zep Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 caut un coleg care vine gol de la bucuresti spre nord vestul tarii si poate aduce o toyota hilux nu am o data limita, imi este convenabil oricand, nu ma grabesc , platesc doar un sens , nu caut serviciu de tractari auto. sau...caut pe cineva care are de trimis o masina de la oradea-cluj spre bucuresti si plateste el un sens .caz in care ma duc eu dupa masina . multumesc pot fi gasit la 0766 494 375 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: caut platforma libera bucuresti- cluj sau oradea salut mai este valabil anuntul?eu am de adus o masina de la arad si pleaca din pitesti gol sper vestul tari te intereseaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: caut platforma libera bucuresti- cluj sau oradea nu ma ajuta se poate inchide anuntul multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate