apostolioanradu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Am o frontera sport c20ne care a avut motorul schimbat, iar in talon seria motorului este trecut "ilizibila". Am inteles de la un amic de la itp ca pot pune orice fel de motor benzinar binevoiesc de 2.0.... dar nu urla nimeni daca este si de 2.2, sa stea cu sublerul pe cilindru. Ma gandeam daca merita sa schimb cu alta motorizare si daca da, care anume. Am inteles ca 2.2i -ul este o motorizare puternica. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera in cartea de identitate ce scrie, la seria motorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera Am o frontera sport c20ne care a avut motorul schimbat, iar in talon seria motorului este trecut "ilizibila". Am inteles de la un amic de la itp ca pot pune orice fel de motor benzinar binevoiesc de 2.0.... dar nu urla nimeni daca este si de 2.2, sa stea cu sublerul pe cilindru. Ma gandeam daca merita sa schimb cu alta motorizare si daca da, care anume. Am inteles ca 2.2i -ul este o motorizare puternica. poate scrie serie ilizibila, dar sa nu scrie cumva la rubrica 10 din C.I.V tipul motorului: C20NE? frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera da, exact. din cite stiu, daca nu-ti poate identifica seria de motor la rar, se fac nu stiu ce hitoage si iti trece in carte...fara serie motor. si atunci esti mai lejer in ceea ce priveste schimbarea motorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera Salutare. Sincer daca poti pune orice motorizare incearca 2.4 benzina. Am avut acum mult timp in familie o frontera 4 usi cu motorizarea asta si este dupa parerea mea un motor destul de echilibrat si silentios avand in vedere generatia din care a facut parte. Consum urban era undeva 14-15 % si 10 % extraurban. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera Tatal meu are pe frontera lui 2.4i, dar observ ca 2.2i din generatia noua este mai puternic si in jurul aceluiasi consum. Nu este trecut nicaieri c20ne, iar la seria motorului este trecui Ilizibil. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Motorizare Frontera Corect, motorizarea de 2.2 a fost adaugata ulterior si este generatie mai noua. Uitandu-ma din nou peste discutii am observat ca a fost mentionata. Super masina frontera. Sa te bucuri de ea. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate