IulianMelinteanu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Am achizitionat acum o luna si jumatate un troliu Winck Lift 9500 , cu factura si garantie , pe care am apucat sa-l folosesc cu succes de doua ori , prima la proba in service si a doua oara, intro situatie usurica la care nu am vrut sa fortez masina . Weekul trecut am avut nevoie intr-o situatie unde am constatat cu groaza ca troliul meu a ramas blocat pe tragere fiind nevoit sa-l inchid de la borna bateriei . In cazul in care nu il opream de la borna urma sa fiu aruncat intr-o prapastie de circa 20 30 metri . Intrebari ? Ce credeti ca ar trebui sa fac ? avand in vedere ca am garantie la el 12 luni si l-am montat intr-un service auto cu factura si chitanta conform instructiunilor . A mai patit cineva ce am patit eu ? cum a-ti procedat ? Astept sfaturile voastre ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Sa te duci cu el unde ti l-au montat. Tu l-ai folosit corect? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Sa te duci cu el unde ti l-au montat. Tu l-ai folosit corect? in cazu de fata, nu are legatura montajul si nici cu exploatarea....problema provine de la solenoizi de proasta calitate care raman lipiti ! am mai vazut aceiasi problema la trolile Horn cu aceiasi solenoizi de cacao ! daca ai garantie dute la cei de la care l-ai cumparat ,sa-ti schimbe solenoidu-l cu probleme !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 daca e Lift Winch are Marcel 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 in cazu de fata, nu are legatura montajul si nici cu exploatarea....problema provine de la solenoizi de proasta calitate care raman lipiti ! am mai vazut aceiasi problema la trolile Horn cu aceiasi solenoizi de cacao ! daca ai garantie dute la cei de la care l-ai cumparat ,sa-ti schimbe solenoidu-l cu probleme !!! Problema e ca mai nou mi-a ramas si frana blocata pe cuplat la troliu , asta pentru ca a infasurat doar pe o parte . Cred ca o rezolv usor problema , odata cu demontatul troliului dupa masina , deoarece s-a infasurat prea mult si s-a blocat sufa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 daca e Lift Winch are Marcel 4x4. l-am luat de la jeepmania . Sper sa fie seriosi ! luni ii sun ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Am patit si eu ceva similar in urma cu doi ani. Desfa cutia de relee si curata acolo ...in special contactele. Eu asa am rezolvat (ce-i drept al meu dupa un an a facut figura asta) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Problema e ca mai nou mi-a ramas si frana blocata pe cuplat la troliu , asta pentru ca a infasurat doar pe o parte . Cred ca o rezolv usor problema , odata cu demontatul troliului dupa masina , deoarece s-a infasurat prea mult si s-a blocat sufa . Vezi ca daca ai infasurat cablul intr-o parte si s-a blocat in tijele de legatura e gresala de exploatare. http://farm5.static.flickr.com/4057/4535642479_c7835f927c.jpg In felul asta se poate rupe carcasa troliului, se forteaza motorul, se incing contactele etc... Mare grija la cum se infasoara cablul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Vezi ca daca ai infasurat cablul intr-o parte si s-a blocat in tijele de legatura e gresala de exploatare. In felul asta se poate rupe carcasa troliului, se forteaza motorul, se incing contactele etc... Mare grija la cum se infasoara cablul. nu s-a rupt nik ! Iti dai seama ca in momentul in care tragea fara a se oprii si ma apropriam de prapastie , numai la infasurate si la modalitatea de exploatare nu ma gandeam ! Eu nu cred ca e o problema mare ... desfac troliul dupa masina si cred ca v-a fi OK! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Salut Iulian, te astept luni ( marti ca luni e sarbatoare ) la noi cu el sa vedem ce are, am piese de schimb pe stoc si il rezolvam. Stima Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Salut Iulian, te astept luni ( marti ca luni e sarbatoare ) la noi cu el sa vedem ce are, am piese de schimb pe stoc si il rezolvam. Stima Marti sun la tine ! Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: defectiune Troliu Winck lift 9500 Azi am ridicat selenoidul . Maine il montez pentru ca in week am nevoie de troliu. Multumesc Laur ! Firma serioasa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate