Sclipici Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Ca si colegii din Dobrogea, cred ca e necesar ca aici sa postam propunerile noastre privind organizarea iesirilor, alegerea traseelor, urmand ca, daca se aduna gasca si "se bate palma" pentru o plimbare, sa se deschida un topic specific acelei iesiri. Si ca sa fiu primul, mentionez ca din seara asta sunt in Lepsa, pana luni la pranz. Daca se afla cineva in zona si are chef de o plimbare, ne auzim la un telefon (sau sms, ca semnalul e naspa in acea zona). P.S. Nu stiu daca aici trebuia sa deschid acest topic . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Propuneri iesiri off road Ca si in cazul colegilor din Dobrogea, acest topic il mutam la Discutii diverse pentru ca in aceasta sectiune se posteaza DOAR iesirile efectuate........ :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Propuneri iesiri off road Moldova-Bucovina Eu sunt in zona, asa ca da un tel cand treci prin Vidra LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Propuneri iesiri off road Moldova-Bucovina Eu sunt in zona, asa ca da un tel cand treci prin Vidra Bine, rechine! Tot in zona e posibil sa apara un amic din Galati, cu o vitara. Poate punem de-un gratar, un spritz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate