Onutu Alexandru Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting Salutam este o idee foarte buna , la care ma gandeam sii eu , eu sint pt perioada 10-12 septembrie iar ca locatie Brasovul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting pt mine luna septembrie este ok,asta daca nu sunt foarte ocupat cu munca,datele sunt ok amindoaua pt ca la mine oricum se poate schimba situatiasi in 1 saptamana. ideea sa ne vedem la unul din concursuri mie personal nu mi-se pare stralucita pt ca va fi generalizata,nu am absolut nimic cu posesorii altor marci dar atunci nu va mai vi o intrunire jeep ci una 4x4 generala. din cite am inteles ideea e sa ne adunam in jurul marcii jeep,sa avem discutii,sfaturi,pareri,dezbateri pe baza marcii jeep. nu promit daca pot sa vin dar daca o voi face va fii numai daca este intrunire doar jeep,pt ca la intruniri multimarca ma duc cind se organizeaza in zona unde sunt eu. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting pt mine luna septembrie este ok,asta daca nu sunt foarte ocupat cu munca,datele sunt ok amindoaua pt ca la mine oricum se poate schimba situatiasi in 1 saptamana. ideea sa ne vedem la unul din concursuri mie personal nu mi-se pare stralucita pt ca va fi generalizata,nu am absolut nimic cu posesorii altor marci dar atunci nu va mai vi o intrunire jeep ci una 4x4 generala. din cite am inteles ideea e sa ne adunam in jurul marcii jeep,sa avem discutii,sfaturi,pareri,dezbateri pe baza marcii jeep. nu promit daca pot sa vin dar daca o voi face va fii numai daca este intrunire doar jeep,pt ca la intruniri multimarca ma duc cind se organizeaza in zona unde sunt eu. bine punctat.:h5 plus de asta daca intalnirea s-ar face in timpul unei etape campionat/cupa, unii pleaca la concurs, altii pleaca pe unalt traseu. ce-i asta.ori facem Jeep's meeting ori facem ceva la misto'. stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting io ziceam doar sa folosim logistica deja existenta, nu ne obliga nimeni ca dupa ce luam startul sa nu stam la o cafea, desi nu suntem obligati sa venim la start. Pe de alta parte, daca ne intalnim, ne si dam. iar ca sa "avem discutii,sfaturi,pareri,dezbateri pe baza marcii jeep" fara sa implice noroiala si pietre mi se pare absurd. ZIc ca daca ne dam juma de zi, ramane juma de zi si seara pentru baut si explicat ce s-a rupt, cum s-a rupt, etc. Discutii de pamplezir sau de reprezentanta stim si noi sa downloadam din pdf-uri de pe net... In fine, daca nu va place ideea, asta e, eu vin si daca e sa ne intalnim ca domnisoarele batrane la un ceai de tei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting io ziceam doar sa folosim logistica deja existenta, nu ne obliga nimeni ca dupa ce luam startul sa nu stam la o cafea, desi nu suntem obligati sa venim la start. Pe de alta parte, daca ne intalnim, ne si dam. iar ca sa "avem discutii,sfaturi,pareri,dezbateri pe baza marcii jeep" fara sa implice noroiala si pietre mi se pare absurd. ZIc ca daca ne dam juma de zi, ramane juma de zi si seara pentru baut si explicat ce s-a rupt, cum s-a rupt, etc. Discutii de pamplezir sau de reprezentanta stim si noi sa downloadam din pdf-uri de pe net... In fine, daca nu va place ideea, asta e, eu vin si daca e sa ne intalnim ca domnisoarele batrane la un ceai de tei. de iesit la noroiala oricum se iese.nu venim sa stam picior peste picior, sa fumam si sa bem cafea. iar dupa ce iesim din cocina direct la spritzuri.:x stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Jeep owners meeting atunci vin si pe 10 si pe 24 :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Jeep owners meeting Eu va recomand mai intai sa va hotarati la locatie si data, ca sa poata sa se agite cineva sa faca si niscava-i rezervari, campare, sa vb cu X si Y ca sa nu urle nimeni ca o sa se intre cu Taspe masini in teren...etc. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Jeep owners meeting Poate o sa aveti audienta mai mare daca lasa-ti topicul sa il vada si cei care nu sunt inregistrati pe forum. Bafta la intilnire. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Jeep owners meeting ar mai fi o idee pe transalpina, fie la baza in ranca, fie in zona lacului tau (parca era o pensiune in constructie acum 2 ani), fie obarsia lotrului. sau chiar marginimea sibiului si de acolo saliste-jina-dobra apoi in jos sau in sus. chiar daca s-a asfaltat in mare parte, ramane un drum extrem de frumos in opinia mea. si usor de ajuns atat din ardeal, cat si din oltenia, nun la fel de accesibil ca brasovul, dar altceva. tot interesant mi s-ar parea gura teghii din judetul buzau. acces usor din bucuresti, din brasov si din covasna. si pentru pescari, gorgova in septembrie este ceva de vis :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting @Zimbrul: daca lucrurile sunt asa cum spui tu, nu vad ce este de ras. Numa bine. Dar ce ar trebuii sa fac? sa plang? Iar eu radeam de cat de sigur pe tine erai cand sustineai ce sustineai, pt ca numai unul care nu a avut nici un contact cu ei putea fi atat de sigur de ce spune dar in totala necunostinta de cauza. Si vrei sau nu, asta este realitatea trista din pacate, sunt numai incompetenti p linie de Jeep sau Dodge, care isi dau cu parerea si vin cu solutii empirice de rezolvare a unor probleme tehnice ce ii depasesc. Iar cand spun asta, o si sustin, in sensul ca mie personal mi-au "recomandat" sa montez un termostat de DACIA 1300 pt ca ei nu stiu dc motorul meu refuza sa se incalzeasca, iar dca tie iti pare un raspuns profesional pt care am mai si platit 250 lei .... atunci ... dar sa revenim on topic, ideea de a ne vdea la un concurs ... pica din start, pt ca nu va fi timp de socializare (Laur, va poate confirma din propria lui experienta), si 2 nu cred ca atata timp cat locurile sunt limitate, organizatorul va accepta sa se inscrie 50 care sa nu se si dea in campionat. Varianta propusa de Worldscape este una fezabila, deoarece pt cei ce vor vrea sa se si dea, el si Marius Lupu au traseele facute si nici nu vor exista probleme cu PROPIETARII, ale caror propietati vor fi incalcate cu aceasta ocazie. Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting Cu tot respectul, daca intentia este sa devina intalnirea lui Marius Lupu si Worldscape, "pe traseele lor"... sa stim de la inceput! Pe mine ma pasioneaza sa ies vad masini facute si povestile lor, nu prezentari comerciale. Ma intereseaza sa cunosc oameni nu companii cu interese in vanzarea pieselor si aftermarket-urilor. Sper ca m-am facut inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting Good point soso ! Eu unul sunt pentru datele de prin sfarsit de August , inceput de Septembrie. E si mai ok daca putem sa-l prindem pe Dragos in tara, deci spre Septembrie ma gandesc la data intalnirii. Iar ca locatie, cum suna un traseu gen ce a fost aici? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54778-Transalpina-Strategica-31-Iulie-1-august& '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting Zimbrule mai vorbim la o bere :2dr, sunt de acord cu tine in ce priveste majoritatea reprezentantelor auto nu numai Jeep. In Timisoara stiu niste oameni care pot face lucrurile sa se intample... dar e ok -adica n-am sa fac asta si cred ca e mult mai bine asa. Daca datele sunt stabilite (eu sigur nu pot pe 17 Septembrie, in rest -weekend sa fie) si eu sunt foarte fan Transalpina ca nu am fost niciodata. Eu oricum mai mult de 300km (dus) nu-mi permit, iar daca o fi la Sibiu (ceea ce mi-ar placea) oricum o sa fiu pe buget redus. Argumentele pentru o intalnire separata de o etapa sunt foarte bune si subscriu chiar daca la inceput nu aveam nimic impotriva. Propun o data limita pana la care sa isi exprime cat mai multi parerea despre locatie si data dupa care sa evaluam ce s-a spus si sa luam o decizie (poate responsabilitatea deciziei ar trebui sa ii revina unui moderator ? -zic numa'). De exemplu pana la 31 Iulie sa-si exprime fiecare optiunea in doua puncte concise: Ex: 1.Data :10-12 sept 2.Loc: undeva in apropierea Transalpinei. Decizia se poate lua oricum pe baza unei majoritati relative (in functie de optiunile declarate) si gata: "In data de "...." are loc intrunirea posesorilor de Jeep in locatia X" si cine vine o sa fie acolo. Punct. Edit: Da stickere tot tre sa facem :ha: EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Good point soso ! Eu unul sunt pentru datele de prin sfarsit de August , inceput de Septembrie. E si mai ok daca putem sa-l prindem pe Dragos in tara, deci spre Septembrie ma gandesc la data intalnirii. Iar ca locatie, cum suna un traseu gen ce a fost aici? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54778-Transalpina-Strategica-31-Iulie-1-august& E fain. Eu am participat in 2009 la o iesire in zona aia http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44863-O-iesire-STRATEGICA&highlight=transalpina "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting BRAVO ,PTR. IDEE ---- oricand oriunde ALIN-JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Uff ...voi cei cu Jeepul sunteti tare patimasi ... ca sa va iasa pasenta ... 1.Lasati offtopicul 2.Hotarati data (cel mai simplu supuneti la vot) 3.Hotarati locatia (intai faceti un recensamant ca se vedeti cine de unde vine si dupa aia vedeti cam care ar fi locatia ideala. Ca si buget, sa va faceti socoteala, ptr un weekend: 1.Carburantul dus intors (pun un consum mediu)- 12litri x 5 = 70 litri carburant - aproximativ 350 RON 2.Cazarea la pensiune - aproximativ 70 roni camera (daca o negociati bine cu tot cu mic dejun) 3.Alte cheltuieli - aprox 200 RON/pereche/masina (ori mancare la gramada ori masa individuala) 4.Stabiliti un fond de personalizare eveniment - 100 de ron de pereche/masina si faceti ceva personalizat Total ~ 720 de ron ptr un weekend undeva intr-o locatie in tara (rezonabil as zice eu) Ptr pct 2 si 3 oricand va putem face un pool (chestionar) ... :h5 Pe plan local puteti lua exemplu de la baietii de la LR sa va intalniti si voi saptamanal sau macar lunar. Pe nenea Worldscape il invitati sau pe ceilalti parteneri "Jeep"...dar sa nu vina cu mana goala ....ori faceti un minitrial sau un minitraseu gen "treasure hunt" cu premii asigurate de Jeep Mania (nu cred ca v-ar refuza)... :grin: Hai puneti-va capul la contributie ...sigur puteti face ceva frumos ... Bafta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting ref yonutz: la 70 ron cazarea la ranca ar fi de vis. cabana mija sau obarsia lotrului, de asemenea mai scumpe, din ce am incercat eu. novaci e ceva mai ieftin. ideea ui yonutz de a stabili un weekend clar e foarte buna, nu ca e noua, dar ca e obligatorie:h5 eu personal ma bag in orice weekend de septembrie, fara tunete si fulgere, nu de frica, ci de cauciucuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Probabil canu m-am exprimat eu bine. Am spus concurs. Unii dintre dumneavoastra au interpretat gresit ca fiind "etapa de campionat". Altii au interpretat mai corect (MMOF). Maramures Offroad Fest 11-14 august Agnita Free Spirits Ride 18-21 August 2011 mai e si o cupa organizata de corb44 in septembrie, nu se stie unde. Ideea era sa ne strangem sa povestim, si nu sa participam neeaparat in fiecare zi de concurs, etc. In lipsa unei intalniri in perioada aia, cred ca e decent sa ne gandim la ceva in centrul tarii ca suntem de pe peste tot. Sibiu si Sighisoara mi se par cele mai potrivite, transalpina la fel, dar pe locul 2. Ca perioada de timp, orice e binevenit, atata timp cat nu se duce (mult) spre octombrie. Cat despre demonstratiile lui DaddyJeep cu willis si kaiser as prefera sa le faca dupa ce imi returneaza banii pe puntea aia oloaga pe care mi-a vandut-o inainte de Bucovina anul trecut, si ca mine sunt mai multi tepuiti de catre cumatrul Oresti, nu prea am chef sa ma duc la o intalnire organizata de el. Iar despre atelierul din Halchiu, care mi-a vandut o punte cu raport 3.05 ca fiind 3.55 am oarecare rezerve. worldscape si-a tinut promisiunea de fiecare data cand am avut ceva de facut cu el. Totusi e condus de aspectul comercial si nu cred ca e cazul ca el sa isi asume ornganizarea unei intalniri a propietarilor jeep. As putea sa vorbesc cu cei de la Daimler care se ocupa de importurile JEEP, poate sa fie ei interesati de ceva... Dar prefer sa ramana o intalnire JEEP a pasionatilor si propietarilor de jeep nu ceva comercial gen targ de accesorii jeep. Asadar, hai sa vedem pe cati ne bazam pana la final, si sa cautam ceva locante in centrul tarii. Ar fi bine sa vedem si ce track-uri avem in zona aia unde ne intalnim, ca daca vrem sa iesim undeva la o plimbare sa nu balaurim. O cariera e ok pentru mici demonstratii dar adevarul se vede in traseu mai lung... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Jeep owners meeting Eu v-am propus Zona Codlea din mai multe motive dintre care vreu sa le enumar pe cele mai importante: - cunoastem bine zona si avem deja facute track-uri si trasee in zona.... deci este usor pt a scoate nste Road-Book-uri ca sa avem pe unde sa mergem si sa ne distram; - foarte aproape de zona de intrare in trasee sunt si niste locuri de campare pt cine vrea sa vina cu cortul, iar pe de alta parte sunt cateva pensiuni foarte faine si decente ca si preturi; - exista Service-ul lui Marius in apropiere (daca cineva are vreo belea); ... ai fi eu condus de aspectul comercial, dar nu prea vad ce legatura are asta cu o intalnire Jeep, mai ales ca nu sunt interesat sa intermediez nimic la capitolul asta, pot sa va dau niste nr de tel la niste pensiuni in zona sa va faceti rezervarile, si sa scot niste Road-book-uri pt cine are nevoie. Cu stima, Worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: Jeep owners meeting aduc din nou in discutie subiectul ''JEEP OWNERS MEETING'' in atentia posesorilor si vorbind la modul concret propun ca data 9 -12 septembrie. oricum sper ca va fi convenabila pt. majoritatea doritorilor pt. acest eveniment, care se vrea unul de natura prieteneasca si nu comercial. locatie : brasov sau harghita. astept pareri si confirmari pt. data si locatie. nume prenume/ data / locatie. in luna iulie se va stabili exact locatia cazarii si se vor comunica preturile. stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: Jeep owners meeting Incercati si la Covasna aici :http://www.clermonthotel.ro/index.php Am stat eu si pot sa va spun ca totul e la superlativ. Pretul daca e sa cumperi individual e ridicat la grupuri negociaza destul. Mancarea e super si e ieftina. Bautura in schimb e destul de scumpa. Zona de asemenea este una cu potential deosebit ... :h5Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Jeep owners meeting Incercati si la Covasna aici :http://www.clermonthotel.ro/index.php Am stat eu si pot sa va spun ca totul e la superlativ. Pretul daca e sa cumperi individual e ridicat la grupuri negociaza destul. Mancarea e super si e ieftina. Bautura in schimb e destul de scumpa. Zona de asemenea este una cu potential deosebit ... :h5Bafta! multam fain. m-am gandit si la varianta covasna. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Jeep owners meeting Consider ca organizarea trebuie facuta de cineva din zona in care se organizeaza ! Cel care organizeaza trebuieste sa cunoasca si cateva trasee pe care sa le facem , eu unu daca am sa vin NU vin sa admir masinile sau sa vb doar de masini ..... vin sa ma simt bine sa ma distrez , sa bem si binenteles sa ne dam si cu masinile . Brasov sau Harghita e nai mult decat OK . Harghita cred ca ar fi mai bine in ceea ce priveste calitate-pret . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Jeep owners meeting brasov este cit de cit ok ,insa harghita chiar este peste departe pt multi,dar daca se decide asa cine poate si ai convine va fi cine nu,nu Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Jeep owners meeting Bre ...Brasovul sau imprejurimile fiind statiuni or sa va rupa carca la tot. Plus ca daca vreti sa miscati ceva prin padure in multe masini o sa apara prietenii rangeri. Nu conteaza ca de fapt voi intrati cu bune intentii acolo ...Intr-o zona mai izolata si cat de cat in centrul tarii nu aveti aceste probleme ... Parerea mea. Iar in zona Covasna activeaza o trupa de oameni inimosi care oricand va pot ajuta la capitolul organizare ... :h5 Eu am fost in doua miniorganizate in zona Covasna chiar la Clermont si va pot spune ca am fost multumit atat de serviciile hoteliere/restaurant/bar cat si de traseele din zona. Sunt colegi de pe forum care au fost si ei acolo si va pot confirma asta ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate