Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motorizare Frontera

apostolioanradu

Postări Recomandate

Am o frontera sport c20ne care a avut motorul schimbat, iar in talon seria motorului este trecut "ilizibila". Am inteles de la un amic de la itp ca pot pune orice fel de motor benzinar binevoiesc de 2.0.... dar nu urla nimeni daca este si de 2.2, sa stea cu sublerul pe cilindru. Ma gandeam daca merita sa schimb cu alta motorizare si daca da, care anume. Am inteles ca 2.2i -ul este o motorizare puternica.
Opel Frontera Sport 2.0i
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Motorizare Frontera

Am o frontera sport c20ne care a avut motorul schimbat, iar in talon seria motorului este trecut "ilizibila". Am inteles de la un amic de la itp ca pot pune orice fel de motor benzinar binevoiesc de 2.0.... dar nu urla nimeni daca este si de 2.2, sa stea cu sublerul pe cilindru. Ma gandeam daca merita sa schimb cu alta motorizare si daca da, care anume. Am inteles ca 2.2i -ul este o motorizare puternica.

poate scrie serie ilizibila, dar sa nu scrie cumva la rubrica 10 din C.I.V tipul motorului: C20NE?

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

da, exact. din cite stiu, daca nu-ti poate identifica seria de motor la rar, se fac nu stiu ce hitoage si iti trece in carte...fara serie motor. si atunci esti mai lejer in ceea ce priveste schimbarea motorului.

Link spre comentariu

Salutare. Sincer daca poti pune orice motorizare incearca 2.4 benzina. Am avut acum mult timp in familie o frontera 4 usi cu motorizarea asta si este dupa parerea mea un motor destul de echilibrat si silentios avand in vedere generatia din care a facut parte. Consum urban era undeva 14-15 % si 10 % extraurban.

Link spre comentariu

Corect, motorizarea de 2.2 a fost adaugata ulterior si este generatie mai noua. Uitandu-ma din nou peste discutii am observat ca a fost mentionata. Super masina frontera. Sa te bucuri de ea. Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare