alexu87 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 salut cine imi poate explica cum demontez un pinion distributie variabila de pe un motor zd30 de 3.0 diesel de nissan terano 2 pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: pinion distributie variabila Poti sa faci o poza la pinionul in cauza, eu nu stiam ca zd30 are distributie variabila... 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexu87 Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: pinion distributie variabila am rezolvat ms mult e vorba de pinionu dintre arborele motor si pompa de injectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: pinion distributie variabila Scoti dopu de aluminiu de la capac si insurubezi un surub in pinion sa nu se dezamorseze. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate