Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

capac rezervor ... bushon ...electric.... tunning

Lipoveanu

Postări Recomandate

am vazut acum ceva timp pe net.... un accesoriu de tunning ....

se actiona din unul din butoanele de la telecomanda sau un buton interior ...si se deschideau electric capacul de la rezervor si dupa 2 secunde si busonul...totul electric.... efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ...

...intrebare..??????????? de 10 p ...???? cum i-i zice...???? sau stie cineva un link...????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: capac rezervor ... bushon ...electric.... tunning

am vazut acum ceva timp pe net.... un accesoriu de tunning ....

se actiona din unul din butoanele de la telecomanda sau un buton interior ...si se deschideau electric capacul de la rezervor si dupa 2 secunde si busonul...totul electric.... efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ...

...intrebare..??????????? de 10 p ...???? cum i-i zice...???? sau stie cineva un link...????

Maestre, parerea mea e ca ii acelasi lucru ca si cind ai pescui cu lanseta aia cu dispozitiv electric care inteapa singura.Unde mai ii placerea si in plus inca un kkt electronic care se poate strica.Si mai costa si bani!!!

Link spre comentariu

Re: capac rezervor ... bushon ...electric.... tunning

efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ...

...__________________

cind da inghetul, ala o sa fie primul lucru care nu o sa mai mearga la masina

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare