ALPINA Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 :h5cunoscatoriii rog cat mai multe detalii despre HZJ105 si despre modificarile ce i se pot face:tk PS am auzit ca ar fi pe mecanica ,,identic,, cu 80u' NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Intr-adevar are punte fata rigida ca si cea de pe 80. Sunt masini rare si din punctul meu de vedere dezavantajul major este motorul 1HZ. Ar fi fost super sa aiba motorul turbo 1HD-T (sau variantele ulterioare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? multam @Georgenis pt parerea dvs! poate mai completeaza si alti cunoscatori cu pareri avizate! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Se pot pune accesorii fara numar...practic tot catalogul ARB: bara fata cu troliu si proiectoare, bara spate cu suport roata si suport canistra, scuturi Asfir, blocanti ARB, portbagaj ARB, Safari Snorkel, ambreiaj heavy-duty, sistem depozitare in portbagaj cu suport frigider, rezervor de apa in aripa spate, suspensie OME, consola tavan, rezervor suplimentar, AVM-uri, cort de plafon cu marchiza, etc. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? ms x2 domnule Razvan!maine va voi suna pt niste preturi... candva ..un domn in Buc ,cand l-am intrebat daca este model 100 si de ce are spatele diferit(ca numai atat sesizasem) mi-a rasp f mandru:nu are legatura cu 100-le!Asta-i 105!!!! In prezent am si 100 si 105 si nu am inteles de ce era asa mandru de masina lui acel domn!de aceea mai astept pareri! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? gata cu parerile? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? 105-ul ehe... depinde pana unde vrei sa ajungi sau cat te tine buzunarul :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? am niste nedumeriri: ce difera fata de puntile de 80 ca la 105 e prinderea jantei in 5 prezoane si pe fata e cu MRL-urI(mai concret de la ce Toyota provine puntea fata??) NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? ce de oamani amabili in ultima vreme pe acest forum..nu-si mai da nimeni cu parerea?Sau adevarati off roaderi stau in garaj nu pe net??:uameni NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? adevaratii offroaderi stau nici pe net, nici in garaj....ii gasesti in padure :-) alpina, cred ca de vina e masina ta, prea rarisima ca sa-si dea cu parerea colegii de taste...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? masina asta a fost gandita ptr spatii mai largi decat cele existente in padurile noastre..... as vrea sa te vad cu ea pe unde ma bag eu cu un Pajero sau un Lj &0 nu te supara dar offroaderii au alte masini Editat Noiembrie 7, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Eu cu 80-ul mergeam pe unde merge si 70-ul , inclusiv paduri, printre copaci, etc, insa cu 70-ul nu prea puteam sa urc pe unde urca 80-ul pentru ca nu avea suficienta putere motorul pentru urcarile mai lungi si abrupte. Puntea de 105 are prezoanele ca cea de 100, de aceea sunt 5. Si modelele de 70 pentru Africa, Asia etc, inca in fabricatie au tot 5 prezoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Daca vreti vorbesc eu in cunostiinta de cauza, ca am unul, fabricat 2002, cumparat 2005. Aici sint foarte raspindite, mai ales ca masini de lucru (drumuri, mine, explorari, zone izolate, armata). Avantaj: foarte simple, solide si comode. Dezavantaj: leeeenese cu 4.2 aspirat, dimensiuni mari (cum s-a mentionat aici, dar asta in Australia nu-i problema. Problema ar fi sa stai inghesuit... de unde-s eu sint 1,700km pina la Brisbane, si 900km pina la Cape York... si n-am schimbat inca statul :banana). Din pacate nu se mai gaseste aici, acum doar seria 200 (si aia chiar ca-i prea mare/joasa/moale de teren) sau seria 70 (Troop Carrier, camioneta si mai nou modelul cu 4 usi - care-i de cind lumea dar Toyota ni-l ofera cu pret de masina proaspat proiectata - peste $60,000 :fr2 ) Cind au schimbat de la seria 80 la 100 si 105 au trecut de la 6 la 5 prezoane (idem la 70 acum). Dar mai groase. Plus suruburile ce tin planetara sint sensibil mai groase. Asta pentru ca au avut probleme ocazional cu forfecari daca (si numai daca) nu sint strinse piulitele bine. Probleme? A mea are 120,000km, este ex-armata, si am scimbat la ea un rulment pe spate. De ce s-a dus nu stie nimeni :sh2 Atit. In rest numai ulei, filtre, placute de frina. Si cum in timpul saptaminii nu o folosesc a vazut aproape numai teren... Rulaje peste 500,000km sint ceva normal... Daca mai vrei informatii spune-mi! Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? baga niste foto cu acaretu' matale:h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? baga niste foto cu acaretu' matale:h5 Asa, ce-am gasit la repezeala... Prima poza: de curiozitate ca-i inedit... padure de brad dupa ciclon... aici nu mai ajuta nici cea mai mare drujba :ha: Restul: un motor mare si simplu, mult plastic si vinilin (deci simplu de curatat cu o cirpa uda; si fara seminte de iarba si buruieni ingropate in mocheta), mult, mult spatiu, in fata ai 3 locuri (daca vrei ridici cotiera), usi "tip hambar" care sint practice (nu te apleci, nu te murdaresti pe haine etc etc). Vopsea alba (usor de reparat :banana), zgirieturi si indoituri diverse. Arcuri +70mm ceea ce e imperios necesar, face o diferenta enorma. (dar arcuri moi si lungi, nu heavy duty ca nu mai flexeaza) Masina de lucru, nu de bulevard. :h5 Din cauza dotarilor de mare lux la pachetul asta de dotari pe aici ii spune "poverty pack" :ha: Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? :tk si ce firma produce suspensia ce echipeaza masina ta?costuri? are blocanti sau este stock? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Sint multe firme, eu intimplator am luat de la King Springs www.kingsprings.com care au renume bun. Am vorbit cu ei si odata ce le-am explicat ca nu-s contractor/meserias etc si nu umblu cu 500kg de scule constant in portbagaj, ci vreau lungi si flexibile, mi-au trimis exact ce am vrut. Si cum mecanicii locali au zis ca le trebuie 6 ore sa le schimbe m-am enervat si le-am schimbat eu in garaj in 3 ore, cu 2 cricuri si ceva buturugi :ha: Nu mai retin cit au costat, dar ceva de ordinul $500 toate. Cum sint de +50mm (de fapt cam +70mm fata de ce aveam eu pe masina), nu trebuie musai alte telescoape, conducte de frina sau alte complicatii. Blocanti? Sint pe lista, vreodata cind apuc. Dar sincer suspensia e atit de flexibila ca mentine rotile pe pamint cam intotdeuna, deci nu-s chiar esentiali. Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? ...si uite ce gumite i-am tirguit ieri: :banana:banana:banana:banana Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? eee...daca tot ne laudam:grin:..asta a fost a mea NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Superba! Ce fain ii sta cu culoarea asta! Jentile seamana cu cele originale "one-piece" (adica nu cu cerc), dar parca latite? Ca cele originale sint de 6.5 inch si ale tale arata bine mai late. Pacat ca ai vindut-o, mie nu-mi vine ca zau ca nu stiu ce asi putea sa-mi cumpar din cele noi care sa fie macar comparabil (adica punti rigide, fara electronica etc). Doar sper ca-ti place ce ti-ai luat in loc :grin: Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Salut Tudor, Cristi @Alpina pune multa dragoste in masini , le curata,trateaza,repara si cand ajunge la stadiul la care vezi tu HZJ105-ul, le cauta un nou stapan. Mie unul mi se rupe inima numai cand ma gandesc ce bijuterii i-au trecut prin 'ograda' :grin:. Succes @Alpina la noi achizitii !:grin: RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Salut Tudor, Cristi @Alpina pune multa dragoste in masini , le curata,trateaza,repara si cand ajunge la stadiul la care vezi tu HZJ105-ul, le cauta un nou stapan. Mie unul mi se rupe inima numai cand ma gandesc ce bijuterii i-au trecut prin 'ograda' :grin:. Succes @Alpina la noi achizitii !:grin: Multumesc de lamuriri! Dupa cum arata HZJ-ul ala, Cristi chiar pune multa dragoste! Asi cumpara si eu una de la el daca nu asi fi asa de departe si asi putea veni acasa mai des... Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? :banana:banana:banana:banana [ATTACH=CONFIG]132221[/ATTACH] Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Sa vedem si foto cu ele in actiune!:grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: despre HZJ105 nu vorbeste nimeni? Am patit un mare ,,necaz,, azi..de ziua barbatului!:MI-AM LUAT HZJ105 DIN 2003(inscris pe CD in 2006) cu numai 55000km:ypu in cartea tehnica scrie ca e recomandat ca schimbul de ulei si filtru aer sa se faca la fiecare 2500km daca se mere pe drumuri cu praf(iar la noi e praf tot...peste tot)Asa sa fie? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate