Ionescu.Cosmin Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna treba:banana:banana:banana o intalnire a JEEPOMANILOR cu siguranta o sa vin. Optez pentru: -Brasov,9-12 septembrie si mult noroi si nu in ultimul rand :x.:tk 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna treba:banana:banana:banana o intalnire a JEEPOMANILOR cu siguranta o sa vin. Optez pentru: -Brasov,9-12 septembrie si mult noroi si nu in ultimul rand :x.:tk ce-ti mai place :x. te vad eu atunci cat duci.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Jeep owners meeting O idee de demult:pr1 asteptata!!! :h5 Ceva lectii de condus/troliere in off-road live contra niste beri/palinca ar fi tare binevenite pentru asfaltistii ca mine !!! Are cineva relatii pe la Autoitalia sa se implice si ei mai serios in asemenea manifestari mai ales ca se lauda ca au "preluat" marca Jeep in UE? -------------------------------------------- Jeep Jamboree Brasov/Sibiu 09-12 Septembrie 2 persoane (hotel/pensiune) Ionut -------------------------------------------- 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Jeep owners meeting @ipampu,ai perfecta dreptate dar tind sa cred ca este aproape imposibil sa se implice in vreo alta maniera decit in vinazarea de auto noi. chiar azi dimineata am fost la auto imola(firma a aceluiasi grup)si am intrebat de niste piese,culmea ca erau piese de motoare VM care aechipeaza si alte marci comercializate de ei(alfa romeo,iveco)si am primit raspunsul ca nu au piese pt jeep,iar eu am argumentat ca poate sa faca abstract de ce marca este masina mea si sa ma serveasca cu piese pt motor vm,dar saracutul era deja setat si nu a fost chip sa ai dau restart. cind am vazut ca nu am sorti de izbinda asa i-am spus ca imi trebuie pt o alfa 155 care echipeaza motor vm si mi-a raspuns ca nu au piese pt motoare vm ci doar piese pt motoare produse de grupul fiat. sper sa fi fost un caz izolat si sa fi animerit eu pe cel mai cretin de acolo pt ca altfel se prevede jale mare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Jeep owners meeting prezent cu 1952 Willys Extrem, daca se va tine la Brasov :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Jeep owners meeting O idee de demult:pr1 asteptata!!! :h5 Ceva lectii de condus/troliere in off-road live contra niste beri/palinca ar fi tare binevenite pentru asfaltistii ca mine !!! Are cineva relatii pe la Autoitalia sa se implice si ei mai serios in asemenea manifestari mai ales ca se lauda ca au "preluat" marca Jeep in UE? -------------------------------------------- Jeep Jamboree Brasov/Sibiu 09-12 Septembrie 2 persoane (hotel/pensiune) Ionut -------------------------------------------- daca ajung la acesta intalnire , va pot ajuta cu un curs in off road pt cei cu mai putina experienta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Jeep owners meeting ce-ti mai place :x. te vad eu atunci cat duci.:grin: Am sa duc cat ai sa dai:ha: daca nu duc cat am :banana:banana:banana sau mai cumpara:x 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting V-ati setat locatia si data ? Haide-ti sa facem o lista actualizata cu participantii care vor veni si cu un nr. de telefon de contact, caci nu mai este mult si ar trebui sa ne organizam ca sa nu facem intalnirea doar pe forum :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex Focsa Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting Ar fi super, oresti. :g E greu in ziua de azi sa mai gasesti pe cineva disponibil sa invete off road( threadul cu sansele din campionat m-a invatat multe, dar totusi .. este doar teorie). Doar cu prietenii .. care si ei sunt tineri, neexperimentati ( desi multi se dau mari soferi si mecanici ) nu ajung departe, mai mult stric. Cei mai multi care sunt de varsta mea, sunt inconstienti si pt ei off-roadul inseamna ruperea masinii si fortarea limitelor ei, cand ei inca nu isi cunosc limitele ( asta am patit si eu pe pielea mea. Am spart motor, rupt cardan etc ). Mi-am dat seama ca off-roadul inseamna mult mai mult decat fortarea unei masini si vreau sa cunosc cu adevarat acest "spirit". Sper ca ne vom aduna cat mai multi la aceasta adunare si ca desi sunt tanar, voi fi primit bine in aceasta gasca si ca va fi o reusita! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna seara. Vad ca nimeni nu vrea sa fie primul inscris asa ca ma ofer sa fiu primul pe lista care astept sa o faca cineva. ALIN-0744394934 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting cum am mai spus in posturile trecute : ''aduc din nou in discutie subiectul ''JEEP OWNERS MEETING'' in atentia posesorilor si vorbind la modul concret propun ca data 9 -12 septembrie. oricum sper ca va fi convenabila pt. majoritatea doritorilor pt. acest eveniment, care se vrea unul de natura prieteneasca si nu comercial. locatie : brasov sau harghita. astept pareri si confirmari pt. data si locatie. nume prenume/ data / locatie. in luna iulie se va stabili exact locatia cazarii si se vor comunica preturile.'' haideti fratilor ca mai e un pic si se termina luna si noi nu avem nici o confirmare. asa ca fiecare sa spuna o data si locatia care ii convine stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: Jeep owners meeting Hotarati oameni ... :ha: Au trecut cateva luni de cand se vehiculeaza ideea asta ...si inca sunteti la hotararea locatiei ..:grin: ...e bineee... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Jeep owners meeting Zimbru, alias Dan 0743202035 Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Jeep owners meeting deci avem asa : @ipampu 09-12 Septembrie 2 persoane @oresti data ? persoane ? @alin-jeep data? Persoane ? @zimbrul data ? persoane ? va rog dati reply si adaugati-va nume/nick, data, persoane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Jeep owners meeting Pai ma ofer si eu sa tin un curs de offroad, cu accente de navigatie. Eventual pentru cei mai experimentati si probleme (practice?!?) de navigatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting Pe mine nu mai contati. Nu voi putea participa. Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting Ipampu@gmail.com Ionut :x 0723591423 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Jeep owners meeting deci avem asa : @ipampu 09-12 Septembrie 2 persoane @oresti data ? persoane ? @alin-jeep data? Persoane ? @zimbrul data ? persoane ? va rog dati reply si adaugati-va nume/nick, data, persoane Ti-am scris mai sus dar mai scriu o data: Brasov 09-09-2011 12-09-2011 Cosmin Ionescu+Copilot (sotia cred) 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Jeep owners meeting Deci ca sa deschidem lista in Clar: Locatie: Brasov 09-12 sept 2011 Participanti: 1. @alin-jeep: ALIN - 0744394934 ( probabil 2 persoane ) 2. @ipampu: IONUT - 0723591423 ( 2 pers ) 3. @Ionescu.Cosmin: Cosmin Ionescu+Copilot ... tel ? 4. @macfero ... banuiesc ca vii... ? 5. @Heavy D. ... ? 6. @iulian1900 ... ? 7. @Alex Focsa ... ? 8. @hdragos ... ? 9. @raduRUK ... ? 10. @atar: Sorin ... ? 11. @trenu ... ? 12. @rubi ... ? 13. @soso ... ? 14. @Onutu Alexandru ... ? ( daca vii, sa vii cu "gasca" de inca 2/3 YJ-uri :grin: ) 15. @tch ... ? 16. @ssrli ... ? ..... asteptam confirmarile cu date de contact ... Din partea casei ( daca se tine in zona Brasovului ): - @oresti - @worldscape - @MariusLupu & @Anca Fetcu - posibil: @bogdan123 Editat Iulie 18, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Buna seara ! Heavy D. se zbate sa-si manipuleze sefii in asa fel, incat sa vina si el acolo. Acum sunt la Poitiers, maine voi fi la Lyon. Sper sa tina manipulatul ala, si sa iasa cum vreau eu... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Deci ca sa deschidem lista in Clar: Locatie: Brasov 09-12 sept 2011 Participanti: 1. @alin-jeep: ALIN - 0744394934 ( probabil 2 persoane ) 2. @ipampu: IONUT - 0723591423 ( 2 pers ) 3. @Ionescu.Cosmin: Cosmin Ionescu+Copilot ... tel ? 4. @macfero ... banuiesc ca vii... ? 5. @Heavy D. ... ? 6. @iulian1900 ... ? 7. @Alex Focsa ... ? 8. @hdragos ... ? 9. @raduRUK ... ? 10. @atar: Sorin ... ? 11. @trenu ... ? 12. @rubi ... ? 13. @soso ... ? 14. @Onutu Alexandru ... ? ( daca vii, sa vii cu "gasca" de inca 2/3 YJ-uri :grin: ) 15. @tch ... ? 16. @ssrli ... ? ..... asteptam confirmarile cu date de contact ... Din partea casei ( daca se tine in zona Brasovului ): - @oresti - @worldscape - @MariusLupu & @Anca Fetcu - posibil: @bogdan123 Vin si eu cu o bucata de Bogdan "Light" copilot :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Iete ce locatie am gasit : http://www.arsenalpark.ro cica sunt optzeci de hectare de baza militara dezafectata, inclusiv obstacole, alea-alea... Au si cazare, tot ce trebuie. Iar pentru cei care nu au - pot inchiria un buggy :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Vin si eu cu o bucata de Bogdan "Light" copilot :grin: bineinteles ca vin. cum as putea lipsi. eu vin cu propunerea si chiar eu sa nu vin. sunt de acord cu orice data din septembrie si orice locatie. e ok brasov. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Jeep owners meeting Da, vin... cam greu drumu pana la Brasov dar vin. nr tel: 0752304456 - Seba :2dr EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Jeep owners meeting ma bag si eu la o asemenea intalnire . Ceva trasee prin zona , se cunosc ? Cine organizeaza ? Cum organizam intalniea ? Sunt probleme pe care trebuie sa le facem cum trebuie ! telefonul meu 0762221988 - 0721221988 mess melinteanuiulian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate