Lipoveanu Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 am vazut acum ceva timp pe net.... un accesoriu de tunning .... se actiona din unul din butoanele de la telecomanda sau un buton interior ...si se deschideau electric capacul de la rezervor si dupa 2 secunde si busonul...totul electric.... efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ... ...intrebare..??????????? de 10 p ...???? cum i-i zice...???? sau stie cineva un link...???? __________________ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 niste ''lambo-door'' nu te pasioneaza? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: capac rezervor ... bushon ...electric.... tunning am vazut acum ceva timp pe net.... un accesoriu de tunning .... se actiona din unul din butoanele de la telecomanda sau un buton interior ...si se deschideau electric capacul de la rezervor si dupa 2 secunde si busonul...totul electric.... efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ... ...intrebare..??????????? de 10 p ...???? cum i-i zice...???? sau stie cineva un link...???? __________________ Maestre, parerea mea e ca ii acelasi lucru ca si cind ai pescui cu lanseta aia cu dispozitiv electric care inteapa singura.Unde mai ii placerea si in plus inca un kkt electronic care se poate strica.Si mai costa si bani!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 @VBH .... daca vedeai filmuletul pe care l-am vazut eu...aveai alta parere .. @dancrp .... iar te uiti la telenuvele...????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: capac rezervor ... bushon ...electric.... tunning efectul....era impresionant.... gandesc acum si util.... cand masina e inghetzata sau plina de noroi ... ...__________________ cind da inghetul, ala o sa fie primul lucru care nu o sa mai mearga la masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 ... telenuvele... Telepubele. Asta e termenul corect! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 daca de cate ori ai fost acolo si sunt numai documentare cu pesti .. e posibil sa fie acvariu .... :ha: :-P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 daca de cate ori ai fost acolo si sunt numai documentare cu pesti .. e posibil sa fie acvariu .... :ha: :-P Luciane....e clar....la tine zboara tot stolul :h5 :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate