Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 O iesire pe "terenu'de joaca" .....impreuna cu varu'... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 aici in zona sunt multiple trasee.. a fost bine pentru ca s-a topit zapada si s-a facut NOROI... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ..vor mai urma.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 foarte tare zona pe unde s-a intamplat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 faina aventura !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Zona este Jiblea ..loc. Calimanesti jud. Valcea ..am sa mai postez fotografii de pe "terenu' de joaca" 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 iata cum arata o parte din zona ..in spate este Masivul Cozia.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 alta zi alta experienta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 un test de trecere...l-am picat...masina nu era pregatita pentru asta dar tot am incercat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 :P ..... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 "groapa"...si lopata a cedat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Hmm ce zice-ti? va place "terenu' de joaca"?.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 foarte misto. Pina la urma cum ai iesit de acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 pai am iesit tras... .:P ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 pai am iesit tras... .:P ..... Hai sa-ti pun o bara si un troliu ca flanse ti-am dat :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Felicitari! Am fost prin zona aia cu ceva timp in urma. Este super, merita "explorata" chiar si pe patro roti. Tine-o tot asa! :wink: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Felicitari! Am fost prin zona aia cu ceva timp in urma. Este super, merita "explorata" chiar si pe patro roti. Tine-o tot asa! :wink: Multumesc ! poate mai vii prin zona ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 La vara o sa vin, asta mai mult ca sigur. Si poate pina atunci ii fac si un upgrade masinii, adica troliu, inaltatoare, grupuri "scurte", chestii de genul asta. Poate urcam pe Cozia, ce zici?! :wink: . Stiu si niste trasee super pe la Olanesti! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 OK cred ca o sa fie super!..vorbim si cu baietii de la vladesti.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 .... cateva poze de pe teren.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 bravo, Bogdane!!! Super pozele, Bogdane!!! :1 Cred ca e tare greu sa te imparti intre treaba cu offroadu' si cea cu pozatu' :bean Oicum, stiu din proprie experienta ca te pricepi la amandoua. Hai k poate va aparea si Toy a mea langa Suzy in vreo poza zilele astea, sa le aratam la baieti ce zona frumoasa avem... Cred ca se merita facuta o iesire "de grup" pe coclaurii nostri, ca-s tare faini... :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate