Brasov si oamenii de acolo, pe care ii stimez (respect Marius Lupu) eu propun ca locatie Sibiu (eventual Cartisoara - la baza transfagarasanului). Este mai in centru pentru toata lumea, cei din Maramures, Satu-Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin au mai putin de mers decat pana la Brasov. Pe de alta parte locatia se poate alege si in functie de zonele de unde se deplaseaza participantii. Oriunde am fi putem organiza cazare. Fie ca e la Brasov, fie ca e la Sibiu,... Padis, sau Tulcea... eu de exemplu o sa ma instalez frumos in cort, sau daca vin solo, direct in masina. In alta ordine de idei, cred ca e o metoda buna de a promova numele Jeep care e suprapus unei pasiuni comune, si sunt sigur ca se vor gasi sponsori. Pot propune la Timisoara la Casa Auto eventual si pentru niste masini de test-drive, niste promotionale, etc. Si ma gandesc ca nu numai eu pot, probabil si Worldscape poate vorbi la Bucureshit la dealerii Jeep, ca sunt sigur ca-i cunoaste bine, nu-i asa Laur ? Pentru mine deocamdata 10-12 Septembrie suna bine :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Jeep owners meeting casa auto? aia sunt niste saraci care habar nu au pe ce lume traiesc daca vorbesti de altceva decat mercedes. ahh, pe bucuresti NU mai au pe nimeni pt vanzari pt Jeep / Dodge ... iar daca ai nevoie de ceva .... trebuie sa te inarmezi cu extrem de multa rabdare dar ... U poti sa le propui loooool Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Jeep owners meeting @Zimbrul: daca lucrurile sunt asa cum spui tu, nu vad ce este de ras. Numa bine. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Jeep owners meeting Heavy D. ar fi convenabil pt. tine luna septembrie si ca data 10 - 12 septembrie sau 24 - 26septembrie? Facem tot posibilul sa vii si tu. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rubi Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Jeep owners meeting Excelenta idee, macfero! :brIn privinta datei, oricand! Ne vom facem timp. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Abia acum am vazut topicul...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Jeep owners meeting Pt a vorbi la modul concret rog ca fie care posesor de masinuta Jeep sa treaca numele ( nickname-ul ) si in dreptul lui luna care doreste si data. Nu uitati ca s-a discutat de septembrie si ca data : 10 - 12 septembrie 24 - 26septembrie Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna seara ! Am doar un termen foarte aproximativ pentru intervalul in care cred ca o sa fiu in tara. Daca totul merge asa cum cred eu ca o sa mearga, in perioada 22 august - 3 septembrie s-ar putea sa fiu in tara. Momentan nu am certitudinea ca acesta va fi definitiv intervalul in cauza, pentru ca s-a intamplat sa se mai schimbe termenele pana acum, s-a mai decalat cu cate o saptamana-doua perioada mea de concediu. De obicei, abia cu o saptamana inainte de eveniment in sine mi se confirma acest lucru, ca si perioada clara de stat acasa. Deci, va mai dura pana sa pot confirma un termen clar. Imi pare rau de aceasta situatie, dar in meseria pe care o practic acum nu ajunge doar s-o fac bine, ci trebuie sa ma mulez pe cererile clientilor si beneficiarilor serviciilor mele asa cum doresc acestia. Oricum, ideea este sa se intample acest meeting, sa interactioneze indeaproape fanii si proprietarii de autovehicule apartinand acestei marci, sa schimbe idei, sa clarifice probleme, poate sa si iasa la o padure, la o cariera de piatra parasita, la o alunecare de teren, unde sa traga de masini, sa vada daca blocantu' isi face treaba, daca C-clip-ul tine, daca guma descarca, etc. Daca eu o sa fiu sau nu prezent nu trebuie sa impiedice sau sa conditioneze desfasurarea acestui eveniment intr-o anume perioada. Dar e clar ca mi-ar place sa fiu de fata... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting cel mai simplu ar fi sa ne intalnim la un concurs care se desfasoara in perioada aia. scapam de cazare, si cautat cariere de piatra ;) ce ziceti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna idee. Ne vedem la MMOF. :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate